φανταστείτε ακόμη κι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανησυχεί γιατί πεθαίνουν τόσοι Έλληνες από όσο συνήθως

Ε.Βενιζέλος: «Πεθαίνουν κάθε εβδομάδα 300 άτομα – Απόλυτη αδιαφορία όλων»

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν! Τόσο καλλίτερα γι’ αυτούς, λιγότερες συντάξεις, λιγότερα έξοδα γι’ ασφάλεια, φάρμακα, έξοδα υγείας κ.λπ.

Τον κώδωνα κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο ΑΠΘ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έφερε στην επιφάνεια την απόλυτη αδιαφορία όλων σχετικά με τους 300 και πλέον θανάτους που έχουμε κάθε εβδομάδα στη χώρα μας.

«Είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες της Ευρώπης σε θανάτους ανά εκατομμύριο, με 17 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων και η Πορτογαλία με δυο νεκρούς ανά εκατομμύριο και η Γερμανία με τέσσερις», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Η επιστημονική κοινότητα να πει τι συμβαίνει στη χώρα, γιατί είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες σε θανάτους στην Ευρώπη, γιατί έχουμε τόση διαφορά. Πεθαίνουν σχεδόν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απόλυτη αδιαφορία όλων. ‘Αρα, δεν δικαιούται η επιστημονική κοινότητα να σιωπά. Αφού μας το πουν οι γιατροί επισήμως και με το επιστημονικό τους κύρος και με την επιστημονική τους ευθύνη, η κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα να τοποθετηθεί επί των ιατρικών δεδομένων. Δεν μπορεί να μην παίρνουμε κόστος για τίποτα».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1022392_evenizelos-pethainoyn-kathe-evdomada-300-atoma-apolyti-adiaforia-olon

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.