Ο ιατρός Φαίδων Βόβολης: «Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και αυτών των νόμων που το επιβάλουν και θα τους διαλύσουμε πολιτικά».

Βίντεο – Ο Φ.Βόβολης ενώπιον των κατηγόρων του για COVID-19 στον ΙΣΑ: «Με ποιο δικαίωμα και γιατί με κατηγορείτε;»

Ενώπιον του Πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βρέθηκε ξανά σήμερα (7/10) ο καρδιολόγος Φαίδωνας Βόβολης με την κατηγορία της ελεύθερης έκφρασης. 

Ο ιατρός και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Ελεύθεροι Ξανά», είχε βρεθεί και στις 21 Σεπτεμβρίου στο Πειθαρχικό για τις δηλώσεις του περί πειραματικών εμβολίων και χαμηλής θνητότητας του κορωνοϊού» όπως και για τη «διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά του εμβολιασμού» και είχε πάρει αναβολή.

Σήμερα εξερχόμενος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών τόνισε πως σέβεται τους νόμους και δεν είναι εναντίον τους αλλά είναι κατά των υποχρεωτικοτήτων μαχόμενος να τις διαλύσει πολιτικά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε εναντίον των νόμων, αλλά κατά των υποχρεωτικοτήτων που τις παλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να τις διαλύσουμε πολιτικά. Ούτε φασιστικά, ούτε με βία, ούτε με κάτι άλλο. Σεβόμαστε τους νόμους, αλλά προσπαθούμε να ρίξουμε τους νόμους που δεν είναι σωστοί. Γι’ αυτό παλεύουμε. Δεν είμαστε εναντίον των εμβολίων, είμαστε εναντίον των υποχρεωτικοτήτων. Με ποιο δικαίωμα και γιατί με κατηγορείτε;».

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, ζήτησε να μπει μάρτυρας υπέρ του Φ.Βόβολη, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ζήτησα από τον συνήγορο του Φ.Βόβολη να είμαι μάρτυρας στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να υπερασπιστώ την ιατρική επιστήμη η οποία παντοιοτρόπως βιάζεται από υπερφίαλους πολιτικούς…(ατυχώς σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικού προσώπου με κράτησε μακριά)».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1023213_fvovolis-den-eimaste-kata-ton-nomon-alla-kata-ton-ypohreotikotiton-paleyoyme-na-tis

1 σχόλιο

  • Μαρία Κ. στο 7 Οκτωβρίου, 2021 στις 2:41 μμ
  • Απάντηση

  Αμήν και πότε θα πέσουν στα χέρια του ελληνικού λαού οι απατεώνες πολιτικοί και οι δολοφόνοι τυραννοι
  Λοιμωξιολογοι του κωλου… Του Μπιλ γκειτς… Τα σχολεια ακόμα και τα δημοτικά έχουν Μετατραπεί σε λεπροκομεια, και οι εκπαιδευτικοι και οι διευθυντές υποστηρίζουν φανατικά αυτή την παράνοια με την υποχρεωτική μάσκα φιμωτρο…. Και συνεχώς κυνηγάνε καθημερινά μαθητές, μην τυχόν και κατεβάσουν λίγο το φιμωτρο προς τα κάτω, έχοντας τα ρουθουνια
  Της μύτης
  Ακαλυπτα… Νεοχιτλερικη
  Παράνοια…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.