Ευάγγελος Τύμπας, ένας γνήσιος κι ευσεβής καλλιτέχνης από το Αγρίνιο

Εύσημα Φλώρου στον Αγρινιώτη γλύπτη Ευάγγελο Τύμπα για την προτομή του Καραϊσκάκη στο Αιτωλικό

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών τιμήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αιτωλικό ο Αρχιστράτηγος της Ρούμελης Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του την οποία φιλοτέχνησε ο Αγρινιώτης γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας. 

Παρόντες στην μεγάλη τελετή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ.Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώσταντίνος Λύρος. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός,  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτριος Κωσταντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης καθώς και πλήθος εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης,  και πολιτών που κατέκλεισαν την πλατεία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενθουσιασμένος μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής έδωσε τα  συγχαρητήρια στον γλύπτη Ευάγγελο Τύμπα για την αποτύπωση της προσωπικότητας του Καραϊσκάκη στην προτομή και ευχήθηκε στο καλλιτέχνη καλή συνέχεια στο έργο του.

Τα εύσημα έλαβε ο γλύπτης και από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Σπήλιο Λιβανό, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ.Νεκτάριο Φαρμάκη και τους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας που δήλωσαν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για τον καλλιτέχνη ο οποίος κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία.

Εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης.

Άξιος!

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.