Τ’ ακούς αγαπητή Άννα Μαστοράκου; Γι’ αυτόν τον ιερομόναχο της Γορτυνίας μίλησα στην πλατεία και με έψεξες ότι δεν στηρίζομαι σε επίσημα τεκμηριωμένα ιατρικά δεδομένα.

Το εμβόλιο, όλα τα εμβόλια είναι εφευρέσεις σατανικές, αθέων μοριολόγων, βιολόγων, γενετιστών υποκινούμενοι  από τον διάβολο και τις λεγεώνες του.

Σε στοά της Αμερικής συνήρθαν δαίμονες και τέκτονες και πήραν την απόφαση να σπείρουν πρώτα τον κατασκευασμένο κορωνοϊό και στη συνέχεια κατασκεύασαν τα εμβόλια καλλιεργημένα σε εμβρυϊκές σειρές ζωντανών εμβρύων (κυρίως των νεφρών τους) και στη συνέχεια τα εκτέλεσαν.

Άκου λοιπόν κυρία πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, τι είπε ο ιερομόναχος που ανήκει σε γνωστό μοναστήρι της Γορτυνίας τι εμβόλια σατανοεμπνευσμένα είναι αυτά που υποστηρίζετε στο δικό μας και στους υπόλοιπους ιατρικούς συλλόγους οδηγώντας τον ελληνικό λαό στον ανηφορικό Γολγοθά του, είτε βραχυπρόθεσμα από την ADE, είτε από αλλεργία στην PEG,  είτε από εμφράγματα, εγκεφαλικά, θρομβώσεις και μυοκαρδίτιδες ή αυτοάνοσα, είτε μακροπρόθεσμα από καρκίνους και νευροεκφυλιστικά νοσήματα καθώς λέει η Stefani Seneff σε ντοκουμενταρισμένη μελέτη με 45 βιβλιογραφικές αναφορές και άλλες εργασίες για μεταλλικά στοιχεία ενυπάρχοντα εντός των εμβολίων όπως του Robert Young, και των τριών καθηγητών στο Tubigen.:

Θα μου απαντήσεις άραγε με σχόλιο; Θα δεχτείς μια ανοικτή συζήτηση ενώπιον ιατρών και κόσμου στις πλατείες ή όπου αλλού θέλεις; Είμαι στη διάθεσή σου.

Άκου όμως τι λέγει ο ιερέας αυτός και τι έπαθε ο άνθρωπος για την επιπολαιότητα που έδειξε να εμβολιαστεί.  Ίσως είναι καιρός να πάρεις το κουράγιο και να ομολογήσεις την αλήθεια γιατί αυτή τη στιγμή πεθαίνουν άνθρωποι και εμείς οι γιατροί γινόμαστε, με το να μην τους ενημερώνουμε σωστά, υπαίτιοι του θανάτου τους και των χρόνιων παρενεργειών που θα τους στερήσουν τη χαρά της ζωής και θα τους καθηλώσουν στο κρεβάτι του πόνου όπως τον μακαρίτη τον Γεώργιο Τσιρώνη και τη Σταυρούλα Γκούσιου από την Κέρκυρα. την Μαρίζα Προβατά και τόσους άλλους.

Ευαγγελάτος Γεώργιος Νευρολόγος Ψυχίατρος Παίδων Ενηλίκων, Ψυχαναλυτής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.