200 χρόνια μετά την απελευθέρωση η Γιάννα το ξεκαθαρίζει: <<Μ' ένα τσιπάκι όλα θα μπουν στη θέση τους, τελεία και παύλα>>

Μην ταράζεστε, άλλοι φροντίζουν για τον Νέο Θαυμαστό Κόσμο που θα ζήσετε και σεις και τα παιδιά σας από δω και στο εξής. Και όπως λέει ο πατέρας του χαζοβιβλίου “Great Reset” Klaus Swabb ποτέ δεν θα επιστρέψουμε στην παλιά κανονικότητα.

Μια νέα αρχή ξεκινάει για την ανθρωπότητα, ένας καθαρά σιωνιστικός μεσσιανικός τρόπος του ζειν. Όπως το έχει προβλέψει ο Ιωάννης στην “Αποκάλυψή” του και πολλοί άλλοι θεοφώτιστοι πατέρες της εκκλησίας μας όπως ο Άγιος Ανδρέας Καισαρείας, ο Άγιος Ιππόλυτος, ο Όσιος Εφραιμ ο Σύρος, Άγιος Μεθόδιος Πατάρων, κι ο Άγιος Αρέθας εκ Καισαρείας, ο Όσιος Νείλος και ο προφήτης Δανιήλ και άλλοι[1].

Τώρα μας προέκυψε και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μυημένη στις αρχές της Νέας Τάξης Πραγμάτων πολύτιμη παγκοσμιοποιήτρια, είπε αλήθειες καθόλου τυχαίες οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματοποίησή τους. ‘Ακούστε τη και χαρείτε την…

Καταλάβατε; με ένα τσιπάκι, κάνοντας σκόνη τα προσωπικά μας δεδομένα, εμάς των πληβείων εννοεί, θα λυθούν (γι’ αυτούς, το Παγκόσμιο Διευθυντήριο) όλα τα προβλήματα.

Τι άλλο περιμένετε; Τώρα το ξέρετε που θα βαδίσουν τα πράγματα αν τους αφήσετε και κοιμάσθε ύπνον βαρύ.

Γεώργιος Ευαγγελάτος

[1]Ευαγγελάτου Γεωργίου: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, Εκδόσεις Στερέωμα, Θεσσαλονίκη 2005.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.