Συνωμοσιολογία; Ο επόμενος ιός είναι έτοιμος και λέγεται Marburg. Πρόκειται για αιμορραγικό πυρετό παρόμοιο με τον Έμπολα με ποσοστό θνησιμότητας 88%.

Κυρίες και Κύριοι. Θα ήθελα να προετοιμαστείτε συναισθηματικά και πνευματικά για ό,τι πρόκειται να ξεδιπλωθεί εδώ στη Γη. Είναι έτοιμοι να μας θυσιάσουν στον Μολώχ. Πιστεύετε τώρα που είδαν τι επιτυχία είχε ο COVID-19 θα σταματήσει το Παγκόσμιο Διευθυντήριο να εξαπολύει τα βιολογικά του όπλα;

Η επόμενη Πανδημία πρόκειται να είναι ο ιός Marburg. Πρόκειται για αιμορραγικό πυρετό παρόμοιο με τον Έμπολα με ποσοστό θνησιμότητας 88%. Τώρα καταρχάς μην ανησυχείτε, όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα δεν θα κυκλοφορήσουν τίποτα που θα τους σκότωνε. Αυτό θα είναι ψεύτικο Marburg. Πολλοί από τους τραυματίες του εμβολίου covid εμφανίζουν θρόμβους και ανεξέλεγκτη αιμορραγία. Αυτό θα ισχυριστεί ότι είναι Marburg. Το GAVI και το WEF κάνουν ήδη ανακοινώσεις σχετικά με τον ιό. Έχουν ήδη αναπτύξει ένα τεστ PCR για το Marburg, παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη «πανδημία». Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ήδη σπεύδουν να βρουν ένα «εμβόλιο» για τον Marburg. Ακόμα πιο ανησυχητικό, το κύριο συστατικό του νέου εμβολίου είναι η Ρικίνη. Ένα από τα πιο τοξικά δηλητήρια στον πλανήτη. Θα επιτρέψουν στους εμβολιασμένους να ταξιδέψουν παγκοσμίως αυτά τα Χριστούγεννα. Θα χρειαστούν ένα κάλυμμα για άτομα που φέρνουν τον «ιό» πίσω στις χώρες τους. Μια νέα πανδημία θα κηρυχθεί, θα ισχυριστούν ότι υπάρχει ασυμπτωματική εξάπλωση. Τα μέσα ενημέρωσης θα εκτοξεύσουν τον φόβο πιο σκληρά από ό,τι έχουμε δει ποτέ. Οι άνθρωποι θα χάσουν το μυαλό τους πιστεύοντας ότι υπάρχει πανδημία για κάτι με πιθανότητα 88% να τους κάνει να αιμορραγήσουν και να πεθάνουν. Σε αυτό το στάδιο τα τρυπήματα θα είναι υποχρεωτικά και οι αστυνομικές και στρατιωτικές ομάδες θα είναι σε πλήρη ισχύ προσπαθώντας να «σώσουν την ανθρωπότητα» και να παρασύρουν ανθρώπους που αρνούνται το εμβόλιο του Μάρμπουργκ στα χτισμένα τώρα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους κάνουν ενέσεις. Το «εμβόλιο» της Ρικίνης είναι ο πραγματικός θάνατος και θα υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που θα το κάνουν και θα αγωνίζονται για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Αν νομίζετε ότι έχετε δει πανικό κατά τη διάρκεια του COVID, πολλαπλασιάστε το με 20 ή 30 Χ με αυτό που σχεδιάζεται και έρχεται. Κρατήστε τις οικογένειές σας κοντά.
https://threadreaderapp.com/thread/1444688482409107456.html

Γ.Ν
ΠΗΓΗ:https://www.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_508.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.