Απαντήσεις στο καυτό ερώτημα πως ιατροί, ιατρικοί Σύλλογοι, έγκυρα ιατρικά περιοδικά συνιστούν στην ανθρωπότητα φονικά γενετικά σκευάσματα

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ  ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Η ύπουλη, πονηρή, αποτρόπαιη και δόλια συμπεριφορά του Ηρώδη προς τους μάγους εξ Ανατολής απέχει πολύ από του να μας εκπλήσσει ή να μας βρίσκει απροετοίμαστους και τρομαγμένους. Το δραματικό αυτό θέατρο έχει επί αιώνες παιχτεί και συνεχίζει να παίζεται μέχρι σήμερα. Εμείς που θεωρούμε τον εαυτό μας πιστό δεν ξεγελιόμαστε. Ανέκαθεν ο Σατανάς, ο πονηρός Όφις το ερπετοειδές, ο Εωσφόρος, ξεθεμελίωνε τα πάντα εκμεταλλευόμενος την ιδεατή αυτοεικόνα των εξουσιαστών τυράννων. Ανέκαθεν χρησιμοποιούσε τη δίψα τους για το χρήμα, τη φιλοδοξία στηριγμένη στη δύναμη, την επιθυμία των ισχυρών να γίνουν θεοί στη θέση του Θεού. Βλέπε Ναβουχοδονόσορα.Ποιο ανθρωπάριο με πολιτική δύναμη δε θέλει να τον προσκυνούν και να τον υπηρετούν οι αυλοκόλακές του;

Η ηγετική Ελίτ, το σκοτεινό Διευθυντήριο του Σιωνισμού-Τακτονισμού ανέκαθεν προσπαθούσε να διαιωνίσει την ύπαρξή του και να την κατοχυρώσει ανεξάρτητα από τον πόνο, την οδύνη, τη φτώχεια, την δυστυχία, το χυμένο από τους πολέμους αίμα και την απελπισία που προκαλούσαν οι τακτικές, οι μέθοδοι και οι προοπτικές που αυτό καθόριζε, έλεγχε και απέβλεπε στη διαιώνισή του.

Ο Ηρώδης αποτελεί ένα τρανταχτό ιστορικό παράδειγμα που έρχεται μέσα από τις απαρχές της γέννησης του ανθρώπινου Ιησού όπως σηματοδοτείται μέσα από το γενεαλογικό του δένδρο από τον Ματθαίο  (κεφ 1, στίχοι 1-25).

Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση του Χριστού καθότι αυτή ενδιέφερε τον Ηρώδη. Για τη θεϊκή του υπόσταση  δεν έδινε δεκάρα, ούτε μπορούσαν τα θολωμένα από το μίσος, τη ζήλια, και τον εγωισμό μάτια του και η πετρωμένη καρδιά του, να νιώσει οποιοδήποτε σεβασμό και αποδοχή στη θεία Του Φύση. Έστω κι αν ήξερε από τους αρχιερείς και γραμματείς που συμβουλευόταν, ότι είχε επιτέλους φτάσει η ώρα να εκπληρωθεί το ρηθέν δια του  προφήτου  Ησαΐα « ἰδοὺ ἡ παρθένος ἐν γαστρὶ ἕξει καὶ τέξεται υἱόν, καὶ καλέσουσιν τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ, ὅ ἐστιν μεθερμηνευόμενον μεθ᾽ ἡμῶν ὁ θεός».

Και όχι μόνο αυτό· γνώριζε και τον τόπο γέννησης του Μεσσία από τον προφήτη Μιχαία που αναφέρεται στη Βηθλεέμ: «και συ Βηθλεέμ, γη Ιούδα, ουδαμώς ελαχίστη ει εν τοις ηγεμόσιν Ιούδα. εκ σου γαρ εξελεύσεται ηγούμενος, όστις ποιμανεί τον λαόν μου τον Ισραήλ» (Μιχ. Κεφ.5, στ.1).

Το σχέδιο λοιπόν ήταν προδιαγεγραμμένο· αφού θα μάθαινε λεπτομέρειες από τους μάγους- αστρονόμους της εποχής για το αστέρι οδηγό, τον χρόνο και τον ακριβή τόπο που τους καθοδηγούσε πρότεινε με δόλιο τρόπο: «ελάτε να μου πείτε που το ακριβές σημείο να τον προσκυνήσω (εννοούσε στην Οργουελιανή διάλεκτο να τον σφάξω) κι εγώ!» Απέξω έσταζε μέλι και δήθεν σεβασμό από μέσα γέμιζε λύσσα και θυμό.

Παρατηρούμε ότι η εξουσία παντού και πάντα είναι η ίδια όπως τότε έτσι και τώρα. Με μια διαφορά, στην εποχή μας, η πραγματική εξουσία, (τέκτονες, Διεθνής Σιωνισμός, Ιλλουμινάτοι, ΣΙΑ, NSA (National Security Agency), Τριμερής, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ) η ουσιαστική ηγεσία, αλλιώς επονομαζόμενη Kαμπάλ (Σπείρα, άλλως ανθρωποκτόνα Συμμορία) κρύβεται πίσω από ερασιτέχνες, άπειρους και εξαρτημένους από πλήθος σκανδάλων πολιτικούς-ανδρείκελα. Χειρίζεται μάλιστα άριστα, σαφώς πιο εκλεπτυσμένα τεχνολογικά και ψυχολογικά μέσα, την ψυχολογία των μαζών, το παράθυρο του Overton, και την Οργουελιανή διάλεκτο π.χ. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (στην ουσία βίας και καταστολής κι εκμηδένισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας του κάθε απλού κι ανίσχυρου πολίτη). Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (στην κυριολεξία υπηρεσία αποβλάκωσης, επιβολής τεχνοκρατικών γνώσεων, αφανισμού των παραδόσεων, κατάργηση της επικρατούσας θρησκείας, επιβολή της αθείας με το πρόσχημα της θρησκευτικής ανεξαρτησίας, νόθευσης της γλώσσας του λαού, (μπαστάρδεμά της με ξένες εκφράσεις-προτάσεις και λέξεις, πχ take away, κλικ away, lockdown) με ειδική αναφορά στη διασπορά αθεΐας, εξάπλωση του σατανισμού και την  κατάλυση του Ηθικού Νόμου. Επίσης εμμονή στην προώθηση αναρχικών απόψεων, αμφισβήτησης κάθε έννοιας ιερότητας, πίστης, πατριωτισμού και σεβασμού ιδίως του ιερού τριγώνου ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Στις ημέρες μας, βλέποντας η Ελίτ ότι θα αναγκαστεί λόγω του υπερπληθυσμού ο οποίος πρέπει να τραφεί, κι απαιτεί ισότητα, ισότιμη κατανομή του πλούτου και άλλα δικαιώματα,  με αποτέλεσμα την αδυναμία μεγαλύτερης συσσώρευσης κερδών στους γνωστούς ελάχιστους, αχόρταγους τοκογλύφους,  δυσκολία στις επενδύσεις κεφαλαίων, στην αποπληρωμή των δανεικών από τα κράτη και τους πολίτες, αποφάσισε να κάνει νέα επανεκκίνηση της οικονομίας, εις βάρος των λαών, των ασθενέστερων τάξεων μέχρι εξαφάνισής τους. Γι’ αυτούς τι είναι 7,5 δις νεκρών από τον κορωνοϊό; Μηδενικά που σβήνουν με τη δικαιολογία ενός ιού που δήθεν προήλθε από μια νυχτερίδα της Κίνας. Στην ουσία σύμφωνα με σοβαρούς επιστήμονες-ερευνητές αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ σε κάποιο εργαστήριο βιολογικού πολέμου, καλλιεργήθηκε και μεταλλάχθηκε σκόπιμα σε ανθρωποκτόνο ιό κι όχι από βατράχια, μινκς, φίδια και νυχτερίδες. Στη συνέχεια επειδή απαγορευόταν η χρήση για πιθανό ατύχημα άνθρωποι κτήνη που το παίζουν επιστήμονες αλά Μένγκελε έστειλαν το βιολογικό όπλο στον δικτάτορα της Κίνας και φασιστικό ΚΚΚ για να το εξαπλώσουν σε όλη την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τις agendas 2020 και 2030, τα 500 εκατομμύρια ανθρώπινων όντων τους φθάνουν μαζί με τα ρομπότ τεχνικής νοημοσύνης (ΑΙ) που δεν έχουν απαιτήσεις, ούτε ζητούν ελευθερίες, δικαιώματα, αυξήσεις μισθών, τροφή και άλλες κουταμάρες του πόπολου.   Ασφαλώς ούτε συζήτηση να γίνεται για τη ληστεία που επιτελεί το διεθνές κεφάλαιο, οι φαρμακευτικές και πετρελαϊκές εταιρείες, τα διεθνή μονοπωλιακά μεγαθήρια και βεβαίως ούτε κουβέντα για τη συμμετοχή της απόκρυφης ηγεσίας στην παγκόσμια χρεοκοπία και τις ευθύνες που βαραίνουν το διεθνές τραπεζιτικό, χρηματοπιστωτικό, τεκτονικό και σιωνιστικό συνδικάτο.  

Έτσι η αφετηρία της μεγάλης επανεκκίνησης έγινε με τη διασπορά της λεγόμενης χωρίς να είναι,  «πανδημίας» του κορωνοϊού, πλανητικά. Ενός φονιά ευμετάδοτου με χαμηλή θνησιμότητα, (0,00057% κατά Andrew Rallis και Γιάννη Ιωαννίδη)  που όμως τους δίνει το έκτακτο δικαίωμα να καταστρέψουν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία της μεσαίας τάξης προπαγανδίζοντας καθημερινά  την αναγκαιότητα του lockdown. Δεν έχει καμία σημασία αν δεν είναι σοβαρά κι επικίνδυνα θανατηφόρος όσο επικαλούνται τα φερέφωνα του τύπου.

Κι αυτή η μεγάλη επανεκκίνηση (great restart)άρχισε ήδη με τη διασπορά από εργαστήριο βιολογικού πολέμου της «πανδημίας» του κορωνοϊού, πλανητικά. Ενός φονιά ευμετάδοτου μεν αλλά με μικρή θνησιμότητα όπως είπαμε, (σε σχέση με τον Sars Cov2,και Medsars, Embola, HIV, ελονοσία, φυματίωση κ.ά.) που όμως τους δίνει το έκτακτο δικαίωμα να καταστρέψουν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία των αστών της μεσαίας τάξης μέσω του lockdown. Κι ας μην είναι θανατηφόρος όσο επικαλούνται τα φερέφωνα του τύπου.

Ποια η διαφορά μεταξύ του τότε και του τώρα; Απολύτως καμία πλην του ότι στις μέρες μας μοιάζει ο διάβολος και τα όργανά του να κερδίζουν (προσωρινά) έδαφος επί παντός επιστητού. Στην ιατρική, στην παιδεία, στη νομική επιστήμη, στη δικαιοσύνη, στην οικονομία και φυσικά στην πολιτική από την οποία εξαρτώνται όλα τα πιο πάνω. Έτσι με απατηλό τρόπο οι βασιλείς (πολιτικοί ηγέτες) των εθνών καταδυναστεύουν τα Έθνη ασκώντας διοίκηση με τυραννία και καταπίεση κι οι αυλοκόλακες  ονομάζουν αυτά τα τέρατα ευεργέτες.

Η ολοσχερής ανατροπή αυτού του τρόπου άσκησης εξουσίας και διοίκησης, είναι ο χριστιανικός τρόπος. Κατάλυση αυτού του κολασμένου σατανοκίνητου τρόπου διοίκησης των ηγετών ο οποίος ισχύει ως τα σήμερα. Οι χριστιανοί οφείλουν να συντρίψουν τη σκοτεινή ηγεσία η οποία υποταγμένη στον αρχιδιάβολο αφέντη της εφαρμόζει ακριβώς τα αντίθετα. Η διαταγή του Σωτήρα της ανθρωπότητας Ιησού Χριστού παραμένει αιώνια η ίδια. «Όποιος θέλει να ηγείται των άλλων να γίνει υπηρέτης και δούλος του λαού να υπηρετεί τους άλλους όχι να τους κατεξουσιάζει». (Λουκάς κεφ. 22, στ. 26-27).

Πιστεύουμε ότι απαντήσαμε στην θεμελιώδη ερώτηση γιατί οι περισσότεροι ιατροί, οι Ιατρικοί Σύλλογοι, και μερικά από τα πιο έγκυρα ιατρικά περιοδικά συνιστούν στην ανθρωπότητα φονικά γενετικά σκευάσματα που θα οδηγήσουν την πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη στο θάνατο.

Άλλος δρόμος για τους Χριστιανούς δεν υπάρχει παρά αέναος αγώνας με κάθε τρόπο ώστε να εξαφανιστεί το ψευδορωμαίϊκο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και τον σατανοδιοικούμενο πλανήτη γη.Αγώνας να γκρεμιστεί το παγκόσμιο κράτος του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος 30/10/2021

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.