Πρόσκληση του Μητροπολίτου Ιερόθεου Βλάχου να προσέλθη στην οικία μου ή όπου αλλού θέλει για να με διαφωτίσει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σώζει τον λαό και το ποίμνιο της Εκλησίας

Έχω και στο παρελθόν μιλήσει αυτοπροσώπως με τον δέσποτα όταν συμμετείχε στην αρχιερατική λειτουργία στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα, επί τη εορτή του Αγίου Ανδρέου 30  Νοεμβρίου δεν θυμάμαι το έτος.

Προσεκύνησα την χείρα του επισκόπου και τον παρεκάλεσα σαν ψυχίατρος – ψυχαναλυτής που είμαι να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, όποτε θέλει κι έχει χρόνο, εφόσον ασχολείται με την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ κι έχει γράψει αρκετά βιβλία περί αυτής, για τη σχέση Ορθοδοξίας και Ψυχοθεραπείας.  Είχε τότε συμφωνήσει να «τα πούμε». Όμως κάτι τέτοια δεν ευοδώθηκε ως τώρα.

Τώρα όμως ιδιαίτερα  με τη γενική στάση της Διοικούσας Εκκλησίας -Ιεραρχίας όσον αφορά τον εμβολιασμό και όσα είπε στο κήρυγμα του μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στην Λαμία θεωρώ ότι είναι ανάγκη να μιλήσουμε και να τον παρακαλέσω να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και εκ βάθους καρδίας αν ο εμβολιασμός με τα γενετικά σκευάσματα mRNA και DNA «σώζει το ποίμνιο της εκκλησίας και υπό ποιες προϋποθέσεις» επίσης θα πρέπει να μιλήσουμε και να τοποθετηθούμε ακόμη και μπροστά τον κλήρο της Μητροπόλεώς του με μένα και αν με θεωρεί ότι δεν είναι της ειδικότητάς μου και οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για να μιλήσω περί τούτου, να μου επιτρέψει να εισηγηθώ τη συμμετοχή και άλλων ιατρών, ερευνητών ειδικότερων εμού, σε Συνέδριο που θα διοργανώσει στη Ναύπακτο.

Περιμένω Δέσποτα με αγωνία να δεχτείτε την πρόσκλησή μου. Το τηλέφωνό μου 6978305217 θα είναι ανοιχτό πολύ καλλίτερα ας μου στείλετε μήνυμα σ’ αυτό ή στο e mail μου: evagellatos46@gmail.com.

Με αγάπη και ειρήνη ΧΡΙΣΤΟΥ του ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ αναμένω την πρόσκλησή σας Δέσποτα.
Με την ευχή σας
Ευαγγελάτος Γεώργιος Νευρολόγος. Ψυχίατρος Ενηλίκων-Παίδων, Ψυχαναλυτής

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.