«Δώστε του να καταλάβει για να μάθει να μη διασπείρει ψευδείς κι αστήριχτες ειδήσεις. Τα εμβόλια των Big Pharma σώζουν ζωές και δεν έχουν παρενέργειες», ξέρει ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελέας ζητά δίκη με την κατηγορίας της «διασποράς ψευδών ειδήσεων» για τον Ν. Αντωνιάδη

Να δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, αρνητής της πανδημίας, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Οικονόμου. Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για «εξαιρετικά επικίνδυνη» συμπεριφορά του δικηγόρου, ο οποίος αρνείται την πανδημία, είναι αντιεμβολιαστής και δηλώνει δημοσίως ότι οι διασωληνώσεις ασθενών με covid-19 γίνονται χωρίς λόγο.

Όπως αναφέρει στην πρότασή του ο κ. Οικονόμου, η συμπεριφορά αυτή του κατηγορούμενου είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη» και οι απόψεις που προβάλλει για τα εμβόλια και την πανδημία είναι αναληθείς και αβάσιμες και εάν υιοθετηθούν έστω κι από μέρος του πληθυσμού, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει γενικευμένη εξάπλωση του ιού.

Με το σκεπτικό αυτό εισαγγελέας προτείνει την απόρριψη της προσφυγής του δικηγόρου ο, ο οποίος ζητεί να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας αναφέρει στην πρότασή του για το δικηγόρο: «Η παραπάνω αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη διότι εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας διαθέτει και διασπείρει προφανώς ψευδείς και αβάσιμες ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες και φόβο στους πολίτες της χώρας και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια υγεία και το κυριότερο τα γεγονότα τα οποία παραθέτει μέσω του διαδικτύου είναι προφανώς αναληθή, χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους ιατρούς και τα στελέχη του υγειονομικού προσωπικού οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κίνδυνο της υγείας τους ακόμη και τη ζωή τους ενώ εκφέρει και ακραίες αντιεπιστημονικές απόψεις παντελώς ατεκμηρίωτες για το εμβόλιο κατά του Covid προτρέποντας με ευθύ τρόπο τους πολίτες να μην εμβολιάζονται διότι με τις υποτιθέμενες παρενέργειες τους οδηγεί στο θάνατο. Όλα τα παραπάνω στις κρίσιμες για τη χώρα μας περιστάσεις πέραν του ότι είναι αναληθή και αβάσιμα διότι συνοδεύονται και από περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί – εκατοντάδες ασθενείς διακομίστηκαν με παρενέργειες του εμβολίου που αποκρύπτονται από το ιστορικό τους – εμφανίζουν και τον κίνδυνο εάν υιοθετηθούν από μέρος του πληθυσμού να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού…».

Μετά την υποβολή της πρότασης του εισαγγελέα, αρμόδιο να αποφανθεί επί της προσφυγής του δικηγόρου, είναι το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Σήμερα, εν των μεταξύ, ο δικηγόρος έδωσε εξηγήσεις σε πταισματοδίκη ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων και συγκεκριμένα για συνέργεια σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, συνέργεια στην παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς και για συμμετοχή σε αυτοκτονία (πλημμέλημα). Η κλήτευσή του αφορά σε μια άλλη δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται ανοιχτή στην εισαγγελία και η οποία σχετίζεται με το θάνατο 54χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η θανούσα ήταν ανεμβολίαστη και αρνούνταν να διασωληνωθεί. Μάλιστα, ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις και ο σύζυγος της 54χρονης γυναίκας.

Ο δικηγόρος προσερχόμενος σήμερα στον πταισματοδίκη ανέφερε, σε αντίθεση με τα όσα του αποδίδονται, ότι ο ίδιος είχε συστήσει στην 54χρονη να διασωληνωθεί. Ακόμη, υποστήριξε ότι ευθύνες πρέπει αναζητηθούν στους γιατρούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ πήραν εισαγγελική εντολή στις 12 το μεσημέρι να διασωληνώσουν την ασθενή το έκαναν στις 8 το βράδυ.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1041835_o-eisaggeleas-zita-diki-me-tin-katigorias-tis-diasporas

Κάποιες από τις εκατοντάδες παρενέργειες των τσιμπημάτων που κανένα δημόσιο στοματάκι δεν έχει βγάλει άχνα και φυσικά οι εισαγγελείς της χώρας δηλώνουν άγνοια:

Δείγμα λίστας ολίγων κε των γνωστών AESI (παρενεργειών) στην αθροιστική ανάλυση της Pfizer.

Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος: Λεμφαδενοπάθεια

Καρδιαγγειακά συμβάντα: οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρρυθμία, Καρδιακή ανακοπή, Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια; Καρδιογενές σοκ, Στεφανιαία νόσος, Εμφραγμα μυοκαρδίου, Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, Καρδιομυοπάθεια στρες, Ταχυκαρδία

Γαστρεντερικές διαταραχές

Γενικές διαταραχές και καταστάσεις του σημείου χορήγησης

Μολύνσεις και προσβολές

Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού: Αρθραλγία; Αρθρίτιδα; Βακτηριακή αρθρίτιδα; Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης; Πολυαρθρίτιδα; Πολυνευροπάθεια; Σύνδρομο μετα-ιογενούς κόπωσης. Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Διαταραχές του νευρικού συστήματος

Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου: Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. Αναπνευστικές ανεπάρκειες, Ιογενείς λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας; Ενδοτραχειακή διασωλήνωση; Υποξία; Πνευμονική αιμορραγία; Αναπνευστική διαταραχή; Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο.

Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού

Αναφυλαξία

Βελτίωση της νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD).

Παράλυση προσώπου

Ανοσομεσολαβούμενες/Αυτοάνοσες διαταραχές

Νευρολογικά (συμπεριλαμβανομένης της απομυελίνωσης): Σπασμοί. Αταξία; Καταπληξία; Εγκεφαλοπάθεια; Ινομυαλγία; Η ενδοκρανιακή πίεση αυξήθηκε. Μηνιγγίτιδα; Μηνιγγίτιδα άσηπτη; Ναρκοληψία

Σχετική με την εγκυμοσύνη: Λοίμωξη αμνιακής κοιλότητας. Καισαρική τομή; Συγγενής ανωμαλία; Νεογνικός θάνατος; Εκλαμψία; Σύνδρομο εμβρυϊκής δυσφορίας; Μωρό με χαμηλό βάρος γέννησης; Έκθεση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Praevia Placenta; Προεκλαμψία; Πρόωρος τοκετός; Νεκρότητα; Ρήξη μήτρας; Vasa praevia

Νεφρός: Οξεία νεφρική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια

Θρομβοεμβολικά επεισόδια: Εμβολή και θρόμβωση. Εγκεφαλικό επεισόδιο AESI, Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη; Εμβολισμός; Εμβολή φλεβική; Πνευμονική εμβολή

Αξίζει να συγκρίνετε την παραπάνω λίστα με την παρακάτω λίστα στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω του ιστότοπου του FDA κάτω από το έγγραφο «Ενημερωτικό δελτίο Pfizer-BioNTech για παραλήπτες και φροντιστές», που αναθεωρήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Είναι προφανές ότι πολλές από τις  απειλητικές παρενέργειες δεν έχουν συμπεριληφθεί, παρόλο που η αθροιστική ανάλυση της Pfizer για τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση δημιουργήθηκε για τον FDA στις 30 Απριλίου 2021.

Συμπέρασμα: ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ SHOTS, JABS, ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.