“Πανδημία των ανεμβολίαστων ή ασυδοσία των εμβολιασμένων που νομίζουν πως δεν μολύνουν ούτε μολύνονται και δρουν ως ωρολογιακές βόμβες στην κοινωνία;”

Zero Hedge : Το Lancet επιπλήττει όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει “πανδημία των ανεμβολίαστων”

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. – 15 Δεκ 2021 – 8:27

 

APO TON TYLER DURDEN

Πολύ πριν η συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων Omicron εμφανιστεί μεταξύ των εμβολιασμένων, και πριν η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδεχτεί στις αρχές Οκτωβρίου ότι το εμβόλιο Covid-19 δεν αποτρέπει τη μετάδοση, δημόσιοι λειτουργοί, ειδήμονες των MSM και γιατροί καφενείων σε όλη τη χώρα εξέπεμπαν ύπουλη προπαγάνδα με σκοπό να ντροπιάσουν τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο.

Ότι πρόκειται για μια “πανδημία των ανεμβολίαστων”.

Η φράση υπονοεί ότι το εμβόλιο ήταν πανάκεια κατά του Covid-19, και όποιος αρνιόταν να το κάνει δεν ήταν απλώς μέρος του προβλήματος… αλλά ένας ανεύθυνος ηλίθιος που δεν ακολουθούσε την επιστήμη.

Σε ένα σημείωμα στα τέλη Νοεμβρίου, το The Lancet δημοσίευσε μια επιστολή του Günter Kampf, ενός παραγωγικού ερευνητή στο Πανεπιστήμιο του Griefswald στη Γερμανία.

Σε αυτήν, ο Kampf αφορίζει απόλυτα όσους αποκαλούν αυτή την κατάσταση ως “πανδημία των ανεμβολίαστων”, εν μέσω “αυξανόμενων στοιχείων ότι τα εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να έχουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση”.

Διαβάστε παρακάτω:

Στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν τον όρο πανδημία των ανεμβολίαστων, υπονοώντας ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δεν έχουν σημασία στην επιδημιολογία του COVID-19. Η χρήση αυτής της φράσης από αξιωματούχους μπορεί να ενθάρρυνε έναν επιστήμονα να ισχυριστεί ότι “οι ανεμβολίαστοι απειλούν τους εμβολιασμένους για το COVID-19”. Αλλά αυτή η άποψη είναι υπερβολικά απλή.

Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις ότι τα εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να έχουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση. Στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, εντοπίστηκαν συνολικά 469 νέα κρούσματα COVID-19 κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων τον Ιούλιο του 2021, και 346 (74%) από αυτά τα κρούσματα αφορούσαν άτομα που ήταν πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένα, 274 (79%) εκ των οποίων είχαν συμπτώματα. Οι τιμές κατωφλίου κύκλου ήταν παρόμοια χαμηλές μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένα (διάμεση τιμή 22-8) και των ατόμων που ήταν ανεμβολίαστα, μη πλήρως εμβολιασμένα ή των οποίων η κατάσταση εμβολιασμού ήταν άγνωστη (διάμεση τιμή 21-5), υποδεικνύοντας υψηλό ιικό φορτίο ακόμη και μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένα.

Στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν συνολικά 10 262 κρούσματα COVID-19 σε εμβολιασμένα άτομα έως τις 30 Απριλίου 2021, εκ των οποίων 2725 (26-6%) ήταν ασυμπτωματικοί, 995 (9-7%) νοσηλεύτηκαν και 160 (1-6%) πέθαναν.

Στη Γερμανία, το 55,4% των συμπτωματικών κρουσμάτων COVID-19 σε ασθενείς ηλικίας 60 ετών και άνω ήταν σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα και το ποσοστό αυτό αυξάνεται κάθε εβδομάδα. Στο Münster της Γερμανίας, νέα κρούσματα COVID-19 εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 85 (22%) από 380 άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή είχαν αναρρώσει από COVID-19 και τα οποία επισκέπτονταν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν μικρότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος της πανδημίας. Επομένως, είναι λάθος και επικίνδυνο να μιλάμε για πανδημία των ανεμβολίαστων. Ιστορικά, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γερμανία δημιούργησαν αρνητικές εμπειρίες στιγματίζοντας τμήματα του πληθυσμού για το χρώμα του δέρματός τους ή τη θρησκεία τους. Καλώ τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους και τους επιστήμονες να σταματήσουν τον ακατάλληλο στιγματισμό των ανεμβολίαστων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι ασθενείς μας, οι συνάδελφοί μας και άλλοι συμπολίτες μας, και να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια για να φέρουν την κοινωνία κοντά.

*  *  *

For more on this, check out Kampf’s November paper which goes into significant detail on how vaccinated populations are spreading Covid like wildfire.

The epidemiological relevan… by Zerohedge Janitor

https://www.zerohedge.com/covid-19/lancet-scolds-those-claiming-pandemic-unvaccinated

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/zero-hedge-%cf%84%ce%bf-lancet-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%84%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.