Ο Dr Βλαδίμηρος Ζελένκο ξανακτύπησε το δολοφονικό και πανάθλιο φαρμακευτικό κατεστημένο των ΗΠΑ

V.Zelenko για εμβόλια Covid-19: «Πρόκειται για δολοφονία πρώτου βαθμού και γενοκτονία» (βίντεο)

Οι δηλώσεις του δρ. Vladimir Zelenko

Ιατρική δικτατορία τυραννία που πρέπει να κατακρημνισθεί

Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του κορωνοϊού στάθηκε σε πρόσφατη ομιλία του ο γιατρός, Vladimir Zelenko, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του με το αφήγημα και υποστήριξε ότι διαπράττεται το «χειρότερο έγκλημα στην ιστορία». 

Πρόκειται για τον γιατρό που τάραξε τα βαλτώδη ύδατα του βορειοαμερικανικού ιατρικού κατεστημένου, αν και οικογενειακός γενικός παθολόγος ο ίδιος. Υπηρετούσε σε μία κοινότητα έντονα θρησκευόμενων Εβραίων της Νέας Υόρκης, σε ένα απομακρυσμένο προάστιο, όταν αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αντισυμβατικός και αντισυστημικός, ο δρ Zelenko δεν άργησε να έρθει σε σύγκρουση με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, ως εκ τούτου, με το ιατρικό κατεστημένο. Τέλος, ήρθε σε σύγκρουση και με την ίδια την εβραϊκή κοινότητα στην οποία υπηρετούσε επί σειρά ετών.

Ο δρ Vladimir Zelenko, σε συνέντευξή του ανέφερε τα εξής:

«Αυτό είναι το χειρότερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας και υπάρχουν τόσα πολλά, υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν το γεγονός ότι πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία πρώτου βαθμού και γενοκτονία.

Για παράδειγμα ο FDA, είχε μια εσωτερική παρουσίαση τον Οκτώβριο του 2020.

Λάβετε υπόψη ότι συνέβη δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου.

Στην διαφάνεια νούμερο 16 της παρουσίασής τους εξήγησαν και έδειξαν όλες τις παρενέργειες αυτών των εμβολίων.

Τώρα, αν κοιτάξετε τις διάφορες βάσεις δεδομένων, όπου αθώοι Αμερικανοί είχαν αναφέρει τα ανεπιθύμητα συμβάντα, υπάρχει 100% συσχέτιση μεταξύ αυτών που το αμερικανικό κοινό βίωσε και αυτό που ο FDA παρουσίασε εσωτερικά στους δικούς του επιστήμονες!

Μιλάμε για προμελετημένη -και αυτή είναι δική μου άποψη- δολοφονία πρώτου βαθμού εκ προμελέτης και γενοκτονία, τουλάχιστον 700.000 Αμερικανών».

https://www.pronews.gr/kosmos/1042009_vzelenko-gia-emvolia-covid-19-prokeitai-gia-dolofonia-protoy-vathmoy-kai-genoktonia

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.