Γονείς των Ελληνοπαίδων είναι ώρα να θυσιάσετε και σεις τα παιδιά σας στο Μολώχ

Μαρτυρολογίου συνέχεια.

ΝΕΚΡΟ 3χρονο κοριτσάκι! Είχε κάνει μία μέρα πριν το ΕΜΒΟΛΙΟ!!! «Π….. γιοι», φωνάζει ΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΣ η μάνα του, vid

Σοκαρισμένος ο πλανήτης! Ερευνούν το περιστατικό οι ιατρικές αρχές της Αργεντινής! Μόνο στο el.gr το συγκλονιστικό βίντεο!!!

Σάλος στην Αργεντινή με τον θάνατο ενός τρίχρονου κοριτσιού που εισήλθε στην Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου del Niño Jesús με καρδιοαναπνευστική ανακοπή το μεσημέρι της Πέμπτης. ο γραμματέας ιατρικού στελέχους του το Επαρχιακό Σύστημα Υγείας (Siprosa), Miguel Ferre Contreras, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην οικογένεια και έθεσε στην διάθεσή τους την βοήθεια της Siprosa.

Όπως αναφέρουν οι νοσοκομειακές αρχές «χθες, το μεσημέρι, ένα τρίχρονο κοριτσάκι μπήκε στο Hospital del Niño Jesús, σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή, το οποίο έφερε αστυνομικό από το σπίτι του, όπου παρουσίασε μια εικόνα αποζημίωσης και καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Εκτός από την διασφάλιση του αεραγωγού και όλων των καρδιαγγειακών ενεργειών, εφαρμόστηκαν μελέτες και προηγμένα φάρμακα για να μπορέσουμε να το αναζωογονήσουμε. Μετά από 50 λεπτά ανεπιτυχών προσπαθειών, κατέληξε. 24 ώρες πριν, η μικρούλα είχε εμβολιαστεί με το Sinopharm (κινεζικό εμβόλιο)».

«Όπως σε κάθε περίπτωση πιθανής σχέσης με τον εμβολιασμό», συνεχίζουν, «η ομάδα της Επιδημιολογικής μας Επιτήρησης επενέβη και επικοινώνησε με την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Παίδων για να μάθει ποιες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί. Τα πράγματα πρέπει να διερευνηθούν και να διευκρινιστούν και η υπόθεση διερευνάται»!

 

Ο ιατρικός εκτελεστικός γραμματέας, Ferre Contreras, παρατήρησε: «πρέπει να γνωρίζουμε εάν υπάρχει αιτιώδης συσχέτιση μεταξύ της τοποθέτησης του εμβολίου και αυτού του συμβάντος. Είναι κάτι που θα πάρει λίγο χρόνο. Ζητάμε υπομονή από τα μέλη της οικογένειας, την κοινωνία και τα ΜΜΕ. Εφόσον έχουμε τις πληροφορίες, θα τις κοινοποιήσουμε άμεσα γιατί πιστεύουμε ότι είναι υγιές για την κοινωνία να διευκρινιστεί αυτό».

Τραγική φιγούρα η μητέρα μιλάει για τον θάνατο από ανακοπή της 3χρονης κόρης της μετά την πρώτη δόση εμβολίου!

Δείτε το βίντεο! Όπου ήταν δυνατό, καθώς η γυναίκα σπαράζει τα λόγια της μεταφράστηκαν:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.