Οι χριστιανοί υποταγμένα αρνάκια στη Νέα Τάξη πραγμάτων ενώ οι Σατανιστές στο απόγειο της θρασύτητας αναμένουν τον αντίθεο αρχηγό τους

Αυτό το «ΜΩΡΟ» έβαλαν δίπλα στην φάτνη (ξύλινη)του Χριστού – «Σκοτεινές» ώρες! ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΙ περιμένουν;;; Τίποτα τυχαίο τελικά…

Μέλη του Σατανικού Ναού του Ιλινόις εγκατέστησαν μια έκθεση με θέμα τις γιορτές μέσα στο κρατικό Καπιτώλιο στο Σπρίνγκφιλντ τη Δευτέρα.

“Η φετινή παράδοση σηματοδοτεί μια μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη για το μήνυμα αρμονίας και συμφιλίωσης του Μπαφομέτ”, δήλωσε η Έριν Χέλιαν, η διευθύντρια των επιχειρήσεων εκστρατείας του Σατανικού Ναού, σε δελτίο τύπου .

Η οθόνη, η οποία παρουσιάζει μια βρεφική εκδοχή της «σατανικής θεότητας» Baphomet, του τραγόμορφου «θεού» Βάαλ, η οποία τοποθετήθηκε δίπλα από την χριστιανική σκηνή της γέννησης του Χριστού!

Περιμένουν κάποιον να γεννηθεί μαζί;;;

Η έκθεση προκάλεσε αμέσως κριτική και διαδηλώσεις.

Ο επίσκοπος Thomas Paprocki ανέφερε ότι μια σατανική εμφάνιση “δεν πρέπει να έχει θέση σε αυτό το Καπιτώλιο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος”, σύμφωνα με το State Journal-Register.

 

 

 

 

Μαζικά υπναλέοι, υπνωτισμένοι από τα Media, ειδωλολάτρες Χριστιανοί της Κυριακής και της ντροπής, έσεσθε έτοιμοι να υποδεχθείτε τον Αντικείμενο. Δικαίως μας απομειώνουν διότι οι αντιδράσεις μας στο κτηνώδες κατεστημένο που ετοιμάζουν είναι άθλιες, ηλίθιες, νηπιώδεις, τριτοκοσμικές και παγανιστικές.

Χρόνια πολλά και συνειδητοποιημένα, έσεσθε αποφασισμένοι να τα δώσετε όλα για το νεογέννητο Ιησού Χριστό διότι μόνο αυτός έχει αξία, όλα τα άλλα είναι μηδέν, συν μηδέν, συν μηδέν…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 σχόλιο

  1. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή λευτεριά… Χρόνια πολλά και σκληρή τιμωρία όλων των δολοφονων πολιτικών και απατεώνων Λοιμωξιολογων…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.