Τα εμβόλια δεν χρειάζονται πια. Η Θεία Πρόνοια και η Φύση ξέρει να προστατεύει και τους ιούς και τους ανθρώπους.

Dr.Robert Malone: « Η Όμικρον είναι σαν δώρο Χριστουγέννων – Ένα φυσικό εμβόλιο με εξασθενημένο ιό»

Dr Robert Malone τους χαλάει τη συνταγή

Η  Όμικρον είναι δώρο Χριστουγέννων από το Θεό!  Αυτό ισχυρίζεται ο Robert Malone και εξηγεί την σκέψη του λέγοντας: «Είναι σαν ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό. Διαπερνάει τα εμβόλια ως και την 3η δόση. Είναι υπερμεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει γιατί άλλαξε στόχο μόλυνσης. Μόνο 10 άτομα έχουν πεθάνει παγκοσμίως από την Όμικρον».

Την ίδια στιγμή το τρίο της συμφοράς τα παίζει και σκέφτεται η απάτη μας αποκαλύπτεται βρέστε τρόπους να τη γλυτώσουμε από τον Covid που κατασκευάσαμε επίτηδες για να τους τελειώνουμε

Προσκεκλημένος στο Fox News, ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων έκανε αποκαλύψεις που εξέπληξαν την παρουσιάστρια Laura Ingraham.

Ο Καθηγητής Robert Malone μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος εξηγεί ότι η παραλλαγή Omicron διαπερνάει τα εμβόλια, είναι εξαιρετικά μεταδοτική αλλά δεν σκοτώνει, δώρο Χριστουγέννων από τον ίδιο τον Θεό όπως χαρακτηριστικά είπε.

«H Omicron διαπερνάει τα εμβόλια και την 3η δόση. Είναι πολύ πιο μεταδοτική και τα δεδομένα είναι ήδη γνωστά. Ο 2πλός και 3πλός εμβολιασμός δεν μας προστατεύουν από την όμικρον. Τώρα να το καλό νέο: σε προηγούμενη αναφοράς σας είπατε ότι είναι περισσότερο προπαγάνδα φόβου εκ μέρους του τύπου. Έχετε δίκιο. οk? O αριθμός των νεκρών οφειλόμενων στην όμικρον σε όλον τον κόσμο είναι κατώτερος από 10 που έχει περιέλθει στη γνώση μου. Και το τρικ σε όλο αυτό είναι ότι αν εσείς πιστεύετε σ’ έναν Θεό αυτό μοιάζει πολύ μ ένα δώρο Χριστουγέννων.

Η Όμικρον σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ άλλαξε στόχο μόλυνσης. Η Δέλτα και οι προγενέστερες παραλλαγές πρόσβαλαν βαθιά τα πνευμόνια όπως το μάθαμε από τη γρίπη. Είναι ένα εξαιρετικό μέσο να αιτιολογούμε σοβαρές ασθένειες στους ανθρώπους. Τώρα φαίνεται πως έγινε μετατόπιση προς τις ανώτερες αναπνευστικές οδούς στους βρόγχους και τότε γνωρίζουμε από τη γρίπη πως οι ιοί γίνονται λιγότερο παθογενείς και πολύ λιγότερο μολυσματικοί. Επομένως το καλό νέο με την όμικρον είναι: πολύ αδύναμη παθογένεια υψηλή μεταδοτικότητα. Για έναν πεπειραμένο Ιολόγο αυτό μοιάζει τρομερά με ένα εμβόλιο με ζωντανό εξασθενημένο ιό έτσι θα μπορούσαμε να το αντιληφθούμε. Θα προκαλέσει μια δυνατή ανοσολογική απάντηση. Αυτό είναι λίγο πολύ που θα μπορούσαμε να ευχόμαστε με βάση τα ως τώρα δεδομένα.»

Σ.γ.:Άρα σταματούμε αμέσως τα τσιμπήματα για να μη βγει καμιά θανατηφόρα μετάλλαξη και μας αλλάξει πάλι τα φώτα.

Σταματούμε αμέσως τα τσιμπήματα για τα οποία η πιο πάνω τετράδα φρίττει και φρουμάζει με την εξασθενημένη Όμικρον και προωθεί πρωϊ-βράδυ το κυβερνητικό αφήγημα

 Πρόσφατα αυτή η φωνή του Robert Malone  σιώπησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς το  twitter έκοψε το λογαριασμό του με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Σ.γ.:Τι περιμένατε να τον αφήσουν να σπείρει καλές ειδήσεις; Ο σκοπός τους είναι να τρομοκρατούν τον απλό πολίτη, όχι όμως τους συνειδητοποιημένους και ανιδιοτελείς υπηρέτες της Υγείας.

 

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1045942_drrobert-malone-i-omikron-einai-san-doro-hristoygennon-ena-fysiko-emvolio-me

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.