Ακόμη και ο Μιχαηλίδης προβλέπει πως το τέλος του είναι κοντά μαζί με όλο το θαυμαστό επιτελείο του

Θ.Μιχαηλίδης κατά κυβέρνησης: «Το 2022 ας τους βρει στα σπίτια τους ή ακόμη καλύτερα στα κελιά τους»! (βίντεο)

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης έκανε ένα καυστικό βίντεο για να πει το δικό του «αντίο» στο 2021 και να δώσει τις ευχές του για το 2022 και ταυτόχρονα έριξε τις «βολές» του για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Φτάσαμε στο τέλος του χρόνου!!!! Από ΤΥΧΗ όπως φαίνεται!!!! Πάνω από 20 χιλιάδες συμπολίτες μας ΔΕΝ ήταν ”τυχεροί”. Αν και τελικά δεν ήταν θέμα ”τύχης” η απώλειά τους αλλά καθαρά θέμα ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και προσωπικά του ίδιου του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Ταξίδεψε παντού, τραπεζώθηκε παντού, έκανε ποδήλατο παντού, έδειξε ρώγα παντού, κολύμπησε παντού, έκανε σκι παντού και στα τελειώματα του χρόνου, έκανε απολογισμό θάβοντας πάνω από 20 χιλ.πολίτες, έναν τ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μία πολιτική αρχηγό… ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟ 2022 ας τους βρει στα σπίτια τους ή ακόμη καλύτερα ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!! Καλή χρονιά σε όλους ΜΑΣ !!!!» σημειώνει στην περιγραφή του νέου του βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης.

Δείτε το βίντεο:

!

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1046034_thmihailidis-kata-kyvernisis-2022-toys-vrei-sta-spitia-toys-i

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.