Ο Marburg που είναι ο ενισχυμένος Ebola.

Η επόμενη πανδημία είναι καθ’ οδόν.

Έρχεται μέσω των σημερινών εμβολίων και των ενισχυτικών (boosters).

Ξεκινάει στην Κίνα. Έχουν κάνει σκληρό κλείδωμα (Lock Down) λόγω του ανεξέλεγκτου ιού Covid και τώρα λόγω πολλών κρουσμάτων αιμορραγικού πυρετού.

Οι κινεζικές αρχές έχουν πανικοβληθεί και έχουν θέσει 13 εκατομμύρια ανθρώπους υπό σκληρό και αυστηρό αποκλεισμό στην πόλη Σιάν της βόρειας Κίνας. Έχει σημειωθεί κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων του ιού COVID-19 και, ακόμη χειρότερα, πρόσφατο ξέσπασμα επιδημικού αιμορραγικού πυρετού.

Είναι ενσωματωμένος στα εμβόλια κατά του Covid; Ο Μπίλ Γκέιτς το ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του. Είναι η ασθένεια Μάρμπουργκ ή αιμορραγικός πυρετός. Η επόμενη πανδημία: Μάρμπουργκ;

Η Gavi, η Συμμαχία Εμβολίων, υποστηρίζει ότι ο Μάρμπουργκ σκοτώνει 9 στους 10 ανθρώπους όταν έχουν μολυνθεί από αυτόν.

h epomenh pandhmia marburg 2 - Έρχεται η επόμενη πανδημία. Ο Marburg που είναι ο ενισχυμένος Ebola.
Έρχεται η επόμενη πανδημία. Ο Marburg που είναι ο ενισχυμένος Ebola.

Η ρικίνη είναι,μια σχυρά τοξική πρωτεΐνη

Ο Μάρμπουργκ είναι απλά ο Έμπολα με προσθήκη ρικίνης[1] για να γίνει πιο θανατηφόρος. Και οι δύο προκαλούν αιμορραγικό πυρετό (VHF=Viral Hemorrhagic Fever) και προσβάλλουν πολλαπλά συστήματα οργάνων του σώματος, συνοδευόμενα από αιμορραγία. Αν πάτε στο νοσοκομείο με αυτόν θα σας αντιμετωπίσουν με τα πάντα εκτός από το σωστό. Κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνετε εκεί διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του.

Αυτή η πρώτη πανδημία δεν λειτούργησε και γι’ αυτό διπλασιάζουν με αυτή.

h epomenh pandhmia marburg 3 - Έρχεται η επόμενη πανδημία. Ο Marburg που είναι ο ενισχυμένος Ebola.
Ο Marburg ο ενισχυμένος Ebola και η θανατηφόρα ενέργειά του.

Η μόνη θεραπεία που έχουν γι’ αυτό είναι αντιβιοτικά, τα οποία δεν κάνουν τίποτα στις ιώσεις. Οι γιατροί απαγορεύεται να δίνουν MMS (διοξείδιο του Χλωρίου). Αν οι γιατροί επιτρεπόταν να το χορηγούν το MMS, δεν θα υπήρχε καμία ασθένεια, καμία πανδημία από Covid-19[2].

Πρέπει επίσης να διατηρείτε την ενυδάτωση και να κρατάτε χαμηλά την πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Το MMS σκοτώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν την ασθένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   CORONAVIRUS – Ο πίνακας του τρόμου για την Ελλάδα

Το MMS, μπορείτε να το προμηθευτείτε στο https://www.mms.com.gr . Αποστολές του προϊόντος γίνονται σε όλον τον κόσμο, κατόπιν συνεννόησης.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.

Για επικοινωνία :Τηλ.: +30 2510 600 102

ΠΗΓΗ:https://www.sfagi.gr/epomenh-andhmia-marburg-enisxymenos-ebola/

[1]Η ρετσινολαδιά, ένα όμορφο φυτό που απαντάται αυτοφυές και στην Ελλάδα, ήταν η πηγή του δηλητηρίου που εστάλη με επιστολή στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Οι σπόροι της ρετσινολαδιάς (ένθετη κάτω αριστερά) περιέχουν ρικίνη, μια ισχυρά τοξική πρωτεΐνη που έχει χρησιμοποιηθεί σε βασανισμούς και δολοφονίες.

Ειδικοί σε θέματα βιολογικών και χημικών όπλων σχολιάζουν πάντως ότι οι επιστολές προς τον Ομπάμα μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες: το δηλητήριο θα ήταν δύσκολο να κονιορτοποιηθεί σε κόκκους αρκετά λεπτούς, ώστε να κινδυνεύει κανείς να την εισπνεύσει.

Λιγότερο από 2 mg ρικίνης -όσο περιέχουν λίγοι σπόροι- μπορούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο σε περίπτωση εισπνοής ή χορήγησης με ένεση. Το δηλητήριο εμποδίζει τη σύνθεση πρωτεϊνών στα κύτταρα, και τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως έπειτα από αρκετές ημέρες.

Το όνομα ρικίνη προέρχεται από την επιστημονική ονομασία της ρετσινολαδιάς, Ricinus communis.

Η ρετσινολαδιά καλλιεργείται σήμερα για βιομηχανική χρήση, με την ετήσια παραγωγή σπόρων να εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο τόνους το χρόνο. Βασικό προϊόν είναι το ρετσινόλαδο (γνωστό και ως «καστορέλαιο») το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή σαπουνιού, πλαστικών, υγρών για φρένα και άλλων προϊόντων.

Σε πολύ μικρές δόσεις το ρετσινόλαδο χρησιμοποιείται επίσης ως καθαρτικό, δεδομένου ότι η ρικίνη προκαλεί έντονη διάρροια.

Από την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ρωσία προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τη ρικίνη ως βιολογικό όπλο.

Το ρετσινόλαδο πιστεύεται εξάλλου χρησιμοποιήθηκε για βασανισμούς κρατουμένων από την φασιστική κυβέρνηση του Μουσολίνι στην Ιταλία και τη δικτατορία του Φράνκο στην Ισπανία. Τα θύματα λέγεται ότι πέθαιναν από αφυδάτωση και σοκ λόγω της ακατάσχετης διάρροιας.

Σε ένα πιο γνωστό περιστατικό, ένα σφαιρίδιο καλυμμένο με ρικίνη, το οποίο εκτοξεύτηκε από ένα αυτοσχέδιο όπλο μεταμφιεσμένο με ομπρέλα, χρησιμοποιήθηκε το 1978 για τη δολοφονία του αντιφρονούντα συγγραφέα Γκεόργκι Μαρκόφ από τη μυστική αστυνομία της Βουλγαρίας.

Όμως, παρά το σκοτεινό παρελθόν και την τοξική της δράση, η ρετσινολαδιά χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως ως καλλωπιστικό φυτό σε όλο τον κόσμο.

Βαγγέλης Πρατικάκης

[2]Τούτο δεν έχει αποδειχθεί βιβλιογραφικά με έρευνες τις οποίες φυσικά κανείς δεν θα τις χρηματοδοτήσει για να σωθεί κόσμος. Αντίθετα χρηματοδοτούνται έρευνες για να δολοφονηθούν άνθρωποι όσο το δυνατό περισσότεροι. Ζήτω η σύγχρονη ιατρική κατάντια!