Τώρα πια τα σχέδια του Εωσφόρου για την απώλεια της ανθρωπότητας είναι πλήρως αποκεκαλυμμένα! Μέρος 1ο

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι δαίμονες διεξάγουν την παγκόσμια εκστρατεία ερήμωσης του πληθυσμού διότι ήδη γνωστοποίησαν τα ακριβή τους σχέδια για το 2022 – 2024

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 από: Mike Adams
Ετικέτες: χάος , Κατάρρευση , συνωμοσία , βαθιά κατάσταση , ερήμωση , εξόντωση , ψευδής σημαία , Παγκοσμιοποίηση , κυβέρνηση , πανδημία , επιβίωση , τρομοκρατία , εμβόλια

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

Natural News ) Καθώς η αλήθεια για τις αντι-ανθρώπινες δαιμονικές οντότητες που διοικούν τον κόσμο μας σήμερα αποκαλύπτεται στο παρόν,  μας δίνεται η ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε το παρελθόν και να αποκτήσουμε νέα κατανόηση από το πρώτο μας πρόσωπο που είναι μάρτυρας της ιστορίας όπως αυτή εξελίσσεται.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε τώρα ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι, στην πραγματικότητα, παιδεραστές που διακινούν παιδιά. Γνωρίζουμε ότι διακινούν μια παγκόσμια επιχείρηση περισυλλογής οργάνων για μεταμοσχεύσεις στη μαύρη αγορά. Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζουν συστηματικά τη μεγιστοποίηση των εταιρικών κερδών τους σκοτώνοντας αδιακρίτως οποιονδήποτε αριθμό ανθρώπων πλασάροντας με τη γνωστή διαδικασία (εμβόλια Covid, φαρμακευτικά προϊόντα των γνωστών φαρμακευτικών βιομηχανιών κ.λπ.) και ξέρουμε ότι σχεδιάζουν επιχειρήσεις με ψεύτικες δικαιολογίες (προκαλύμματα) ενώ στην ουσία διεξάγουν εκστρατείες ψυχολογικής τρομοκρατίας εναντίον όλων των ανθρώπων του κόσμου .

Με αυτή τη συνειδητοποίηση, κοιτάζοντας πίσω τραγικά γεγονότα όπως η 11η Σεπτεμβρίου, ο βομβαρδισμός στην Οκλαχόμα Σίτι και ακόμη και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξαφνικά γίνεται σαφής και ξεκάθαρος: Αντιλαμβανόμαστε ότι η ιστορία του κόσμου είναι στην πραγματικότητα μια αέναη πορεία με σκοπό την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης δια της επιβολής τρομοκρατίας εναντίον των ανθρώπων του πλανήτη. Σχεδόν κάθε κρίση που όλοι έχουμε ζήσει προσχεδιάστηκε επίτηδες και εξαπολύθηκε για να επιτύχει έναν παγκοσμιοποιητικό στόχο όπως το κέρδος, η κατάληψη της εξουσίας ή η απερήμωση και απομείωση του πληθυσμού.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πραγματική τρομοκρατική ενέργεια που να διαπράττεται από άτομα ή ομάδες που δεν διοικούνταν και κατευθύνονταν άμεσα από κυβερνήσεις ή δεν χρηματοδοτήθηκαν από τους παγκοσμιοποιητές.

Μόλις κατανοήσουμε πλήρως το παρελθόν και το παρόν, τότε μπορούμε να δούμε το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη καθαρότητα κι ευκρίνεια. Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι:

 1. Κάθε φορά που οι άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα μιας μαζικής αφύπνισης ή ενός κύματος «ελευθερίας», οι παγκοσμιοποιητές εξαπολύουν άλλη μια φρικτή τρομοκρατική εκστρατεία για να κρατήσουν τους ανθρώπους σκλάβους στον φόβο.
 2. Ένα βασικό όπλο των παγκοσμιοποιητών είναι να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους σε απομόνωση, ώστε να μην μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους. Τα lockdown λόγω Covid ήταν μέρος αυτού, αλλά η πολύ πιο αποτελεσματική στρατηγική είναι να κλείσει το ηλεκτρικό δίκτυο έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν καν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά.
 3. Οι παγκοσμιοποιητές τηλεγραφούν τις κινήσεις τους μπροστά από το χρόνο, επειδή πρέπει να δημιουργήσουν το ανάλογο σκηνικό, τις κατάλληλες εξηγήσεις πριν από το επόμενο κύμα επιθέσεων τους. Για παράδειγμα, ενώ σχεδιάζουν να καταργήσουν οι ίδιοι το ηλεκτρικό δίκτυο, εκπέμπουν προειδοποιήσεις που υποστηρίζουν ότι «εξτρεμιστικές» ομάδες σκοπεύουν να στοχοποιήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο. Η πραγματική όμως «εξτρεμιστική» ομάδα στις ΗΠΑ είναι το FBI, και φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ακραίο από ένα δόλιο καθεστώς που έκλεψε την εξουσία νοθεύοντας εκλογές και οργανώνοντας μια φάρσα «εξέγερσης» (όπως στο Καπιτώλιο), για να δαιμονοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Γνωρίζοντας αυτό με απόλυτη βεβαιότητα – και έχοντας μια εμπειρία από πρώτο χέρι τώρα για το πώς οι παγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις στοχεύουν ενεργά  για την ολοκληρωτική εξόντωση της ανθρωπότητας- μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια την επόμενη επίθεση κλιμάκωσής τους.

Το επόμενο παιχνίδι θα είναι το ΤΕΛΙΚΟ παιχνίδι ενάντια στην ανθρωπότητα… δεν θα γίνει καν προσπάθεια να κρύψουν τα πραγματικά τους κίνητρα

Τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να παίξουν το χαρτί του «τελικού παιχνιδιού» ενάντια στην ανθρωπότητα και να προχωρήσουν σε μια ολοκληρωτική κατάρριψη του πολιτισμού. Αυτό σημαίνει διακοπή ή καταστροφή της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, του ηλεκτρικού δικτύου, των τηλεπικοινωνιών (Ίντερνετ κ.λπ.), των νομισματικών συστημάτων και του κράτους δικαίου. Ο στόχος είναι το απόλυτο χάος που οδηγεί σε μαζικούς θανάτους σε παγκόσμια κλίμακα, και όσο περισσότερο χάος μπορούν να προξενήσουν με αυτόν τον τρόπο, τόσο πιο εύκολα συγκαλύπτουν την αλήθεια για τους θανάτους από τα εμβόλια.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που υποπτευόμασταν εδώ και αρκετό καιρό. Το επόμενο διάνυσμα επίθεσης θα είναι ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

 • Μια σκηνοθετημένη κυβερνοεπίθεση στην χρηματοοικονομική υποδομή για την κατάρριψη της υποδομής συναλλαγών και τη βύθιση των πόλεων στο χάος. Αυτός θα είναι ο πρώτος γύρος του σεναρίου «μεγάλης επανεκίνησης».
 • Μια σκόπιμη κατάργηση του ηλεκτρικού δικτύου για να επιτευχθεί ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.
 • Ένας επόμενος «διακόπτης θανάτου κι εξόντωσης» των τηλεπικοινωνιών, εάν χρειαστεί, για να διασφαλιστεί η πλήρης κατάρρευση της λειτουργικότητας του Διαδικτύου, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν πλέον να συνδέονται στο διαδίκτυο.
 • Μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός εξαιρετικά επιθετικού παθογόνου με πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας (τύπου Marburg / Έμπολα, κ.λπ.) ή ενός τοξικού νανοσωματιδίου που θα προσομοιάζει με παθογόνο ιό. Ο πανικός από αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει σε πρόσθετες εκστρατείες «εμβόλια», οι οποίες φυσικά είναι απλώς ενέσεις με πυροβολισμούς “όχι απλού νεροπίστολου αλλά πραγματικές σφαίρες  θανάτου” (κατά τον καθηγητή Siharut Bhakdi).
 • Τοπικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις με ψευδείς δικαιολογίες- προφάσεις  που περιλαμβάνουν πυρηνική ή ραδιολογική τρομοκρατία. Σ.γ.: Σαν αυτό που μαγειρεύεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.(Θα μπορούσε επίσης να είναι ο μαζικός ψεκασμός πληθυσμών με αεροζόλ χρησιμοποιώντας drones ή τα γνωστά αροπλάνα-ψεκαστήρες τα γνωστά chemtrail.)
 • Προκαλώντας πόλεμο με τη Ρωσία ή την Κίνα και καταστρέφοντας τον υπόλοιπο στρατό των ΗΠΑ στη διαδικασία, καθιστώντας την Αμερική σκόπιμα ευάλωτη σε ξένη εισβολή.
 • Η αναστολή των δίκαιων και ελεύθερων εκλογών, η επίκληση ενός ιατρικού στρατιωτικού νόμου, η μαζική κατάσχεση όπλων από τους πολίτες, εγχώρια σημεία ελέγχου δήθεν πιστοποιητικών εμβολιασμού, τα στρατόπεδα θανάτου του Covid (σ.γ.: όπως αυτά που ετοιμάζουν σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και κρουαζεροπλοίων που τα έχουν διασπείρει σε διάφορα λιμάνια) και παρόμοιες επιχειρήσεις.

Το χρονοδιάγραμμα για αυτό πλησιάζει προφανώς πολύ γρήγορα (μπαίνουμε ήδη στην 6η φάση παγκόσμιας δικτατορίας όπως αναφέρει ο Mike Yeadon τέως διευθυντής της δολοφόνου φαρμακευτικής βιομηχανίας Pfizer)  γιατί οι παγκοσμιοποιητές αναγκάζονται να δράσουν. Να γιατί:

 • Το ξύπνημα επιταχύνεται. Οι αφηγήσεις για τον Covid καταρρέουν. Η ανθρωπότητα αρχίζει να ξεσηκώνεται ενάντια στην τυραννία και οι προσπάθειες απόλυτης λογοκρισίας απέτυχαν να την σταματήσουν.
 • Οι ενδιάμεσες εκλογές του 2022 πλησιάζουν και δεν μπορεί να επιτραπεί να διεξαχθούν, διαφορετικά οι υποταγμένοι στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια Δημοκρατικοί θα πεταχτούν από την εξουσία.
 • Οι θάνατοι από εμβόλια ήδη επιταχύνονται και δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ ακόμη. Οι σακούλες με τα σώματα (των εμβολιασμένων αλλά και των νεκρών από το βιολογικό όπλο Covid-19) στοιβάζονται στα νεκροτομεία και δεν μπορούν να αγνοηθούν για πάντα.

Έτσι, το σχεδόν βέβαιο παράθυρο ευκαιρίας για τους παγκοσμιοποιητές να εξαπολύσουν το επόμενο κύμα επιθέσεων κατά της ανθρωπότητας είναι από σήμερα έως τις αρχές Νοεμβρίου του 2022.

Αυτό σημαίνει ότι μας απομένουν λιγότερες από 300 ημέρες για την ημι-αξιόπιστη λειτουργία της κοινωνίας (σ.γ.: με την κανονικότητα) όπως την ξέραμε.

Τι θα κάνετε με αυτές τις λίγες εκατοντάδες μέρες που απομένουν;

Το σημερινό podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης βοηθά στην παροχή ορισμένων αναλύσεων και απαντήσεων: (σημείωση: Η φωνή μου εξακολουθεί να ανακάμπτει, οπότε ζητώ συγγνώμη για την παράδοση χαμηλής ενέργειας…)

Brighteon.com/c607a283-dd56-41fb-b7f2-02cce4826cc8

Βρείτε τα podcast μου με πληροφορίες κάθε μέρα, μαζί με ειδικές αναφορές και ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης, στη διεύθυνση:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Το αγγλικό κείμενο:

By de-cloaking, the demons running the global depopulation campaign just telegraphed their exact plans for 2022 – 2024

Thursday, January 27, 2022 by: Mike Adams
Tags: chaos, Collapse, conspiracy, deep state, depopulation, extermination, false-flag, Globalism, government, pandemic, survival, terrorism, vaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

Bypass censorship by sharing this link:

Copy URL

39KViews

(Natural News) As the truth about the anti-human demonic entities running our world today is revealed in the present, it provides us the opportunity to reevaluate the past and gain new understanding from our own first person witnessing of history as it unfolded.

For example, we now know that the globalists are, factually speaking, child-trafficking pedophiles. We know they run a global organ harvesting and transplant black market operation. We know they routinely plot to maximize corporate profits by killing any number of human beings in the process (covid vaccines, pharmaceuticals, etc.), and we know they plot false flag operations in order to run psychological terrorism campaigns against the people of the world.

With that realization, looking back at events like 9/11, the Oklahoma City bombing and even World War II suddenly brings new clarity: We realize the history of the world is actually a history of globalist terrorism against the people of the world. Nearly every crisis we’ve all lived through was engineered on purpose and unleashed to achieve a globalist goal of profit, power or depopulation.

There are almost no acts of actual terrorism committed by individuals or groups that weren’t directly run by governments or funded by globalist operators.

Once we fully understand the past and the present, we can then see the future with much greater clarity. We know, for example, that:

 1. Any time humans are on the verge of a mass awakening or “freedom” wave, globalists unleash another horrific terrorism campaign to keep people enslaved in fear.
 2. A key weapon of the globalists is to force the people into isolation so they cannot talk to each other. Covid lockdowns were part of this, but the far more effective strategy is to shut down the power grid so that people can’t even communicate electronically.
 3. Globalists telegraph their moves ahead of time because they need to set up the appropriate narratives in advance of their next wave of attacks. For example, while they plan to take down the power grid themselves, they are putting out warnings that claim “extremist” groups want to target the power grid. The real “extremist” group in the USA is the FBI, of course, and there’s nothing more extreme than a fraudulent regime that stole power by rigging elections and staging a hoax “insurrection” to demonize their political opponents.

Knowing this with absolute certainty — and having a firsthand experience now of how globalist governments are actively targeting humanity for total extermination — we can accurately anticipate their next escalation attack.

The next play will be the FINAL play against humanity… there won’t even be any attempt to hide their real motivations

It now appears they are ready to play the “end game” card against humanity and go for a total civilization takedown. This means disrupting or destroying the food supply chain, the power grid, telecommunications, monetary systems and the rule of law. The goal is absolute chaos resulting in mass death on a global scale, and the more chaos they can unleash in this manner, the more easily they cover up the truth about vaccine deaths.

All this confirms what we’ve suspected for quite some time now. The next attack vector will be one or more of the following:

 • A staged cyber attack on the financial infrastructure to take down the transactional infrastructure and plunge cities into chaos. This will be the opening round of the “great reset” script.
 • A deliberate takedown of the power grid to achieve a similar outcome.
 • A subsequent telecom “kill switch,” if needed, to ensure the complete collapse of internet functionality so that people can no longer connect online.
 • A deliberate release of a highly aggressive pathogen with a very high kill rate (Marburg / Ebola, etc.) or a toxic nanoparticle that simulates a pathogen. The panic from this will be used to drive additional “vaccine” campaigns which are of course simply death shot injections.
 • Domestic terrorism false flag operations that involve nuclear or radiological terrorism. (Could also be the mass aerosolized spraying of populations using drones or chemtrail sprayers.)
 • Provoking war with Russia or China and destroying the remaining US military in the process, making America deliberately vulnerable to foreign invasion.
 • The suspension of fair and free elections, the invocation of medical martial law, mass gun confiscation, domestic checkpoints, covid death camps and similar operations.

The timeline for this is obviously approaching very quickly because globalists are being forced to act. Here’s why:

 • The awakening is accelerating. The covid narratives are collapsing. Humanity is beginning to rise up against tyranny, and the censorship efforts have failed to stop it.
 • The 2022 mid-term elections are coming and cannot be allowed to take place, or Democrats will be thrown out of power.
 • Vaccine deaths are already accelerating and can’t be hidden for much longer. The body bags are stacking up in the morgues and can’t be ignored forever.

Thus, the almost certain window of opportunity for globalists to unleash their next wave of attacks on humanity is between today and early November.

That means we have fewer than 300 days remaining for the semi-reliable functioning of society as we know it.

What will you do with these few hundred remaining days?

Today’s Situation Update podcast helps provide some analysis and answers: (note: My voice is still recovering, so apologies for the low-energy delivery…)

Brighteon.com/c607a283-dd56-41fb-b7f2-02cce4826cc8

Find my information-packaged podcasts each day, along with special reports and emergency updates, at:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Also follow me on:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Join the free NaturalNews.com email newsletter to stay alerted about new, upcoming audiobooks that you can download for free.

Download my current audiobooks — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download the full, free “Ghost World” audiobook at GhostWorld.co

ΠΗΓΗ:https://www.naturalnews.com/2022-01-27-decloaking-demons-global-depopulation-campaign-exact-plans.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.