Η επιβολή δικτατορίας από τον Τρυντώ γενικεύεται πειραματικά με εντολή της Ελίτ στον Καναδά, πριν επιβληθεί παγκόσμια από τους εγκληματίες της ΝΤΠ.

ΤΡΑΓΙΚΟ: Στη διοργανώτρια του κονβόι Tamara Lich η δικαστής αρνήθηκε την εγγύηση

Την Τρίτη, στην αγαπημένη διοργανώτρια του Freedom Convoy, Tamara Lich, αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης η δικαστής του Οντάριο, επικαλούμενη φόβους για την υποτροπή της.

Μιλώντας στην Lich ,η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, η δικαστής Julie Bourgeois δήλωσε: “Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να συνεχίσετε αυτές τις ενέργειες και να μην τηρήσετε την εντολή απαγόρευσης. Η πρόσφατη ιστορία σας στην πόλη μας… με ικανοποιεί ότι η κράτησή σας είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και προστασία του κοινού».

— Viva Frei (@thevivafrei) February 22, 2022\n“,”width”:550,”height”:null,”resolvedBy”:”twitter”,”providerName”:”Twitter”}” data-block-type=”22″>

Η εγγύηση του Lich ορίστηκε στα 5.000 δολάρια .

Η δικαστής ισχυρίζεται επίσης ότι η μαρτυρία της Lich ήταν «επιφυλακτική» και η στάση της ήταν «σχεδόν απορριπτική».

Υπάρχει γ πιθανότητα να φάει και 10 χρόνια φυλακή γιατί εξήγειρε τους νταλικέρηδες!

Wake up pic.twitter.com/MWb2fmsqn1

Σύμφωνα με την δικαστή Bourgeois, η Lich αντιμετωπίζει τώρα μια « δυνητικά μακροχρόνια ποινή φυλάκισης », η οποία, δεδομένης της ευθύνης της για παροχή συμβουλών και εξώθηση στη διάπραξη παράνομων ενεργειών, θα μπορούσε να είναι έως και δέκα χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή της στο Freedom Convoy.

«Είμαι ικανοποιημένη ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι πράξεις και η συμμετοχή σας σε αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν ή να συμβάλουν σε σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχική και οικονομική υγεία και ευημερία της κοινότητάς μας», είπε η Bourgeois στο Lich.

«Σίγουρα αντιμετωπίζετε μια δυνητικά μακρά ποινή φυλάκισης».

Από την πλευρά της, η Lich δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε άλλες διαδηλώσειςστη διοργάνωση του Freedom Convoy και θα έφευγε από την Οτάβα. Ωστόσο, είπε ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, καθώς δεν μπορεί να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο λόγω του καθεστώτος μη εμβολιασμού της και ότι έχει παγώσει όλους τους τραπεζικούς της λογαριασμούς .

Υπόψη ότι ακόμη και στους τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα δίνεται το δικαίωμα να βγουν με εγγύηση. Στους εχθρούς του Τρυντώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

No bail for Trudeau's enemies! https://t.co/f0y1hCAIEX

— Ezra Levant \uD83C\uDF41\uD83D\uDE9B (@ezralevant) February 22, 2022\n“,”width”:550,”height”:null,”resolvedBy”:”twitter”,”providerName”:”Twitter”}” data-block-type=”22″>

Η Bourgeois διέταξε επίσης την Lich να μην έχει καμία επαφή με άλλους διοργανωτές Convoy, ορισμένοι από τους οποίους συνελήφθησαν αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Ο σύζυγος της Lich, Dwayne Lich, εμφανίστηκε επίσης στο δικαστήριο και κατέθεσε, λέγοντας ότι δεν «βλέπει τίποτα εγκληματικό» για την εμπλοκή της Tamara.

“Ειλικρινά; Νόμιζα ότι ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία και με βάση την πρώτη μου τροπολογία, νόμιζα ότι ήταν μέρος των δικαιωμάτων μας“, δήλωσε ο Dwayne Lich.

“Τι εννοείς, πρώτη τροπολογία; Τι είναι αυτό;” απάντησε η Μπουρζουά.

“Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πολιτική. Δεν ξέρω”, απάντησε ο Ντουέιν. “Δεν υποστήριξα τον αποκλεισμό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν εγκληματικό να κάνουμε αυτό που έκαναν. Νόμιζα ότι η διαμαρτυρία με τα φορτηγά ήταν μέρος των ελευθεριών μας κι ότι μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα.”

Στη συνέχεια, ρώτησε το δικαστήριο σχετικά με τη νομιμότητα της επίκλησης του νόμου περί έκτακτων περιστατικών και αν ισχύει η χρήση του.

https://www.thecountersignal.com/news/convoy-organizer-tamara-lich-denied-bail

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.