Χωρίς να μας βρει ενωμένους Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ… κι εμείς θα πέσουμε εύκολα θύματά της, εκτός και υποταχτούμε (σφραγιστούμε).

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : PRISON PLANET : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ…

Ειλικρινά λυπάμαι, όποιον την σήμερον ημέραν δεν έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά αλλά επιλέγει, να “ενημερώνεται” (το άλλο με τον Τοτό;) από τα “έγκριτα” ΜΜΑ (Α=αποβλάκωσης) τύπου Σκάι και να καταπίνει αμάσητο όλο το παραμυθάκι με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό το λύκο:

΄Οπου Κοκκινοσκουφίτσα το κάθε εν γνώσει ή αγνοία του πρόβατο…
Και κακός λύκος ο “αόρατος εχθρός”, που ακούει στο όνομα Sars-Cov-2. Ουάου!!!

Και επειδή είμαι και πολύ large ως άνθρωπος, έχω δωράκι special για τα sheeple: για όλους αυτούς που χάφτουν το αφήγημα της “πανδημίας”, κυκλοφορούν ως μασκαράδες, στήνονται στην ουρά για τα δωρεάν τεστ και είναι διατεθειμένοι, να παραδώσουν όλες τις ελευθερίες τους και να μην ξαναγιορτάσουν ποτέ εθνικές ή θρησκευτικές εορτές!

Αρχικό κιτ κορωνόπληκτου σε τιμή γνωριμίας και δώρο μασκούλα με φωτό προβάτου:

Yes!!! Αλλά όπως δε δικαιούται ουδείς να επικαλεστεί άγνοια νόμου, έτσι δε δικαιούται, να επικαλεστεί και άγνοια για τα όσα τερατώδη και πρωτοφανή συμβαίνουν και να επαφίεται στην επίσημη ενημέρωση, που αν μη τι άλλο, υποτιμά τουλάχιστον τη νοημοσύνη του!
Ενώ το μόνο που έχει, να κάνει, είναι, να ερευνήσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και οι οποίες του δίνονται πολλές φορές και έτοιμες στο πιάτο! Αλλά ξέχασα! ΄Οταν ο Θεός μοίραζε μυαλά κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα ή μάλλον ακόμα χειρότερα! Εμπιστεύονταν την κυβέρνησή τους:

Και αν νομίζουν, ότι δεν κάνουν κάτι κακό υπακούοντας στις εντολές των “ειδικών” του Κούλη, τους πληροφορώ, ότι πλανώνται πλάνην οικτράν! Why? Because:

Τι βλέπω εδώ; ΄Οποιος φοράει τη μασκούλα του και κρατάει αποστάσεις έξι πόδια (2μ.) συμμετέχει σε σατανιστική τελετή; Τι λες τώρα! Ενώ το “σχολαστικό” -κατά Σπύρο Παπαδόπουλο- πλύσιμο των χεριών σαν κάτι να μου θυμίζει… Μωρέ τι μου θυμίζει; Α, ναι! Κάποιον Πόντιο! ΄Οχι καλέ τους Πόντιους αδερφούς μας! Ούτε καν τον Πόντιο μεν, γενίτσαρο δε Ταγιπάκο! Αλλά; Μα τον Πόντιο Πιλάτο, ο οποίος ωραία και καλά ένιψε τας χείρας του και επέτρεψε, να σταυρώσουν το Χριστό θεωρώντας, ότι έτσι απαλάσσεται από την ευθύνη!

Και επειδή στην Τρικλοποδιά προσπαθούμε να λέμε μόνο αλήθειες -και το πληρώνουμε- πάμε να ξεμπροστιάσουμε για μια ακόμη φορά τα σχέδιά τους και να συμπληρώσουμε, ό,τι έλειπε από το παζλ:

Αίφνης λοιπόν ο Π.Ο.Υ. -σύμφωνα με τον Αντωνιάδη- αλλάζει ρότα και συντάσσεται με τη γραμμή Τραμπ: γριπούλα ο κορωνοϊός / όχι στα λόκνταουν! Ουάου! Και ο Ντόναλντ φουσκώνει σαν ασκί και το κάνει βούκινο στο Τουίτερ! Τι να έπαιξε άραγε στο παρασκήνιο;

Άποψή μου και όποιος γουστάρει τη δέχεται:

Καλά ρε σεις, τον κόβετε για κανένα σοβαρό επιστήμονα τον Τέντρος; ΄Οτι δηλ. παρασκοτίζεται για το τι είναι επιστημονικώς ορθόν και τι όχι; Μα αν ήταν έτσι, δε θα ήταν όλο αντιφάσεις από την αρχή της “πανδημίας”. Ο φιλαράκος μας είναι σκέτη μαφία και όπου φυσάει ο άνεμος πάει! Επομένως -λέει τώρα η τρελή- προφανώς ο Τραμπούκος το έσταξε το παραδάκι, ο Π.Ο.Υ. τα έσπασε με το Μπιλάκο και συνετάχθη με τον τρελό που τα έχει 400. Η σατανοκρατούμενη Ε.Ε. όμως -και ο Καναδάς και η Αυστραλία και…- ως πειθήνιο σκυλάκι του Μπιλάκου δεν αλλάζει ρότα αλλά εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο της ΝΤΠ. Επομένως, εκεί που μέχρι χθες κρατούσε το λάβαρο του Π.Ο.Υ. και ό,τι χαζομάρα και να έλεγε τη φυλούσε ως κόρη οφθαλμού, σήμερα τον γράφει πλέον στα μέζεά της!

Και ποιο είναι το σχέδιο από εδώ και πέρα; Φουλ σκοτεινό, δαιμονικό, ανατριχιαστικό, όπως αποκάλυψε Καναδός βουλευτής, μέλος του Φιλελεύθερου κόμματος του Καναδά, που είναι και στην επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού, η οποία καθοδηγείται από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Έχουμε και λέμε:
1) Εκ νέου περιοριστικά μέτρα αρχής γενομένης από τα αστικά κέντρα και επεκτεινόμενα προς τα έξω.

2) Δημιουργία στρατοπέδων απομόνωσης σε κάθε περιφέρεια.

3) Αύξηση κρουσμάτων και θανάτων από Covid-19.

4) Πλήρες lockdown πολύ πιο αυστηρό από το πρώτο.

5) Μετάβαση σε καθολικό πρόγραμμα βασικού εισοδήματος.

6) Μετάλλαξη του ιού και τρίτο ισχυρότερο, πιο θανατηφόρο κύμα.

7) Κατάρρευση αλυσίδων εφοδιασμού, ελλείψεις αποθεμάτων, οικονομική αστάθεια.

8) Ανάπτυξη στρατού παντού και περιορισμός ταξιδιών και ελεύθερης μετακίνησης.

Όλα τα παραπάνω ευελπιστούν, να τα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2020 και να τα ολοκληρώσουν το τρίτο τρίμηνο του 2021. Παρόμοια προγράμματα βέβαια θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες, ούτως ώστε να υπάρξει οικονομική κατάρρευση διεθνώς.
Τι ακολουθεί; Οι “φιλάνθρωπες” κυβερνήσεις με τη χρηματοδότηση του ΔΝΤ θα προσφέρουν στους πολίτες τη δυνατότητα παραγραφής όλων των προσωπικών τους χρεών από κάρτες, δάνεια, υποθήκες θέτοντας τους εξής όρους:

1) Το άτομο θα χάσει όλην την περιουσία του για πάντα.

2) Και οπωσδήποτε θα εμβολιαστεί για τον Covid για να έχει δικαίωμα, να ζει φυσιολογικά και να ταξιδεύει απεριόριστα ακόμα και μέσα σε συνθήκες καθολικού lockdown.

Και ποια θα είναι η τύχη όσων αρνηθούν, να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα;
1) Αρχικά θα ζουν κάτω από επ’ αόριστον κατ’ οίκον περιορισμό.

2) Στη συνέχεια και αφού οι περισσότεροι θα έχουν ήδη συμμετάσχει στο πρόγραμμα, οι αρνητές θα θεωρηθούν επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια.

3) Επομένως, θα κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και θα μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης.

Όλα τα έθνη έχουν παρόμοιους χάρτες πορείας και ατζέντες.

Και βέβαια, να ευχαριστήσουμε το “Κορφιάτικο”, που ήταν το πρώτο που αποκάλυψε αυτό το δαιμονικό σχέδιο:
https://corfiatiko.blogspot.com/2020/10/hal-turner.html?fbclid=IwAR2yErljYsWGm0CBqsC4GIy5eB8HsEDfE9ZgZ7BXzefm3NuU6466YrWRYO0

Εν ολίγοις, παίδες, οι επιλογές που θα έχει ο κάθε άνθρωπος, αν προχωρήσουν αυτά τα σατανικά σχέδια θα είναι οι εξής δύο:

1) Ή υποδούλωση μέσω του εμβολίου και γενετική τροποποίηση, κοινώς η μετατροπή σε “ελεύθερο” (;) ρομποτάκι.

2) Ή άρνηση του εμβολίου και εγκλεισμός σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως.

Τι θα συμβαίνει εκεί, δε θέλω ούτε καν να το φανταστώ! Πάντως ισπανική σειρά του Netflix με το όνομα “Φράχτης” δείχνει μια κατάσταση ανάλογη με αυτήν που περιέγραψα παραπάνω και πειράματα σε παιδάκια!
Και αν νομίζετε, ότι πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας, σας πληροφορώ, ότι τα προεόρτια έχουν αρχίσει ήδη από τη Ν. Ζηλανδία, όπου ανακοίνωσαν -σύμφωνα με το Fox News- δημιουργία “κέντρων καραντίνας” για όσους αρνούνται, να υποβληθούν σε τεστ!

Ενώ σχετικά με το εμβόλιο υπάρχει και η παρακάτω προφητεία:
Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου – ΛΟΓΟΙ Β’ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ”

“Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι! Αργότερα, όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει, ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.λπ. Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.λπ., είτε κόκκινος είτε μαύρος είτε άσπρος, ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.”……………………………………………………
“Τί θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται !… Μου έλεγε κάποιος ειδικός, ότι με τις ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι που θα σφραγισθούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν τη γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό! ΑΦΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Να δεις, ο Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω και εγώ αυτόν. Λοιπόν…, με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα και μου έστειλε μετά το… τηλεγράφημα. Ο ΘΕΟΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ !…”

Κάπως έτσι τα ονειρεύονται οι Σατανιστές της Καμπάλ και βέβαια ως αιμοπότες -και όχι μόνο- στοχεύουν πρωτίστως στα παιδιά, τα οποία αναζητούν τρόπους, να αποσπάσουν από τις οικογένειές τους για ευνόητους λόγους! ΄Υποπτο και το γεγονός, ότι σχεδιάζουν νέο αυστηρό λόκνταουν πιθανότατα με τα σχολεία ανοιχτά!

Και ποια η στάση ημών των Χριστιανών σε όλα αυτά τα παρανοϊκά και δαιμονικά που ήδη συμβαίνουν και τα χειρότερα που ίσως έρχονται;
΄Οχι απελπισία…
΄Οχι πανικός…
΄Οχι απόγνωση…

Αλλά; Πίστη (εμπιστοσύνη) στο Θεό και θερμή προσευχή! Μετάνοια, εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να δυναμώσουμε για παν ενδεχόμενο!

Και ολοκληρώνω παραπέμποντας σε σημεία προηγούμενου άρθρου μου με αφορμή μέιλ αγιορείτη μοναχού:

Ας μη θεωρήσουμε, ότι ανδριούμεθα! Μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια του Θεού είμαστε ένα μηδενικό: μικροί, ασήμαντοι, αδύναμοι να αντιμετωπίσουμε το ο,τιδήποτε…

Ας έχουμε έργα ευσεβείας (τήρησιν εντολών του Ευαγγελίου) και δόγματα αληθείας…

Ας έχουμε υπόψιν, ότι ζωή χωρίς Θεόν οδηγεί εις θηριωδίαν και δαιμονισμόν…

Ας κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα και θα κάνει Εκείνος τα ενενήντα ενέα…

Και ας είμαστε έτοιμοι αρχικά για διωγμό και πείνα…

Ταπεινή μου άποψη…

Ο Θεός βοηθός…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-prison-planet-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.