Ιδού ποιοι βρίσκονται πίσω από τη μεγάλη επανεκκίνηση, όλο το κακό συναπάντημα με αρχηγό τους τον Εωσφόρο.

“Δημιουργική Καταστροφή ” και Επανοικοδόμηση & Then, 6uild 6ack 6etter.

“Εμείς οι Εβραίοι είμαστε οι καταστροφείς και θα παραμείνουμε οι καταστροφείς. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να ανταποκριθείτε και ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας. Εσαεί θα καταστρέφουμε, διότι θέλουμε έναν κόσμο που να είναι δικός μας)

Οι καβαλιστές πιστεύουν ότι η Παλαιά (Χριστιανική) Τάξη πρέπει να καταστραφεί ανελέητα πριν μπορέσει να οικοδομηθεί η Νέα (@α@α@ική) Παγκόσμια Τάξη, που βασίζεται στην Καμπάλα.

 

Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το άρθρο που ακολουθεί…

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο αποκαλυπτικό άρθρο, που προκαλεί φρίκη, αλλά και αφυπνίζει για τον ρόλο των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ -ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ – ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Δυστυχώς,  θα ξυπνήσουν όλοι, θέλουν δεν θέλουν… και θα υποχρεωθούν να δουν την πραγματικότητα που αποφεύγουν.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Δυστυχώς θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόσωπα στα οποία είχατε την σιγουριά πως αποτελούν εξαίρεση σ’ αυτήν την ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

 

Μετάφραση blümlifee

“Η ιστορική αποστολή της παγκόσμιας επανάστασής μας είναι να αναδιατάξει μια νέα κουλτούρα ανθρωπότητας για να αντικαταστήσει το προηγούμενο κοινωνικό σύστημα.

Αυτή η μετατροπή και αναδιοργάνωση της παγκόσμιας κοινωνίας απαιτεί ΔΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.

Πρώτον, την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΑΞΗΣ.

Δεύτερον, τον σχεδιασμό και την ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ απαιτεί την ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ.

Μόνο τότε, τα κατεστραμμένα στοιχεία του παλιού συστήματος μπορούν να αντικατασταθούν από τα επιβεβλημένα στοιχεία του συστήματος της νέας μας τάξης.

Το πρώτο καθήκον της παγκόσμιας επανάστασής μας είναι η *καταστροφή*.”

goldman-destruction.jpg

~ Nahum Goldmann, ιδρυτής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, “Το Πνεύμα του Μιλιταρισμού” (1915)

goldman.jpg

(φωτό το Nahum Goldmann)

(Αριστερά, Παράθεση από τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Nahum Goldman 1895-1982- Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το τραύμα που βιώνει η ανθρωπότητα.)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αντιμετωπίζουμε μια αποκρυφιστική δύναμη, ο Οργανωμένος Εβραίος και το τσιράκι του ο Τεκτονισμός, είναι αφοσιωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Η πλανδημία είναι εμπνευσμένη από το σατανικό δόγμα της “Δημιουργικής Καταστροφής” που βρίσκεται στον Καβαλιστικό Ιουδαϊσμό και τον Τεκτονισμό.

Αυτό μπορεί να έχει απογοητεύσει κάπως τις προσδοκίες τους, οπότε ξεκινούν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να αντισταθμίσουν και να καλύψουν τα ίχνη τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Στη συνέχεια, η “Μεγάλη Επαναφορά” θα δημιουργήσει μια “Νέα Παγκόσμια Τάξη” αφιερωμένη στην υπηρεσία του @α@α@ά. ΚΟΛΑΣΗ στη γη. @α@α@ισμός. Satanism. 

Είναι καιρός να σταματήσουμε να αναλύουμε τα ψέματά τους και ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

Η ανθρωπότητα πάσχει από έναν εξουθενωτικό καρκίνο.

Οι @α@α@ιστές Εβραίοι και οι Ελευθεροτέκτονες ελέγχουν την παροχή και κυκλοφορία του “αίματός” μας (δηλ. το τραπεζικό σύστημα.)

Έχουν εκμεταλλευτεί τον έλεγχό τους στην κρατική πίστωση για να ανατρέψουν κάθε κοινωνικό θεσμό: κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, εκπαίδευση, θρησκεία, ιατρική, νόμος. Ο κομμουνισμός τους είναι ο έλεγχος κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Communism is the control of every facet of human life.  

Η εισβολή του Πούτιν είναι μια πραγματική πρόκληση για την παγκοσμιοποίηση της ατζέντας που καταδικάζει όχι μόνο τη Ρωσία αλλά ολόκληρο τον κόσμο.

Οι δυτικοί goyim είναι ανήμποροι να αντισταθούν, καθώς έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να αποφύγουν ο,τιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως “αντισημιτισμός”.

Το απόσπασμα του Nahum Goldman συνεχίζεται.

«”Όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι κοινωνικοί σχηματισμοί που δημιουργούνται από την παραδοσιακή κοινωνία πρέπει να εκμηδενιστούν, άνδρες και γυναίκες, ως μονάδες, πρέπει να ξεριζωθούν από το περιβάλλον των προγόνων τους, να ξεριζωθούν από το περιβάλλον τους, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΙΕΡΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ (!!!!!!!!) – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ. (!!!!!!!!!)

ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΥΠΗΡΞΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

Μετά την καταστροφή της παλιάς τάξης, η οικοδόμηση της νέας τάξης είναι ένα μεγαλύτερο και πιο δύσκολο έργο.

Θα έχουμε ξεκόψει τα παλιά μέλη από τις αρχαίες ρίζες τους σε βαθιά στρώματα, οι κοινωνικές νόρμες θα είναι ανοργάνωτες και άναρχες, επομένως πρέπει να απορριφθούν ενάντια σε νέες πολιτιστικές μορφές και κοινωνικές κατηγορίες που φυσικά επανεμφανίζονται.

Οι μεγάλες ΜΑΖΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΙΣΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΙ (!!!!!!!!!!!) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.”

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ

The German War: The Spirit of Militarism (στα Γερμανικά) (Ο Γερμανικός Πόλεμος: Το Πνεύμα του Μιλιταρισμού) Το παραπάνω είναι η αγγλική μετάφραση του έργου του που βρίσκεται στις σελίδες 37-38 του αρχικού έργου του 1915

Στην “Διαμάχη της Σιών”, ο Douglas Reed γράφει:

“Τα Πρωτόκολλα [ των Σοφών της Σιών ] ανυψώνουν τη θεωρία της καταστροφής στο καθεστώς “μιας θεμελιώδους αλήθειας, ενός πρωταρχικού ή βασικού νόμου, ενός νόμου που διέπει τη συμπεριφορά”…

Σε πολλά αποσπάσματα, τα Πρωτόκολλα φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να θεωρούν αυτήν καθεαυτή την καταστροφή ως κάτι ενάρετο, και κατά συνέπεια να δικαιολογούν όλες τις μεθόδους που συνιστώνται ρητά για την προώθησή της (δωροδοκία, εκβιασμός, διαφθορά, ανατροπή, εξέγερση, υποκίνηση όχλου, τρόμος και βία ) οι οποίες μέθοδοι θεωρούνται με την σειρά τους ενάρετες.” (σελ. 211)

J. Edgar Hoover, The Elks Magazine (Αύγουστος 1956).

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΤΩΔΗ [ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ] ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Το αμερικανικό μυαλό απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει εισχωρήσει ανάμεσά μας.

Απορρίπτει ακόμη και την υπόθεση ότι τα ανθρώπινα πλάσματα θα μπορούσαν να υιοθετήσουν μια φιλοσοφία που πρέπει τελικά να καταστρέψει ό,τι είναι καλό και αξιοπρεπές”.

( Σημείωση του συντάκτη. Μόλις το δημοσίευσα πριν από τέσσερις εβδομάδες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε την πραγματική απόκρυφη φύση του εχθρού.

Σου χαμογελούν και σου λένε ψέμματα, ενώ σου μπήγουν ένα μαχαίρι.

Αποκαλούν την παρακμή και τον θάνατο “πρόοδο”.

Παιδιά, ξυπνήστε πια.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ενσάρκωση του Κακού.

Δείτε το νέο Πρώτο Σχόλιο παρακάτω στο άρθρο.)

Η απόκρυφη “Δημιουργική καταστροφή” οδηγεί σε λόκνταουν

από τον Henry Makow Ph.D

Το Δόγμα της “Δημιουργικής Καταστροφής” παρέχει το κλειδί για την κατανόηση της άσκοπης καταστροφής που προκαλείται από τα λόκνταουν, τις εντολές μάσκας κ.λπ.

Σύμφωνα με την Καμπάλα, που είναι το καθοριστικό δόγμα του Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού, “Κακό και καταστροφή [είναι] ενδημικοί παράγοντες στη διαδικασία της δημιουργίας. Χωρίς το κακό δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλό, χωρίς καταστροφή, η δημιουργία δεν θα μπορούσε να γίνει”. (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, (Καμπάλα: Μια Εισαγωγή στον Εβραϊκό Μυστικισμό) του Byron L. Sherwin, σελ. 72.)

maurice-samuels-you-gentiles-we-destroyers.jpg

(φωτό: Maurice Samuel, από το βιβλίο του “Εσείς οι Εθνικοί” (You Gentiles), σελ 155

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

“Εμείς οι Εβραίοι είμαστε οι καταστροφείς και θα παραμείνουμε οι καταστροφείς. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να ανταποκριθείτε και ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας. Εσαεί θα καταστρέφουμε, διότι θέλουμε έναν κόσμο που να είναι δικός μας)

Οι καβαλιστές πιστεύουν ότι η Παλαιά (Χριστιανική) Τάξη πρέπει να καταστραφεί ανελέητα πριν μπορέσει να οικοδομηθεί η Νέα (@α@α@ική) Παγκόσμια Τάξη, που βασίζεται στην Καμπάλα.

Εξ ου και το μότο των Illuminati: “Ordo ab Chao”.

Ως εκ τούτου, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Το Δόγμα της Δημιουργικής Καταστροφής εξηγεί γιατί ο πόλεμος και η επανάσταση έχουν χαρακτηριστεί από χαριστική γενοκτονία, τρόμο και καταστροφή.

[Το Δόγμα της Δημιουργικής Καταστροφής] Εξηγεί την ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ. Εξηγεί την ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. Εξηγεί την ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ που είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης ζωής.

ΟΙ ILLUMINATI

Οι σημερινοί Ιλλουμινάτι προέκυψαν από τη σατανική “σαββατιανή-φραγκική” εβραϊκή αίρεση τον 17ο και 18ο αιώνα. satanic “Sabbatean-Frankist”

Οι τραπεζίτες και οι μισοί Εβραίοι της Ευρώπης υιοθέτησαν αυτή την μάστιγα και τη διέδωσαν στις εθνικές ελίτ μέσω του Τεκτονισμού.

Έτσι, οι Εβραίοι των Illuminati προσδιορίζουν τον “εβραϊκό” ρόλο ως προς την καταστροφή του πολιτισμού.

Για παράδειγμα, στο βιβλίο “You Gentiles” (1924)  Maurice Samuel  ο Maurice Samuel γράφει:

“Σε όλα, είμαστε καταστροφείς — ακόμη και στα όργανα της καταστροφής στα οποία καταφεύγουμε για ανακούφιση…

Εμείς οι Εβραίοι, εμείς, οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα.

Τίποτα από όσα θα κάνετε δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα γιατί θέλουμε έναν δικό μας κόσμο.” (σελ. 155)

(φωτό του Marcus Ravage)

MarcusEliRavage-360x240.png

Το 1928, ο Marcus Ravage, ένας Εβραίος βιογράφος των Ρότσιλντ έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο (The Real Case Against the Jews” “Η πραγματική υπόθεση κατά των Εβραίων”.

“ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Είμαστε ταραξίες.

Είμαστε ανατροπείς.

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ.

ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΜΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.”

( THE CENTURY MAGAZINE, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1928, Τόμος 115, Νο. 3, σελ. 346-350.)

Στην “Διαμάχη της Σιών”, ο Douglas Reed γράφει:

“Τα Πρωτόκολλα [ των Σοφών της Σιών ] ανυψώνουν τη θεωρία της καταστροφής στο καθεστώς “μιας θεμελιώδους αλήθειας, ενός πρωταρχικού ή βασικού νόμου, ενός νόμου που διέπει τη συμπεριφορά”… πολλά εδάφια από τα Πρωτόκολλα φαίνονται, εκ πρώτης όψεως, να συνιστούν την καταστροφή ως από μόνο του κάτι το ενάρετο, και κατά συνέπεια να δικαιολογούν όλες τις μεθόδους που συνιστώνται ρητά για την προώθησή της (δωροδοκία, εκβιασμός, διαφθορά, ανατροπή, εξέγερση, υποκίνηση όχλου, τρόμος και βία) που και αυτές με την σειρά τους γίνονται ενάρετες” (σελ. 211).

Σκεφτείτε τον ISIS, την Antifa και το BLM.

Οι περισσότεροι Εβραίοι (και γενικά οι φιλελεύθεροι/αριστεροί) αγνοούν αυτή την καβαλιστική πλεκτάνη. Έχουν εξαπατηθεί από ψευδείς εκκλήσεις στα ιδανικά της “κοινωνικής δικαιοσύνης” και της “ισότητας”.

 

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ @Α@Α@ΙΚΗ

Θρησκεία σημαίνει “να εμβαθύνεις” δηλαδή “να γνωρίζεις και να υπακούς” στον Θεό.

Σε κάθε αληθινή θρησκεία, ο Θεός περιλαμβάνει απόλυτα πνευματικά ιδανικά — αγάπη, αλήθεια, δικαιοσύνη, καλοσύνη, ομορφιά, αρμονία — αγνά και ανόθευτα.

Ο Θεός εκφράζει απόλυτα το Ηθικό – δηλαδή το Καλό.

Το κακό είναι η απουσία του Θεού, όπως το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.

crossbonesx.gif

(φωτό: Οι καμπαλιστές Trump και ο πατέρας του)

(Καμπαλιστές Τραμπ και ο μπαμπάς του)

Η Καμπάλα λέει ότι ο Θεός είναι άγνωστος και δεν έχει μορφή. Αυτός είναι ο @α@α@ισμός. Δεν μπορείτε να υπακούσετε στον Θεό εάν δεν μπορείτε να Τον γνωρίσετε.

“Για τον Καμπαλιστή, ο Θεός είναι μια απέραντη Θάλασσα Ύπαρξης ( En Sof) χωρίς κανένα όριο· επομένως χωρίς καμία ποιότητα, χωρίς επιθυμία ή βούληση οποιουδήποτε είδους. Είναι εντελώς ακατανόητος.” (Jacob Angus, The Meaning of Jewish History (1963 ) σελ. 286.

Στην πραγματικότητα, ο Θεός είναι η τελειότητα, η μορφή που είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη εξέλιξη. Να είστε λοιπόν τέλειοι όπως είναι τέλειος ο Πατέρας σας στους ουρανούς. (Ματθαίος 5-48)

Η αληθινή θρησκεία εκφράζει ότι ο Θεός είναι παρών στην ανθρώπινη ψυχή. Υπακούοντας σε αυτή τη φωνή, η συνείδηση ​​είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ @Α@Α@ΙΣΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ.

The Cabalist exegesis continues

Η Καμπάλα είναι @α@α@ική γιατί λέει ότι το κακό είναι μέρος του Θεού : “Ο Θεός έχει δύο όψεις· [και οι δύο] είναι ουσιαστικά ένα πράγμα· αυτό που βιώνουμε ως κακό είναι τόσο Θεϊκό όσο αυτό που βιώνουμε ως καλό”.

Εξ ου και η έκφραση που κερδίζει έδαφος σήμερα: “Όλα είναι καλά”.

Trump-cabalists.jpg

(φωτό: Trump και άλλοι καμπαλιστές)

Η καμπαλιστική ερμηνεία συνεχίζει:

“Πολλά κείμενα στην Καμπάλα, συμπεριλαμβανομένου του Ζοχάρ, λένε ότι το καθήκον δεν είναι να καταστρέψεις το κακό αλλά να το επιστρέψεις στην πηγή του — να “συμπεριληφθεί το αριστερό μέσα στο δεξιό”, στη Ζοχαρική μεταφορά, να υψώνεις τους πεπτωκότες σπινθήρες” στη Λουριανική. Στον Χασιδισμό της αίρεσης της Chabad, αναφέρεται ότι το κακό υπάρχει ως μέρος της ίδιας της Θείας αποκάλυψης. Πράγματι, το να πιστεύεις ότι το κακό είναι πραγματικά ξέχωρο από τον Θεό είναι, από μόνο του, η ουσία του κακού, η οποία αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την ψευδαίσθηση του διαχωρισμου”.

“Το να εγκαταλείψουμε την πραγματικότητα του ξεχωριστού από την φύση του Θεού κακού και να αποδεχθούμε πραγματικά ότι το sitra achra [ακαθαρσία, απόκρυφο, κακό] είναι μια πλευρά της Θεότητας, είναι εύκολο στα χαρτιά και πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. … Ωστόσο, στο βαθμό που είναι είναι δυνατόν να γίνει αυτό, η ιδέα είναι πράγματι που αλλάζει τη ζωή. Όλα είναι μια γεύση της Θεότητας.”

Οι καμπαλιστές πιστεύουν επίσης στη “λύτρωση μέσω της αμαρτίας”, δηλαδή επιδεικνύοντας σκόπιμα τον Παλαιό Νόμο διαπράττοντας το κακό (μοιχεία, αιμομιξία, παιδεραστία.) Η καταστροφή του πολιτισμού (δηλ. το χάος) θα προκαλέσει την επιστροφή του Μεσσία (του αντί-χριστού) που θα επαναδομήσει τον κόσμο σύμφωνα με τις καμπαλιστικές προδιαγραφές, με τους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι να παίζουν τον Θεό.

Όλο αυτό είναι @α@α@ισμός. Ο Θεός είναι καλός. Σε μια αληθινή θρησκεία, δεν υπακούς στον Θεό κάνοντας κακό, ή με το να προσποιήσαι ότι το κακό αποτελεί μέρος του Θεού.

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπεύθυνα για τη διάδοση αυτού του κορονοϊού.

Επομένως, είναι σημαντικό ότι τον Απρίλιο ένας ανώτερος ρεπόρτερ του CBC   Don Pittis actually referenced this satanic dogma:    ο Don Pittis αναφέρθηκε σε αυτό το @α@α@ικό δόγμα, λέγοντας :

“Ο COVID-19 μπορεί να είναι ο καταλύτης — όχι η αιτία — ενός επώδυνου αλλά χρήσιμου οικονομικού μετασχηματισμού. Οι λιανοπωλητές καταρρέουν, η ιδιοκτησία και το πετρέλαιο πέφτουν αλλά ίσως ο οικονομικός πόνος να επιταχύνει τις ευεργετικές αλλαγές”.

“Σύμφωνα με τη θεωρία της δημιουργικής καταστροφής που προέκυψε από τον Αυστριακό οικονομολόγο Joseph Schumpeter το 1942 από ιδέες που προτάθηκαν από τον Karl Marx, η οικονομική και τεχνολογική πρόοδος απαιτεί τον θάνατο των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών και τα πρότυπα θα πρέπει να εξαλειφθούν για να δημιουργηθεί χώρος για νέα”.

lemon-destruct.jpg

(φωτό του (@α@α@όμορφου) παρουσιαστή του CNN Don Lemon “Πρόκειται να τινάξουμε ολόκληρο το σύστημα”)

Ο Karl Marx, ο πατέρας του κομμουνισμού, ήταν ο ίδιος καμπαλιστής και @α@α@ιστής.

Η “δημιουργική καταστροφή” είναι η ίδια @α@α@ιστική λογική που χρησιμοποιούν για την έναρξη κάθε καταστροφικού πολέμου.

Σαφώς η κρυμμένη ατζέντα πίσω από το #scamdemic είναι η κοινωνική και οικονομική αλλαγή.

Χάρη στους @α@α@ιστές που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα, η κοινωνία υφίσταται αδυσώπητη εωσφορική επίθεση και έχει καταληφθεί από αυτόν.  under relentless satanic attack,

Η “Δημιουργική Καταστροφή” εξηγεί γιατί η ανθρωπότητα φέρει την κατάρα να βάλλεται από ατελείωτες καταστροφές, που κατασκευάζονται από τους Illuminati για να επιτεθούν και να καταστρέψουν ο,τιδήποτε φέρει την ευωδία της υγιούς θείας τάξης — πνευματικής ή φυσικής.

Πρέπει να καταστρέψουν την παλιά τάξη πραγμάτων προτού μπορέσουν να εγκαταστήσουν τη @α@α@ιστική τους τυραννία. Αυτά πίσω από την τρέχουσα απάτη της πανδημίας. (βλ. Makow- Εξηγώντας τον @α@α@ισμό https://www.henrymakow.com/2020/02/satanism-explained.html )

Άνθρωποι, όπως ο Don Pittis που αισθάνονται κατανόηση για τον @α@α@ισμό διεισδύουν και εξαπλώνονται στο πολιτικό μας σώμα σαν καρκίνος.

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως και να το ονομάσετε: ιλλουμινάτι, εκκοσμίκευση, λουσιφεριανισμός, ουμανισμός, παγανισμός ή αποκρυφισμός: Όλα είναι Καμπάλα.

leaders-handsign.jpg

(φωτό: ηγέτες κρατών με την χαρακτηριστική χειρονομία των Ιλλουμινάτι)

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ) ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Η ανθρωπότητα είχε καταληφθεί από ψυχοπαθείς που σκοπεύουν να καταστρέψουν την “παλιά τάξη” και να οικοδομήσουν μια αλλόκοτη, σολιψιστική, βίαιη, διεφθαρμένη δυστοπία στη θέση της.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. Έτσι, είναι σε θέση να ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ.

de-stroy.jpg

(φωτό)

Σχετικά – Timetable to Tyranny
David Livingstone – Cabalist “Creative Destruction” Behind Syrian War
Truther Girls go to the Kaballah seminar
Makow – Satanism Explained
———Do Cabalists Plan to Cull the Goyim?
Insider- Trump Family Cult Prepares WW3
Meditation on the Jewish Revolutionary Spirit
“Liberals are Unwitting Shills for Communism, Satanism”
The Kabbala is a Hoax
Livingstone- The NWO’s Satanic Bible

 

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Αυτό μου το έγραψε ένας εξέχων αντιm-volιαστής.

“Διαπιστώνω, ωστόσο, ότι σχεδόν κανείς δεν θα με συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι. Νομίζω ότι ξέρω γιατί. Είναι αναπόφευκτα σκοτεινό. Καθώς κάθε προσπάθεια να διακρίνει κανείς ένα “γιατί να το κάνουν αυτό;” συναντά μόνο τρομακτικές απαντήσεις. ”

Ωστόσο, όταν του έστειλα το παραπάνω άρθρο, μου απάντησε.

“Προσωπικά, δεν βλέπω θρησκευτικές πτυχές σε αυτό που συμβαίνει και αν υπάρχουν, είναι τόσο πιθανό να πρόκειται τόσο για αιρέσεις του Χριστιανισμού όσο και του Ιουδαϊσμού.
Ως εκ τούτου, δεν με ενδιαφέρει το συστατικό της οργανωμένης θρησκείας. Θα το αφήσω σε άλλους. “Ένας άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τα όριά του”. Τούτου λεχθέντος, αισθάνομαι ένα πνευματικό συστατικό σε αυτόν τον πόλεμο.”

ΟΙ ΓΚΟΪΜ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΣΜΟ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου και https://attikanea.info/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.