Θαυμάστε τον λαοφιλή και αξιαγάπητο Τσίπρα! Αστυνομικά μέτρα και σιδερένιοι φράκτες, φρούριο η Θεσσαλονίκη

       Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την ΔΕΘ.

Έως 3.900 αστυνομικοί, δύο ελικόπτερα, δύο υδροφόρες και επιπλέον 20 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη

 

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για την ΔΕΘ και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λίγο έως πολύ ίδια με τα περσινά και με κάποιες συγκεκριμένες προσθήκες.

 

Ήδη από σήμερα έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται τα πρώτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. από περίπου 2.000 αστυνομικούς, αύριο θα φτάσουν τους 2.500 και μέχρι το Σάββατο που θα κορυφωθούν τα μέτρα, θα αγγίξουν τη συνολική δύναμη των 3.900 αστυνομικών, που θα προέρχονται κατά περίπου 90% από την οικεία δύναμη της Θεσσαλονίκης και θα ενισχυθούν από την Αττική και γειτονικές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Συνολικά, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει 20 διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ, 20 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. (80 αστυνομικοί), που θα φύγουν από Αττική και θα ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στην Θεσσαλονίκη, δύο οχήματα εκτόξευσης νερού για ταραχές που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. και επίσης θα μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη, ο μεγάλος σιδερένιος φράκτης που χρησιμοποιούσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Βουλή, ο οποίος θα τοποθετηθεί μπροστά από το Βελλίδειο και δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόσθετα, σε αυτές τις δυνάμεις θα συμμετέχει το σύνολο των αντρών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που θα παρακολουθεί διακριτικά τους διαδηλωτές και θα παρεμβαίνει σε προληπτικές προσαγωγές τυχόν υπόπτων για επεισόδια.

Και αυτή την χρονιά τα βλέμματα της Αστυνομίας συγκεντρώνουν οι αντιεξουσιαστές, με έναν λόγο παραπάνω για την φετινή χρονιά, εξαιτίας της χρονικής συγκυρίας των αστυνομικών επιχειρήσεων που έγιναν στα υπό κατάληψη κτίρια.

Βεβαίως, υπάρχουν και συγκεκριμένα κλάδοι εργαζομένων που προσέχουν οι Αρχές, για τους οποίους όμως έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα κινηθούν όλα ομαλά και ότι απλά θα εκπροσωπηθούν από αντιπροσωπείες, όπως για παράδειγμα οι αγρότες.

Τέλος, στο Κέντρο Επιχειρήσεων θα βρίσκονται και εισαγγελείς που θα επιβλέπουν την ανάπτυξη των μέτρων και θα παρεμβαίνουν όταν και εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο για τυχόν συλλήψεις.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ksekinoun-apo-shmera-ta-metra-ths-el-as-gia-thn-deth-kai-klimakwnontai to-savvato.4247930.html?utm_source=NEWS247+Newsletter&utm_campaign=0e7adb3fc6-News247+Newsletter+%231324-06%2F09%2F2016&utm_medium=email&utm_term=0_11a0ec29ff-0e7adb3fc6-393662261

Σ.γ.: Όσο για σας τους υπολοίπους κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε σε όλη τη χώρα και κτυπάτε την ώρα που θα μιλάει κατσαρόλες και τεντζερέδες! Ιδίως οι Θεσσαλονικείς. Αλλά επειδή είσαστε αξιοπρεπείς και ευυπόληπτοι πολίτες δεν θα κάνετε τίποτα τέτοιο. Και τίποτα περισσότερο από το να σιχτιρίζετε σιωπηλά και να καταπίνετε χωρίς αποτέλεσμα τον θυμό σας μέχρι να πάθετε διάτρηση ή καρκίνο από την οργή και την αρνητικότητά σας. Με αυτό τον εγωκεντρικό και ακοινώνητο τρόπο υπόψη σας, ωφελείτε το σύστημα διότι σκάβετε γρηγορότερα τον τάφο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.