ΠΟΥ = ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ

Παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία στον ΠΟΥ αμαχητί! Οποιαδήποτε κυβέρνηση υπογράψει αυτό το βδέλυγμα προφανώς διαπράττει το έγκλημα της Έσχατης Προδοσίας, ας το έχουν υπόψη τους και τα δίποδα που ψηφίζουν για πρόεδρο κόμματος τον μοναδικό υποψήφιο: πως συνένοχη θα είναι και όποια αντιπολίτευση δεν αντιδράσει.

17 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή

Αυτές θα είναι οι δικαιοδοσίες του ΠΟΥ, εφόσον υπογραφεί η συνθήκη στη Γενεύη 22 με 28 Μαϊου!

Η αναφορά μου στην Ελλάδα και σ’ έναν λαό ανενημέρωτο, αδιάφορο, σάπιο και σε αποσύνθεση στο μεγαλύτερο τμήμα του, και σε μια κυβέρνηση ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τι κάνουμε συμπατριώτες μου, εσείς που πονάτε τούτη την Άγια Γη;

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς που βλέπουμε την καταστροφή και είμαστε αδύναμοι να οργανωθούμε και να τελειώσουμε όλη αυτή τη σαπίλα;

Πώς θα σώσουμε την Πατρίδα μας;

Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι περισσότερο, από την διάδοση αυτής της ανάρτησης σε όσους περισσότερους φίλους έχετε και να τους ζητήσετε να κάνουν το ίδιο με τους δικούς τους φίλους…

Μια σπίθα χρειάζεται για ν’ ανάψει το φιτίλι που θα κάψει την ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ…

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ!!!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μου είναι αδιάφορα τα κλικς… πάρτε το θέμα σκέτο και διαδώστε το.

O Δρ.Μπρέγκιν, διάσημος ψυχίατρος και συγγραφέας, εξηγεί ποιες θα είναι οι δικαιοδοσίες που θα έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εφόσον υπογραφεί η συνθήκη στη Γενεύη 22 με 28 Μαϊου.

Απο Κλαίρη Πολενάκη

Παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία στο ΠΟΥ αμαχητί! – Αυτες θα είναι οι δικαιοδοσίες του ΠΟΥ εφόσον υπογραφεί η συνθήκη στη Γενεύη 22 με 28 Μαϊου! (βίντεο)

Οποιαδήποτε κυβέρνηση υπογράψει αυτό το βδέλυγμα προφανώς διαπράττει το έγκλημα της Έσχατης Προδοσίας, ας το έχουν υπόψη τους και τα δίποδα που ψηφίζουν για πρόεδρο κόμματος τον μοναδικό υποψήφιο: πως συνένοχη θα είναι και όποια αντιπολίτευση δεν αντιδράσει.

Συνένοχοι και όποιοι δημοσιογράφοι δεν ενημερώσουν το κόσμο.

Όλοι ξέρουν, κάνεις δε μιλάει.

Παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία. Αμαχητί. Χωρίς καν να ερωτηθεί ή έστω τυπικά να ενημερωθεί ο λαός για την άνευ όρων παράδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.