ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ & ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΦΤΑΝΕΙ

Μην ακούτε τι σας λένε τα κατεστημένα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και τα υπόλοιπα μικροκομματίδια. Είναι ζήτημα αν θα προλάβουν τον Οκτώβρη να ζητήσουν και πάλι την ψήφο σας.

Τα κόμματα αυτά μόνο να σας διχάζουν, να σας διασπούν πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά και πνευματικά σαν δημιουργήματα δαιμονικών προδιαγραφών του δυτικού διαφωτισμού μπορούν.

Η διαστροφή, η κατάρρευση και η ηθική παρακμή τόσο στην Ελλάδα όσο και στον πλανήτη φτάνει οσονούπω στο κορύφωμά της. Να γιατί την πιο σημαντική είδηση στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, για προφανείς λόγους δεν ακούγεται πουθενά.

Τα ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά θάψει την είδηση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κόσμος που μαθαίνει τι θα συμβεί (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) προσπαθεί να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορεί μέσω των κοινωνικών μέσων.

Ένα κίνημα με το όνομα #StopTheTreaty έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες και στην Ελλάδα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ προσπαθεί να ενώσει όλους τους Έλληνες εσωτερικού και εξωτερικού. Μπορείτε να βρείτε το δίκτυο πληκτρολογώντας www.diktyoellinismou.gr.

Christine Anderson

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Christine Anderson, απο τους ελάχιστους πολιτικούς που μίλησε στο κόσμο για την συνθήκη του ΠΟΥ από τη πρώτη στιγμή, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κοινοποιήστε το βίντεο και κάντε εγγραφή στο κανάλι

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Ch.Anderson εξηγεί πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο!

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%85/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.