Αυτοκτονικές τάσεις της ανθρωπότητας μετά την επιδημία κατατρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού με τον Covid-19

Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά τον μαζικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 το 2021

29 Ιουνίου 2022 4:12 μ.μ
Συνεχίζουν να αναφέρονται περισσότερα στοιχεία ότι τα προγράμματα μαζικού εμβολιασμού για τον COVID-19 σχεδιάστηκαν ειδικά για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό για να ταιριάζουν στην «Πράσινη Ατζέντα» ότι η γη δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει τα τρέχοντα επίπεδα πληθυσμού, καθώς τώρα οι στατιστικές δείχνουν μείωση των ποσοστών γεννήσεων παγκοσμίως μετά τον COVID -19 κυκλοφορούν εμβόλια το 2021.
Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, τα εμβόλια για τον COVID-19 προκαλούν υψηλότερο ποσοστό αποβολών ακόμη και από τα χάπια για την άμβλωση. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπουμε πόσο κακοί και εγκληματίες έχουν γίνει οι υγειονομικοί μας υπάλληλοι στην κυβέρνηση, όπως η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky, όταν βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε κραυγαλέα ψέματα στον αμερικανικό λαό για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτών των δολοφονικών εμβολίων COVID.
Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες είναι επίσης συνένοχοι με μαζικές δολοφονίες και εγκληματική πρόθεση να βλάψουν. Αυτή είναι μια παγκόσμια καταστροφή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού ακρωτηριάζουν ήδη την οικονομία μας (των ΗΠΑ) λόγω του αριθμού των ανθρώπων που έχουν πεθάνει και έχουν σακατευτεί από τα εμβόλια, και τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει μικρή ελπίδα για αναπλήρωση του εργατικού δυναμικού σύντομα. καθώς τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται γρήγορα και οι νέοι ενήλικες που γεννούν παιδιά γίνονται υπογόνιμοι. Πραγματικά ζούμε σε διαβολικούς καιρούς!

Αν υπάρχει μια μικρή παρηγοριά σε όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι οι «αντιεμβολιαστές» που έχουν ακόμα το μυαλό και την ψυχή τους σε αρμονική ισορροπία επειδή δεν υποκλίθηκαν και δεν υποτάχθηκαν σε αυτούς τους κακούς δαιμονικούς τυράννους, θα είναι αυτοί. που είναι ακόμα γόνιμοι και αναπαράγουν την ανθρώπινη ζωή στο μέλλον.

Το φιλοδαρβινικό σύνθημα της «επιβίωσης του ισχυρότερου» πρόκειται να αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα τα επόμενα χρόνια, εάν ο Θεός δεν καταστρέψει εντελώς τον πλανήτη πρώτα και ξεκινήσει από την αρχή με την υποσχεμένη Μεσσιανική Νέα Παγκόσμια Τάξη .

Εμβόλια Covid και Υπογονιμότητα

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του Covid;

από τον KanekoaTheGreat

Γερμανία

Γερμανία ανέφερε μείωση 13% στις γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2021.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε μείωση 7,7% στις γεννήσεις με 75.670 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2022 σε σύγκριση με 82.042 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Εικόνα

Ελβετία

Στην Ελβετία, τα ποσοστά γεννήσεων έχουν επίσης πέσει κατακόρυφα από την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid.

Πηγή: SWPRS

Ταϊβάν

Ταϊβάν ανέφερε μείωση 23,2% στις γεννήσεις τον Μάιο του 2022 σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2021.

Ο Igor Chudov, ο συγγραφέας ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου για τον Covid έγραψε : «Όταν εκφράζεται σε «σίγμα», μονάδες τυπικής απόκλισης, η πτώση κατά 23,24% του ποσοστού γεννήσεων στην Ταϊβάν είναι ένα γεγονός 26 σίγμα ! Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως «αδιανόητο» όσον αφορά την πιθανότητα να συμβεί λόγω τυχαίας πιθανότητας».

Σουηδία

Σουηδία, χωρίς lockdown και κλείσιμο σχολείων, ανέφερε μείωση 6,6% με 35.454 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 37.950 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Η μείωση των γεννήσεων είναι 6,9% για την ίδια χρονική περίοδο σε σύγκριση με τον μέσο όρο της περιόδου 2019-2021.

Ολλανδία

Κάτω Χώρες ανέφεραν μείωση 6,3% με 53.090 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 56.671 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Συμπερασματικά, στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν σημαντική μηνιαία μείωση των γεννήσεων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2022 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μελέτες βιοκατανομής δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων του εμβολίου mRNA της Pfizer καταλήγουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια covid-19 και covid μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Επιπλέον, το ποσοστό των προβλημάτων γονιμότητας που αναφέρονται στη βάση δεδομένων VAERS του CDC για τα εμβόλια κατά του Covid είναι αστρονομικό.

Πριν από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA, υπήρχαν περίπου 1.500 αναφορές προβλημάτων γονιμότητας κατά τη διάρκεια της 31χρονης ιστορίας του VAERS για όλα τα εμβόλια συνδυαστικά.

Υπάρχουν 15.000 αναφορές για θέματα γονιμότητας μόνο από το εμβόλιο κατά του Covid, που αντιπροσωπεύει το 95% όλων των προβλημάτων γονιμότητας στην ιστορία του VAERS.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν περισσότερες από 30.000 αναφορές για αλλαγές της περιόδου μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid.

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid;

Τα παιδιά διατρέχουν στατιστικά σχεδόν μηδενικό κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από covid-19.

Ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να σταματήσει τώρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Newsletter του Kanekoa .

ΠΗΓΗ;https://healthimpactnews.com/2022/birth-rates-drop-worldwide-following-mass-covid-19-vaccination-in-2021/

Σ.γ.:Προφανώς εντικτωδώς τα ζευγάρια διαισθάνονται ότι  OΛA AYTA είναι αρχές ωδίνων και αποφεύγουν την τεκνογονία για να μην τυραννούν τα παιδιά τους από τις επόμενες πανδημίες και τα δεινά που οι δαιμονισμένοι εξουσιαστές επιβάλλουν στην ανθρωπότητα ενάντια στο θέλημα του Θεού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.