από τον Brian Shilhavy
Εκδότης, Health Impact News

Η βιομηχανία εμβολίων αυτοκτονεί; Σ.γ.:Μακάρι αλλά πολύ αμφιβάλουμε.

Ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι το CDC έχει παραγγείλει 1,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων της Bavarian Nordic να ενεθούν σε ανθρώπους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, ξεκινώντας με 56.000 δόσεις αμέσως, άλλες 240.000 δόσεις τις επόμενες εβδομάδες και μετά άλλες 750.000 το υπόλοιπο καλοκαίρι με άλλες 500.000 δόσεις το φθινόπωρο.

Με το μακελειό που μόλις συνέβη τους τελευταίους 18 μήνες, όπου 7.478.300 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 583.023.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πειραματικούς πυροβολισμούς COVID στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι στον κόσμο θα έπεφταν ξανά στα ψέματα της Big Pharma και των συντρόφων τους πολιτικών, και εγγραφείτε για να πάρετε αυτές τις λήψεις;

Ασφαλώς δεν τραυματίστηκαν οι αντιεμβολιαστες, και σίγουρα όχι όσοι ήταν αρκετά ανόητοι για να πάρουν τα εμβόλια του COVID, και μετά ξύπνησαν από το γεγονός ότι τους είπαν ψέματα και ως εκ τούτου υπέφεραν τρομερά.

Όχι, αυτές οι λήψεις προφανώς στοχεύουν όσους επέζησαν από τους πυροβολισμούς του COVID, πίστευαν ότι οι βολές με κάποιο τρόπο τους προσέφεραν όφελος αφού είναι ακόμα ζωντανοί και αναπνέουν και εμπιστεύσου τους ιατρικούς τυράννους να θεραπεύσουν τον φόβο τους για την ψεύτικη πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων που δεν έχει καν ξεκινήσει πραγματικά Ακόμη.

Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα υποφέρουν από κάποιο είδος δερματικής λοίμωξης που πιθανώς προκλήθηκε ως παρενέργεια από τα εμβόλια του COVID, όπως ο έρπητας ζωστήρας , και θα οδηγηθούν να πιστέψουν ότι έχουν κάποια τρομακτική νέα μορφή ευλογιάς των πιθήκων που χρειάζεται άλλο εμβόλιο.

Πρόκειται για αυτοκτονία στο μάρκετινγκ εμβολίων, καθώς σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τα μέλη της ομάδας λατρείας του εμβολίου και καταστρέφουν την επαναλαμβανόμενη επιχείρησή τους. Προφανώς η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ένας άξιος στόχος στο μυαλό τους, τόσο πολύ που θυσιάζουν το μέλλον του επιχειρηματικού μοντέλου των εμβολίων καταστρέφοντας τους μελλοντικούς πελάτες τους.

Εν μέσω της επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων, αξιωματούχοι των ΗΠΑ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν 1,6 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Jynneos της Βαυαρίας Nordic

του Eric Sagonowsky
FiercePharma

Καθώς το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων κερδίζει αθόρυβα έδαφος στις ΗΠΑ και αλλού, οι Αμερικανοί υγειονομικοί αξιωματούχοι εκπονούν ένα σχέδιο για να το σταματήσουν. Ένα σημαντικό συστατικό είναι οι εμβολιασμοί.

Την Τρίτη, αξιωματούχοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποκάλυψαν ένα σχέδιο για τη διάθεση 1,6 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων της Βαυαρίας Nordic Jynneos μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Από αυτό το σύνολο, οι αξιωματούχοι θα διαθέσουν αμέσως 56.000 δόσεις σε περιοχές υψηλής μετάδοσης.

Θα ακολουθήσουν αυτήν την απελευθέρωση με άλλες 240.000 δόσεις τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια με άλλες 750.000 δόσεις το υπόλοιπο καλοκαίρι, αναφέρει . Οι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν άλλες 500.000 δόσεις το φθινόπωρο, ανεβάζοντας τη συνολική προσφορά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια δόσεις.

Οι δόσεις προορίζονται για άτομα με γνωστή έκθεση στον ιό ή άτομα υψηλού κινδύνου. Σε μια ενημέρωση, η αξιωματούχος του CDC Jennifer McQuiston είπε ότι η οικεία ή σεξουαλική επαφή φαίνεται να είναι «πρωταρχικός οδηγός μετάδοσης», όπως αναφέρει η USA Today.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εμβολιαστούν εάν είχαν σεξουαλικό σύντροφο που έχει διαγνωστεί με την ασθένεια. Οι άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες -και που είχαν πολλές συντρόφους σε περιοχές υψηλής μετάδοσης- θα πρέπει επίσης να επιδιώξουν εμβολιασμό, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το εμβόλιο Jynneos της Bavarian Nordic έχει μεγάλη ζήτηση για περισσότερο από ένα μήνα από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Στις ΗΠΑ, το εμβόλιο κέρδισε την έγκριση το 2019 για την πρόληψη της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων σε άτομα υψηλού κινδύνου.

Εκτός των ΗΠΑ, η Βαυαρική Σκανδιναβία υπέγραψε μια παραγγελία εμβολίου με μια ευρωπαϊκή χώρα που δεν κατονομάζεται. Μετά από αυτή την παραγγελία, η εταιρεία αύξησε δύο φορές την πρόβλεψή της για έσοδα για το 2022, αφού έλαβαν περισσότερες παραγγελίες.

Επίσης την Τρίτη, αξιωματούχοι του CDC δήλωσαν ότι ξεκινούν ένα Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης για να ανταποκριθούν στην επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων. Το κέντρο θα στελεχωθεί από 300 άτομα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο FiercePharma .

Σχετικά :

Το εμβόλιο MonkeyPox έχει υψηλότερα ποσοστά παρενέργειες καρδιακών παθήσεων από τα εμβόλια για τον COVID και το CDC θέλει να τα κάνει ένεση στα παιδιά σας

Η Monkeypox μετονομάστηκε αποφυγή της ονομασίας έρπητα ζωστήρα; Τα εμβόλια COVID-19 αυξάνουν τον κίνδυνο έρπητα ζωστήρα κατά 4.925%

Το Monkeypox ακολουθεί τον Οδηγό COVID Βήμα προς Βήμα

Το Plandemic II κυκλοφόρησε για να διατηρήσει τη ροή κεφαλαίων για την πανδημία στο Big Pharma: MonkeyPox .

ΠΗΓΗ:https://healthimpactnews.com/2022/pro-vaccine-masses-who-survived-covid-injections-targeted-for-monkeypox-vaccines-as-depopulation-plans-advance/