COVID-19, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ AIDS, είναι αλήθεια;

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.

URGENT WARNING! THE SPIKE PROTEIN AS SOURCE OF CONSTANT INJURY AND CHRONIC INFLAMMATION: ALL ROADS LEAD TO AIDS AND THE “FIBROSED” THYMUS: THE IMMUNE SYSTEM AS THE BUS IN MOVIE “SPEED”

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ AIDS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΦΙΚΟ «ΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-ΟΥΛΩΔΗ» ΘΥΜΟ: ΤΟ ΑΝΟΣΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ «ΤΑΧΥΤΗΤΑ» ΣΤΟ ΦΙΛΜ “SPEED”

MARK MY WORDS! SARS-CoV-2 Will NEVER Let Its Victim Go – Why China Is Desperately Trying To Protect Its People With Radical Lockdowns – They KNOW!!!!! AND I ASSURE YOU FAUCI, GATES, ET AL, KNOW, TOO!

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ! Ο SARS-CoV-2 ΔΕΝ θα αφήσει ΠΟΤΕ το θύμα του να φύγει – Να γιατί η Κίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατεύσει τους ανθρώπους της με ριζοσπαστικά lockdown – ΞΕΡΟΥΝ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΙ ΦΑΟΥΤΣΙ, ΓΚΕΤΣ, Ε.Λ., ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ!

Αφιερώνω αυτήν την ανάρτηση στους Igor Chudov, Jessica Rose, Arkmedic και Spartacus – όλοι λαμπροί φωτιστές.

Η χρόνια φλεγμονή συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν απενεργοποιείται μετά το πέρας ενός τραυματισμού ή ενός συμβάντος ενεργοποίησης. Είναι η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού που συνεχίζεται ακόμα και αφού φύγει ο αρχικός τραυματισμός, είναι πολύ προβληματική. Η χρόνια φλεγμονή μοιάζει με ένα κουμπί ελέγχου έντασης ήχου σε στερεοφωνικό που έχει κολλήσει—με την ένταση του ήχου μέχρι τέρμα προς τα πάνω.

Πριν από μερικά χρόνια, ειδικοί και ερευνητές για τον HIV άρχισαν να μιλούν για φλεγμονή όλο και περισσότερο. Παρατήρησαν ότι τα άτομα που ζουν με τον ιό HIV -ακόμη και αυτά που έλαβαν επιτυχώς θεραπεία με συνδυασμένη αντιρετροϊκή θεραπεία (ART)- είχαν υψηλότερα επίπεδα φλεγμονής από τα άτομα που ήταν αρνητικά στον HIV. Και, παρόλο που αυτοί οι ασθενείς δεν έπασχαν πια ευκαιριακές λοιμώξεις, εξακολουθούσαν να έχουν υψηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων και μη σχετιζόμενων με τον HIV καρκίνους υψηλότερα από τον γενικό πληθυσμό.

Λοιπόν, το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό;

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και θα εξηγήσω πώς τις αντικατοπτρίζει ο COVID.

Το πρώτο είναι ότι υπάρχει συνεχής αναπαραγωγή του ιού σε ελεγχόμενους ασθενείς με HIV. Υποτίθεται ότι αυτές οι μικρές ποσότητες ιού διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα προκαλώντας φλεγμονή. Το COVID μιμείται αυτό καθώς υπάρχει πρωτεΐνη Spike σε άτομα με Οξεία COVID και βρίσκεται σε άτομα με Long COVID. Η παρουσία της πρωτεΐνης Spike προκαλεί αυτή τη συνεχή φλεγμονή. Το έγγραφο που αναφέρθηκα την 1η Ιουλίου το απέδειξε αυτό.

Η επίμονη κυκλοφορούσα ακίδα SARS-CoV-2 σχετίζεται με τα μετά την οξεία φάση επακόλουθα του COVID-19
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.06.14.22276401v1.full-text

Επίσης, μια περίληψη μιας προφορικής αναφοράς στο Journal of Hypertension του βρήκε πρόσθετες αποδείξεις για τη φλεγμονώδη φύση της πρωτεΐνης Spike:

Το S1P (μονάδα S1 της πρωτεΐνης Spike) αύξησε τη γονιδιακή έκφραση της IL-6 (1,3 φορές), του TNFa (6,2 φορές) και της IL-1β (3,3 φορές), αποτελέσματα που μεγιστοποιήθηκαν από τις IFN.

Η ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΥΣΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑΣ 1 ΤΟΥ SARS-COV-2 ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΘΗΛΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΥΠΟΥ Ι ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ III  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΩΝ
https://journals.lww.com/jhypertension/Abstract/2022/06001/IMMUNE_DYSREGULATION_INDUCED_BY_SPIKE_PROTEIN_1_OF.58.aspx

Γιατί με ανησυχεί αυτό όσον αφορά τους εμβολιασμούς Spike Protein; Γιατί Η ΑΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΙΣΜΕΝΗ. Το S1 θα απελευθερωθεί. Αυτό είναι εκτός από τις αμυλοειδογόνες ιδιότητες της Πρωτεΐνης Spike, η οποία, πιστεύω, προκαλεί Συστηματική Αμυλοείδωση/Ίνωση που προκαλεί στον ΘΥΜΟ να είναι «ινώδης». Αυτός, πιστεύω, είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους βλέπουμε την εξάντληση των Τ-κυττάρων σε όσους έχουν επαναμολυνθεί και επιμολυνθεί. Ο ΘΥΜΟΣ αντικαθίσταται από την εναπόθεση μη λειτουργικών πρωτεϊνών.

Οι ερευνητές ανακαλύπτουν πιθανή σύνδεση μεταξύ της επιβλαβούς παραγωγής αμυλοειδούς και των συμπτωμάτων του COVID-19
https://www.news-medical.net/news/20220519/Researchers-discover-possible-connection-between-harmful-amyloid-production-and-COVID-19-symptoms.aspx#

Για άλλη μια φορά, αυτό μας δίνει έναν παραλληλισμό με τον HIV.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθίσει για αυτό: Σε ορισμένα άτομα με HIV, ο θύμος μετατρέπεται σε ουλώδη ιστό—γίνεται «ινώδης»—και δεν λειτουργεί το ίδιο καλά.

Η μόλυνση από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας προκαλεί λεμφική ίνωση στο εξανθρωπισμένο μοντέλο ποντικού BM-ήπαρ-θύμο-σπλην
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30232273/

Η εφημερίδα αναφέρει:

Αρκετές αναφορές υποδηλώνουν μια σχέση μεταξύ της ίνωσης του λεμφικού ιστού, της χρόνιας φλεγμονής, της ανοσοανεπάρκειας και της ανοσολογικής βλάβης στη χρόνια λοίμωξη HIV. Ο ρόλος της επαγόμενης από τον HIV ίνωσης λεμφοειδούς ιστού σε επίμονες ανοσολογικές ανωμαλίες, συμπεριλαμβανομένης της περιορισμένης ανοσολογικής ανασύστασης, της χρόνιας φλεγμονής και της λειτουργικής εξάντλησης των αντιικών Τ κυττάρων σε άτομα με ART-καταστολή, παραμένει να καθοριστεί με σαφήνεια.

Και επομένως ο SARS-CoV-2 είναι ίσως το πιο επικίνδυνο παθογόνο που έχει εξαπολυθεί ποτέ στην ανθρωπότητα. ΔΕΝ είναι ότι αρρωσταίνεις και αναρρώνεις όπως το κοινό κρυολόγημα και οι περισσότερες περιπτώσεις γρίπης κ.λπ. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν επανειλημμένα με COVID. Πολλοί είναι στον τέταρτο και τον πέμπτο αγώνα τους – για να μην αναφέρουμε άλλες «εκθέσεις» στην πρωτεΐνη Spike. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει ποτέ μόνιμη ανοσία σε αυτόν τον ιό. Πιστεύω ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καλύψουν τον κόσμο τους (όπως τον ξέραμε) τελειώνοντας την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ενός ΛΑΘΟΥΣ. Όμως, είναι πολύ λίγο και δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν στην ώρα του.

Διαβάστε την υπέροχη ανάρτηση του Igor Chudov για αυτό το θέμα:

ΗΒ: Ο Covid γίνεται ΧΡΟΝΙΚΟΣ, όπως το AIDS, και θα μας πάρει από κάτω

Ενημερωτικό δελτίο του Ιγκόρ
ΗΒ: Ο Covid γίνεται ΧΡΟΝΙΚΟΣ, όπως το AIDS, και θα μας πάρει κάτω

Θα ήθελα να συζητήσω πολύ ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Covid μετατρέπεται σε χρόνια ασθένεια, με την ίδια έννοια που το AIDS είναι μια χρόνια ασθένεια. Ο Covid, για πολλούς Βρετανούς, είναι μια ασθένεια που απλά δεν θα υποχωρήσει. Οι ατελείωτες κρίσεις, οι υποτροπές ή ακόμα και η ατέρμονη ασθένεια είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση και θα οδηγήσουν σε περίπου…

ΗΒ: Ο Covid γίνεται ΧΡΟΝΙΟΣ, (Long Covid) όπως το AIDS, και θα μας πάρει κάτω

Bye Bye, «Vaccine Immunity» και «Hybrid Immunity». Δεν υπάρχει ανοσία εξ εμβολίου ούτε Υβριδική ανοσία.

Θα ήθελα να συζητήσω πολύ ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Covid μετατρέπεται σε χρόνια ασθένεια, με την ίδια έννοια που το AIDS είναι μια χρόνια ασθένεια. Ο Covid, για πολλούς Βρετανούς, είναι μια ασθένεια που απλά δεν θα υποχωρήσει . Οι ατελείωτες κρίσεις, οι υποτροπές ή ακόμα και η ατέρμονη ασθένεια είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση και θα οδηγήσουν σε μια καταστροφή.

Ο Covid, τώρα μια « χρόνια ασθένεια » που αρρωσταίνει συνεχώς ή πολύ συχνά, είναι εντελώς αντίθετη από την « ενδημική ασθένεια », όπως το κρυολόγημα, που θα αρρώστησε τους ανθρώπους για λίγες μόνο μέρες το χρόνο.

Πριν προχωρήσω παρακάτω, επιτρέψτε μου να επισημάνω ξανά ότι ΔΕΝ προσπαθώ να κακολογήσω το υπέροχο Ηνωμένο Βασίλειο . Είναι μια υπέροχη χώρα με πλούσιο πολιτισμό, απίστευτους ανθρώπους και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ . Είναι το τελευταίο που με επέτρεψε να δείξω την καταστροφή που εκτυλίσσεται εκεί. Οι άνθρωποι του Ηνωμένου Βασιλείου είναι διαφορετικοί και δεν διαφέρουν πολύ βιολογικά από τους ανθρώπους σε άλλες χώρες. Αυτά που γράφω για το Ηνωμένο Βασίλειο, ισχύουν για οποιαδήποτε άλλη υψηλά εμβολιασμένη δυτική χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αυτή η συνεχής έκθεση στην πρωτεΐνη Spike που θα καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα όπως τόσες πολλές τορπίλες.

Σε χρόνιες λοιμώξεις και καρκίνο, τα Τ κύτταρα εκτίθενται σε επίμονα αντιγόνα και/ή φλεγμονώδη σήματα. Αυτό το σενάριο συνδέεται συχνά με την επιδείνωση της λειτουργίας των Τ κυττάρων: μια κατάσταση που ονομάζεται «εξάντληση». Τα εξαντλημένα Τ κύτταρα χάνουν ισχυρές λειτουργίες τελεστών, εκφράζουν πολλαπλούς ανασταλτικούς υποδοχείς και ορίζονται από ένα τροποποιημένο μεταγραφικό πρόγραμμα. Η εξάντληση των Τ κυττάρων συνδέεται συχνά με αναποτελεσματικό έλεγχο των επίμονων λοιμώξεων και όγκων.

Μοριακές και κυτταρικές γνώσεις για την εξάντληση των Τ κυττάρων
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4889009/

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει το πεντάλ στο μέταλλο –όπως και το λεωφορείο στην ταινία Speed– εκτός από την ταινία μας, η πλοκή είναι ανεστραμμένη. Αν το λεωφορείο συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του, πεθαίνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.