Τα εμβόλια οδηγούν σε σταδιακή μείωση των φυσικών αντισωμάτων και αυτοανοσοποιητική ανεπάρκεια στις λοιμώξεις

Τα νέα εμβόλια για τον COVID-19 που θα σχεδιαστούν για «ανοσολογική αποτύπωση», οδηγούν τα περισσότερα εμβολιασμένα άτομα να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν λόγω τεχνικού AIDS.

Η επόμενη παρτίδα εμβολίων για τον κορωνοϊό Wuhan (COVID-19) που αναπτύχθηκε από τις εταιρείες Big Pharma θα είναι τέλεια σχεδιασμένη για να προωθεί την «ανοσολογική αποτύπωση», οδηγώντας σε περισσότερες ασθένειες και θανάτους ανθρώπων που λαμβάνουν νέα και πειραματικά εμβόλια.

Αυτό ήταν σύμφωνα με τον Δρ Robert Malone, ο οποίος συζήτησε το ανοσοποιητικό αποτύπωμα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «War Room» του Steve Bannon. Αυτό ακολούθησε την έγκριση από τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν μιας νέας συμφωνίας 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία Big Pharma Pfizer για νέα εμβόλια για τον COVID-19.

Αυτά τα νέα εμβόλια τα «επεξεργάζονται» υποτίθεται για την καλύτερη αντιμετώπιση της παραλλαγής omicron μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, ο Malone υποστήριξε ότι τα νέα εμβόλια θα είναι «ιδανικά σχεδιασμένα για να προάγουν την ανοσολογική αποτύπωση και να κάνουν τους ανθρώπους ακόμη πιο επιρρεπείς στη μόλυνση».

Η ανοσολογική αποτύπωση είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει όταν ένα άτομο εκτίθεται σε πρωτεΐνες ή άλλες βιολογικές δομές ιών που τους επιτρέπουν να διεισδύσουν στα κύτταρα ξενιστές και να προκαλέσουν λοιμώξεις, όπως αυτές που βρίσκονται στον ιό SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19.

Θεωρητικά, όταν ένα ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποτυπωθεί επιτυχώς, το σώμα θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλεί τα υπάρχοντα κύτταρα μνήμης – κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που «θυμούνται» το ίδιο παθογόνο – και να παρέχει στον οργανισμό ταχύτερη μελλοντική παραγωγή αντισωμάτων όταν έρθει αντιμέτωπος με τη νόσο. Τούτο όμως δεν συμβαίνει όπως θα περιμέναμε. (Σχετικό: Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραδέχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το ανοσοποιητικό μας σύστημα .)

Η ανοσολογική αποτύπωση αφήνει τους ανθρώπους ευάλωτους σε άλλες ασθένειες

«Η ανοσολογική αποτύπωση είναι βασικά ο λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο θάνατο από άλλα πράγματα», σχολίασε ο Μπεν Άρμστρονγκ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του προγράμματός του, «The Ben Armstrong Show».

«Πιέζει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να συγκεντρωθεί βασικά σε ένα πράγμα, το οποίο θα ήταν ό,τι και να σε χτυπήσουν», είπε ο Άρμστρονγκ. «Το νέο τρύπημα, αν είναι τέλεια σχεδιασμένο, ακούγεται ότι θα σας έκανε να εστιάσετε ακόμη περισσότερο μόνο σε αυτήν [την ασθένεια], αφήνοντάς σας ακόμη πιο ανοιχτό σε άλλες ασθένειες».

Ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί επίσης ότι τα ανοσοποιητικά εμβόλια είναι απίθανο να προστατεύουν τους ανθρώπους από διαφορετικές παραλλαγές της ίδιας ασθένειας από την οποία υποτίθεται ότι το εμβόλιο προορίζεται να υπερασπιστεί τους ανθρώπους.

Οι Steve Brozak και Richard Marfuggi, γράφοντας για το STAT News σχετικά με την ανοσολογική αποτύπωση, σημείωσαν ότι οι τρέχουσες μελέτες υποδηλώνουν ότι η αποτύπωση είναι εξίσου πιθανό να οδηγήσει σε μειωμένες αποκρίσεις σε παραλλαγές της ίδιας νόσου όσο και στο να παρέχει στον οργανισμό ενισχυμένες αποκρίσεις και την κλινική. Οι συνέπειες της ανοσολογικής αποτύπωσης είναι ακόμη άγνωστες.

Επιπλέον, προειδοποιούν για τους πιθανούς κινδύνους από την αποτύπωση ανώριμων ανοσοποιητικών συστημάτων, όπως αυτά των βρεφών και των νηπίων.

«Το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και των νηπίων – οι στόχοι της τελευταίας έγκρισης εμβολιασμού για τον COVID-19 – είναι ανώριμο και αναπτυσσόμενο», έγραψαν.

«Εάν ένα ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα αποτυπωθεί ανοσολογικά, είτε από οξεία λοίμωξη από την τρέχουσα κυκλοφορούσα παραλλαγή του ιού είτε από εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στην αρχική παραλλαγή άγριου τύπου που δεν κυκλοφορεί πλέον, μπορεί να μην αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες όταν αντιμετωπίζουμε –ακόμα και χρόνια αργότερα– μια παραλλαγή του COVID ή άλλο εντελώς διαφορετικό παθογόνο».

Μάθετε περισσότερα για τα πειραματικά και επικίνδυνα εμβόλια στο DangerousMedicine.com .

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του “The Ben Armstrong Show” καθώς ο παρουσιαστής Ben Armstrong μιλάει για το ανοσοποιητικό αποτύπωμα .

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι The New American στο Brighteon.com .

Περισσότερα σχετικά άρθρα:

Μελέτη του Κατάρ διαπιστώνει ότι τα εμβόλια mRNA ΜΕΙΩΝΟΥΝ στην πραγματικότητα την ανοσία κατά του COVID-19 .

Όσο περισσότερα εμβόλια παίρνετε, τόσο πιο αδύναμο γίνεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα .

Τα δεδομένα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 συνεχίζουν να βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα με την πάροδο του χρόνου, δημιουργώντας το τεχνικά κατασκευασμένο (engineneered) «AIDS» που προκαλείται από τα εμβόλια.

Η Pfizer παραδέχεται σε εμπιστευτικό έγγραφο ότι το εμβόλιο COVID-19 προκαλεί ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο (το ίδιο με την ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα) .

Εμπειρογνώμονας εμβολίων: Η χορήγηση εμβολίων COVID-19 σε παιδιά είναι ασυγχώρητη αμαρτία, επειδή καταστρέφουν το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών .

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

https://dangerousmedicine.com/2022-07-15-new-covid-vaccines-designed-for-immune-imprinting.html

Brighteon.com

StatNews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.