Αν σας αρνηθούν κάλυψη από το ΙΚΑ ή άλλα ταμεία και είστε χωρίς στέγη και χρήματα!

>> Ας πούμε ότι είστε ηλικιωμένος πολίτης, μείνατε στους δρόμους λόγω πυρκαγιάς και καταστροφής της περιουσίας σας, ή ακόμη αν σας κατάσχεσαν το σπίτι σας λόγω χρέους και δεν μπορείτε πλέον να φροντίζετε τον εαυτό σας και χρειάζεστε Μακροχρόνια Φροντίδα, αλλά η κυβέρνηση λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη φροντίδα στο Γηροκομείο για εσάς. Λοιπόν τι κάνεις? Επιλέγετε το Medicare Part G.

>>> Το σχέδιο δίνει σε οποιονδήποτε 75 ετών και άνω ένα όπλο (Μέρος Ζ) και μια σφαίρα. Επιτρέπεται να πυροβολήσετε έναν άχρηστο πολιτικό. Αυτό σημαίνει ότι θα οδηγηθείτε στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής σας όπου θα λαμβάνετε τρία γεύματα την ημέρα, μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, βιβλιοθήκη και όλη την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζεστε. Χρειάζεστε νέα δόντια; Κανένα πρόβλημα. Χρειάζεστε γυαλιά; Αυτό είναι υπέροχο. Χρειάζεστε ένα βοήθημα ακοής, νέο ισχίο, γόνατα, νεφρό, πνεύμονες, αλλαγή φύλου ή καρδιά; Είναι όλα καλυμμένα!

>>> Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα παιδιά σας μπορούν να έρχονται και να σας επισκέπτονται τουλάχιστον όσο συχνά κάνουν τώρα!

>>> Και ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Η ίδια κυβέρνηση που μόλις σου είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πας σε γηροκομείο.

>>> Και θα απαλλαγείτε από έναν άχρηστο πολιτικό όσο είστε σε αυτό. Και τώρα, επειδή είσαι κρατούμενος, δεν χρειάζεται να πληρώσεις άλλους φόρους εισοδήματος!

>>> Είναι αυτή μια υπέροχη χώρα ή τι;

>>> Καλώς ήρθες! Τώρα που έχετε λύσει το πρόβλημα Μακροχρόνιας Φροντίδας της τρίτης ηλικίας!

>>> Απολαύστε την υπόλοιπη εβδομάδα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.