ΤΡΟΠΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

Το οξείδιο του γραφενίου, μια ουσία που είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο, έχει βρεθεί στα «εμβόλια» κατά του Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των χημικών ιχνών προϊόντων ψεκασμού από τα ειδικά διαμορφωμένα αγνώστου ταυτότητας αεροπλάνα, ακόμη και στα τρόφιμα μας. Το οξείδιο του γραφενίου αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες («EMF»), συγκεκριμένα το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκεται στο 5G και μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας.

Εσωτερικό αεροπλάνου με τεπόζιτα ψεκασμού

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται ως Covid. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα που το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως ρύπος, υπάρχουν τρόποι να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα μας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων ειδικών συμπληρωμάτων για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα και ελέγχου των EMFs στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω.

Κατανόηση της Γλουταθειόνης

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, της παραγωγής χημικών και πρωτεϊνών που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στον οργανισμό, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα της γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών. Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να ξεπεράσει τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης. Δηλαδή, τα EMF που βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, κάτι που πυροδοτεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στον οργανισμό. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που πλήττεται περισσότερο από τον Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF υπερκαλύπτει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως τα συμπτώματα του Covid και όλες οι «παραλλαγές» του) είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά.

Διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid στη ΜΕΘ θεραπεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γλουταθειόνη και NAC, παράδειγμα από τον Ricardo Delgado

«Έχουμε δει κλινικές δοκιμές με εκατοντάδες ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ, σε αναπνευστήρα και διασωληνωμένοι, σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου. Με αμφοτερόπλευρες πνευμονίες που προκαλούνται από την εξάπλωση του οξειδίου του γραφενίου και την επακόλουθη ακτινοβολία 5G στις πνευμονικές πλάκες. Λοιπόν, αυτή η διάχυτη κηλίδα σε αυτούς τους ασθενείς είναι συμμετρική, κάτι που δεν θα συνέβαινε με έναν βιολογικό παράγοντα αφού θα ήταν μάλλον ασύμμετρος, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει πνευμονιοκοκκική λοίμωξη, σωστά; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση μια διάχυτη κηλίδα εμφανίζεται συνήθως σε ένα μέρος του πνεύμονα, αλλά όχι σε ένα άλλο, όχι και στα δύο συμμετρικά. Έτσι, όταν έλαβαν θεραπεία με γλουταθειόνη μέσω άμεσης ενδοφλέβιας -ή ακόμη και από του στόματος επίσης- ή με N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 600 mg ή υψηλότερες δόσεις, οι άνθρωποι μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να ανακτούν τον κορεσμό τους με οξυγόνο» – Ricardo Delgado.  La Quinta Colmuna

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (“NAC”) είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί το σώμα να παράγει γλουταθειόνη, είναι γνωστό ως ο πρόδρομος της γλουταθειόνης και αναγκάζει το σώμα να εκκρίνει γλουταθειόνη ενδογενώς, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν κάνετε έντονα αθλήματα. Το NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επιδιορθώνουν τα κύτταρα από βλάβες. Μπορείτε να πάρετε το NAC ως συμπλήρωμα ή ως συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου. Ο Ricardo Delgado δηλώνει ότι με αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά έχει βοηθήσει προσωπικά άτομα που επηρεάζονται από τον μαγνητισμό μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει σε άτομα με δύο δόσεις Pfizer που έχουν γίνει μαγνητιστεί και μετά από αυτά τα συμπληρώματα δεν έχουν πλέον αυτό το σύμπτωμα.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι:

  • Ασταξανθίνη
  • Μελατονίνη
  • Milk Thistle
  • Κουερσετίνη
  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη D3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα για την αφαίρεση οξειδίου του γραφενίου, ανατρέξτε σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ .

Κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ EMF, 5G, οξειδίου γραφενίου, υδρογέλης και Covid

Το οξείδιο του γραφενίου ενεργοποιείται από το EMF, συγκεκριμένα τις συχνότητες που αποτελούν μέρος του φάσματος 5G. Όλα τα υλικά έχουν αυτό που είναι γνωστό ως ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης. Μια ζώνη απορρόφησης είναι ένα εύρος μηκών κύματος, συχνοτήτων ή ενεργειών στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα που είναι χαρακτηριστικό μιας συγκεκριμένης μετάβασης από την αρχική στην τελική κατάσταση μιας ουσίας. Αυτή είναι μια συγκεκριμένη συχνότητα πάνω από την οποία μια ουσία διεγείρεται και οξειδώνεται πολύ γρήγορα. Οι συχνότητες που εκπέμπονται σε ανθρώπινα όντα που έχουν συσσώρευση οξειδίου του γραφενίου στο σώμα τους μπορούν να αναγκάσουν το οξείδιο του γραφενίου να πολλαπλασιαστεί πολύ γρήγορα, σπάζοντας την ισορροπία της γλουταθειόνης και προκαλώντας μια καταιγίδα κυτοκινών σε λίγες ώρες.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι το κύριο συστατικό των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υδρογέλης DARPA. Είναι αυτές οι υδρογέλες που υπάρχουν στις ενέσεις Covid, στα επιχρίσματα PCR και στις μάσκες. Μια αγώγιμη υδρογέλη είναι ένα υλικό που μοιάζει με πολυμερές που έχει σημαντικές ιδιότητες και εφαρμογές. Αναπτύσσουν διαφορετικά είδη αγώγιμων υδρογελών που χρησιμοποιούνται σε πολλά πράγματα, στα τρόφιμα, στο νερό μας και εγχέονται στο σώμα μας με τα εμβόλια. Οι αγώγιμες υδρογέλες περιέχουν νανοτεχνολογία που κλειδώνει στο DNA σας και μπορεί να ελεγχθεί από αισθητήρες 5G. Επιτρέπουν τη συλλογή και το χειρισμό του DNA. Οι αγώγιμες υδρογέλες επιτρέπουν την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των ανθρώπινων όντων. Υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές μελέτες και άρθρα που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που συζητούν τις αγώγιμες υδρογέλες. Συγκεντρώσαμε μια σύντομη λίστα ορισμένων σχετικών μελετών ως εφεδρική τεκμηρίωση.

Σύνοψη Χαρακτηριστικών Νανοτεχνολογίας Hydrogel & Quantum Dot – Κάντε κλικ για λήψη

Από αυτές τις μελέτες μπορούμε να συνοψίσουμε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των αγώγιμων υδρογελών.

Χαρακτηριστικά των αγώγιμων υδρογέλης: αυτοανάκτηση, ηλεκτρική αγωγιμότητα, διαφάνεια, αντίσταση στο πάγωμα, τέντωμα, αυτοίαση, ανταπόκριση στα ερεθίσματα, που σημαίνει ότι κάνει ορισμένα πράγματα όταν το 5G σας χτυπήσει (ή άλλες συχνότητες για αυτό το θέμα).

Είμαστε περικυκλωμένοι από την ακτινοβολία EMF από κινητά τηλέφωνα (ή κινητά τηλέφωνα), τηλεοράσεις και Wi-Fi. Πολλές περιοχές ενεργοποιούν επίσης το 5G και έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν τη συσχέτιση μεταξύ των δικτύων 5G και των εστιών Covid σε μια περιοχή. Για να προστατευθείτε καλύτερα από τη δηλητηρίαση από οξείδιο του γραφενίου και την ενεργοποίηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα σας, είναι απαραίτητο να κάνετε πολλά πράγματα για να περιορίσετε την έκθεσή σας σε EMF.

Μερικές προτάσεις για το πώς να το κάνετε αυτό περιλαμβάνουν: μην ζείτε σε μια πόλη με πολλούς πύργους, αν μπορείτε να το βοηθήσετε, απενεργοποιήστε το Wi-Fi σας τη νύχτα και μείνετε μακριά από έξυπνους μετρητές και άλλες έξυπνες συσκευές, αν είναι δυνατόν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα προστασίας EMF, όπως συσκευές ενέργειας οργόνης, για να βοηθήσουν στη μετατροπή της ακτινοβολίας EMF για να μετριαστούν οι επιβλαβείς επιπτώσεις.

Ενέργεια οργόνης, Προστασία EMF και Οξείδιο του Γραφενίου

Δεδομένου ότι το οξείδιο του γραφενίου ενεργοποιείται από το EMF, θέλετε να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φράγμα στο άμεσο περιβάλλον σας που μετριάζει το EMF έτσι ώστε να μην ενεργοποιεί το οξείδιο του γραφενίου. Στη δεκαετία του 1930 έγινε μια ανακάλυψη που μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα για να βοηθήσει στην προστασία EMF. Κατά τη διάρκεια μιας σειράς πειραμάτων, ο αείμνηστος Δρ Wilhelm Reich ανακάλυψε ότι ζωντανά δείγματα τοποθετημένα μέσα σε δοχεία κατασκευασμένα από εναλλασσόμενα στρώματα χάλυβα και μη αγώγιμα οργανικά υλικά ήταν σε θέση να αξιοποιήσουν την υγιή «κοσμική ενέργεια» από το περιβάλλον. Ονόμασε αυτή την ενέργεια «οργόνη». Αυτοί οι συσσωρευτές οργόνης είχαν την ικανότητα: να διατηρούν δείγματα αίματος για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. φυτρώνουν πιο υγιή φυτά από τους βλαστούς των φυτών. και, παρείχε ανακούφιση από τον πόνο στους ασθενείς του που κάθονταν μέσα τους.

Σήμερα, αντί να χρησιμοποιούμε φύλλα χάλυβα και πλαστικού, χρησιμοποιούμε ένα σύνθετο υλικό κατασκευασμένο από ένα μείγμα οξειδίου του σιδήρου, χάλυβα, ορείχαλκου, σουνγκίτη και κρυσταλλικών σκονών που περικλείονται σε εποξειδική ρητίνη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εναρμονιστής που μπορεί να μετατρέψει τα επιβλαβή ασύρματα πεδία από πύργους κινητής τηλεφωνίας, έξυπνους μετρητές, smartphone, δρομολογητές Διαδικτύου και την τηλεόρασή σας, σε πιο ωφέλιμη ενέργεια για εσάς και τα φυτά και τα κατοικίδια ζώα σας. Τα αποτελέσματα αυτού του επιστημονικού φαινομένου επαναλήφθηκαν και τεκμηριώθηκαν καλά σε μελέτες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και το ερευνητικό εργαστήριο Heraclitus Microscopic.

Εκπληκτική ομοιότητα της εξέτασης αίματος του Ράιχ με τα πρόσφατα δείγματα αίματος EMF οξειδίου του γραφενίου

Η πιο εντυπωσιακή μελέτη υπό το πρίσμα των πρόσφατων ανακαλύψεων οξειδίου του γραφενίου μπορεί να βρεθεί στο « Τεστ αίματος του Ράιχ » που διεξήχθη από το Εργαστήριο Μικροσκοπικής Έρευνας Ηράκλειτος . Σε αυτό το τεστ δείχνουν την αποτελεσματικότητα που έχει η οργονική ενέργεια στο αίμα. Πήραν δύο δείγματα αίματος και έβαλαν το ένα σε ένα κουτί ελέγχου και το άλλο σε ένα κουτί ενέργειας οργόνης. Με τον καιρό τράβηξαν μικροσκοπικές φωτογραφίες των δειγμάτων αίματος και είδαν ότι το δείγμα ενέργειας οργόνης ήταν σε θέση να διατηρήσει τη ζωτική του δύναμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ήταν σαν την πηγή της νεότητας για το αίμα).

Όταν ένα ερυθρό αιμοσφαίριο έχει ελαττώματα και αρχίζει να πεθαίνει, μπορεί να αναπτύξει κάτι που ονομάζεται σχηματισμός ακανθοκυττάρων, όπου πολλαπλές αιχμηρές προεξοχές διαφορετικού μήκους προεξέχουν από το κύτταρο. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν πώς φαίνεται ένα ερυθροκύτταρο αίματος όταν πεθαίνει.

Πειραματική εξέταση αίματος του Ράιχ – Αποσύνθεση αίματος

Αποσύνθεση αιμοσφαιρίων που σχηματίζονται σε αυτό που ο Δρ. Ράιχ ονόμασε «βιόνια» από την εργασία του Ράιχ Τεστ αίματος που έγινε από τα Εργαστήρια Hericlitus.

Εξέταση αίματος Orgone Energy, 30 Σεπτεμβρίου 2020 (23 λεπτά)

Αυτές οι παραπάνω διαφάνειες δείχνουν τη βιονική αποσύνθεση της ζωντανής και της μη ζωντανής ύλης. Το πιο υγιές κύτταρο έχει μια πιο συμπαγή μεμβράνη με ένα μπλε φως γύρω του. Αυτό το μπλε φως είναι στην πραγματικότητα η ζωτική δύναμη ή η «Αύρα» του κυττάρου. Είναι αυτό που ο Δρ Ράιχ ονόμασε «οργόνη» ενέργεια. Καθώς το κύτταρο πεθαίνει και αποσυντίθεται, το τοίχωμα της μεμβράνης σχηματίζει αιχμηρές προεξοχές που βγαίνουν από αυτό.

Τα νανοσωματίδια με βάση το οξείδιο του γραφενίου που χρησιμοποιούνται στις ενέσεις Covid έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν στη μεμβράνη των κυττάρων προκειμένου να εισχωρήσουν το mRNA σε αυτά. Αυτή η συνεχής διείσδυση του τοιχώματος της κυτταρικής μεμβράνης θα μπορούσε να είναι αυτό που προκαλεί αυτές τις παραμορφώσεις της μεμβράνης. Σύμφωνα με έναν Εργαστηριακό Οδηγό Κλινικής Αιματολογίας στην Ανοικτή Εκπαίδευση της Αλμπέρτα:

«Ο σχηματισμός ακανθοκυττάρων συμβαίνει ως αποτέλεσμα είτε κληρονομικών είτε επίκτητων ελαττωμάτων της μεμβράνης. Τα ελαττώματα που προκαλούν ανισορροπία μεταξύ της περιεκτικότητας σε χοληστερόλη και λιπίδια της μεμβράνης επηρεάζουν την ικανότητα των ερυθροκυττάρων να παραμορφώνονται με αποτέλεσμα την πιο άκαμπτη πλασματική μεμβράνη».

Τώρα φαίνονται παρακάτω τρεις φωτογραφίες τραβηγμένες από πρόσφατη [ενημερώθηκε 1 Οκτωβρίου 2021] αιματολογική εξέταση από τον Dr. Robert Young .

Το συμπέρασμά του είναι ότι αυτό που βλέπουμε σε αυτά τα αιμοσφαίρια είναι από την επίδραση της δηλητηρίασης από ακτινοβολία EMF, της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου. Ονομάζει τον σχηματισμό των μεμβρανών των κυττάρων του αίματος «φαινόμενο κορώνας» και «φαινόμενο της πρωτεΐνης ακίδας».

Ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης και μετάδοσης αποκαλύπτει οξείδιο γραφενίου στα εμβόλια CoV-19

Αυτό μοιάζει πανομοιότυπο με τη συμπεριφορά των αιμοσφαιρίων που πεθαίνουν στο πείραμα της εξέτασης αίματος του Ράιχ. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι κύτταρα που έχουν δηλητηριαστεί και πεθαίνουν. Βλέπουμε επίσης το σχηματισμό της πρωτεΐνης ακίδας στην τελευταία διαφάνεια.

Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη βρίσκεται στο τεστ αίματος του Ράιχ που δείχνει πώς οι συσκευές ενέργειας οργόνης επιβραδύνουν και σταματούν αυτή τη φθορά των κυττάρων του αίματος. Αυτό δείχνει, σε κυτταρικό επίπεδο, πώς οι συσκευές ενέργειας οργόνης προστατεύουν το ανθρώπινο σώμα από τα επιβλαβή EMF.

Η παρακάτω διαφάνεια δείχνει τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος του Ράιχ. Το δείγμα στα αριστερά είναι αυτό που ήταν μέσα στο κουτί του συσσωρευτή οργόνης. Το ποσοστό κυτταρικού θανάτου και αποσύνθεσης είναι 5%. Το δείγμα στα δεξιά είναι αυτό που δεν υπήρχε στο κουτί του συσσωρευτή οργόνης. Το ποσοστό αποσύνθεσης είναι 50%. Σαφώς, η ενέργεια της οργόνης κάνει κάτι για να βοηθήσει στη διατήρηση της ζωτικής δύναμης και της υγείας του αίματος.


ΠΗΓΗ:https://expose-news.com/2022/07/15/how-to-remove-graphene-oxide-the-dangerous-undisclosed-ingredient-in-covid-vaccines-from-the-body/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.