Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι η φυσική ανοσία στον Covid-19 δεν μειώνεται ούτε κατά 1%, αλλά οι εμβολιασμένοι αναπτύσσουν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας

Μια νέα επιστημονική μελέτη διαπίστωσε ότι η φυσική ανοσία στον Covid-19 δεν μειώνεται ούτε κατά 1%, αλλά τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου δυστυχώς δείχνουν ότι δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την ανοσία που αποκτήθηκε με εμβόλιο. Αντίθετα, τα δεδομένα δείχνουν τεράστια υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας από το εμβόλιο Covid


Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσουν έρευνα για τα οφέλη της φυσικής ανοσίας. Ούτε τα τμήματα υγείας ή οι πολιτικοί που ενεργούν σαν να ανήκουν στις ίδιες εταιρείες φαρμάκων. Αλλά αν έχετε μια πετρελαιοπηγή στον κήπο σας, τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά. Έτσι οι Κατάρ έκαναν την απαραίτητη έρευνα σε μια νέα δημοσιευμένη μελέτη που μπορείτε να δείτε εδώ .

Σχεδόν το 90% του πληθυσμού του Κατάρ είναι ομογενείς από περισσότερες από 150 χώρες. Τα δεδομένα ελήφθησαν από την Εθνική πλατφόρμα πληροφοριών ψηφιακής υγείας του Κατάρ – η οποία είναι πλήρης σε εθνικό επίπεδο και περιέχει όλα τα σχετικά δεδομένα του Κατάρ. Αυτό δεν ήταν δείγμα δεδομένων. Ήταν όλο αυτό. Ακολουθούν τα αποτελέσματα της εφημερίδας…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αποτελεσματικότητα της πρωτογενούς μόλυνσης από το pre-Omicron έναντι της επαναμόλυνσης πριν από το Omicron ήταν 85,5% (95% CI: 84,8-86,2%). Η αποτελεσματικότητα κορυφώθηκε στο 90,5% (95% CI: 88,4-92,3%) τον 7ο μήνα μετά την πρωτογενή μόλυνση, αλλά μειώθηκε στο ~70% μέχρι τον 16ο μήνα. Η παρέκταση αυτής της φθίνουσας τάσης χρησιμοποιώντας μια καμπύλη Gompertz πρότεινε αποτελεσματικότητα 50% τον 22ο μήνα και <10% έως τον 32ο μήνα.

Η αποτελεσματικότητα της πρωτογενούς λοίμωξης από το Omicron έναντι της επαναμόλυνσης από το Omicron ήταν 38,1% (95% CI: 36,3-39,8%) και μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου από την αρχική μόλυνση. Μια καμπύλη Gompertz πρότεινε αποτελεσματικότητα <10% μέχρι τον 15ο μήνα. Η αποτελεσματικότητα της πρωτογενούς λοίμωξης έναντι σοβαρής, κρίσιμης ή θανατηφόρου επαναμόλυνσης COVID-19 ήταν 97,3% (95% CI: 94,9-98,6%), ανεξάρτητα από την παραλλαγή της πρωτογενούς μόλυνσης ή επαναμόλυνσης, και χωρίς στοιχεία για εξασθένιση. Παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκαν σε αναλύσεις υποομάδας για άτομα ηλικίας ≥50 ετών.

Σε Πίνακα αυτά τα ευρήματα μαζί με μια περαιτέρω εργασία του Κατάρ, που βρέθηκε εδώ , σχετικά με τη μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων για σύγκριση

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2114114 Μια μελέτη στο Κατάρ σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Pfizer mRNA jab (Πίνακας 2).

Έτσι, η φυσική ανοσία παρέχει μη φθίνουσα 97,3% μακροπρόθεσμη προστασία έναντι σοβαρής, κρίσιμης ή θανατηφόρας μόλυνσης για τουλάχιστον 14 μήνες και με παρέκταση – επ’ αόριστον. Ενώ η ανοσία του εμβολίου mRNA μειώνεται στο 55,6% κάποια στιγμή μετά από 7 μήνες. Ίσως γύρω στους 12 μήνες; Το Expose έχει δείξει επανειλημμένα από τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα άτομα από τον Covid και γνωρίζουμε ότι σχεδόν όλοι οι μη εμβολιασμένοι έχουν πλέον φυσική ανοσία. Υπάρχει στην πραγματικότητα μια εφημερίδα του Κατάρ που καταλήγει διστακτικά στο ίδιο συμπέρασμα.

https://www.nature.com/articles/s41467-022-30895-3 Pfizer και Moderna «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου (κατά της μόλυνσης στο Κατάρ) έφτασε σε μικρές αλλά στατιστικά σημαντικές αρνητικές τιμές σε 7 μήνες ή περισσότερο μετά τη δεύτερη δόση».

Αυτά τα στοιχεία λοιπόν είναι κολακευτικά για τα εμβόλια που σκόπιμα δεν έχουν διερευνηθεί πολύ μετά από 6 μήνες. Αλλά το βασικό στοιχείο είναι ότι η φυσική ανοσία δεν μειώνεται καθόλου ως προς την ικανότητά της να σώσει τη ζωή σας. Ούτε κατά ένα τοις εκατό και ούτε σε 14 μήνες. Κάτι ασυνήθιστο λοιπόν συμβαίνει στην περίπτωση της ανοσίας του εμβολίου. Κάποιος μπορεί επίσης να το δει αυτό από τα πιο πρόσφατα κρούσματα παγκοσμίως και θανάτους και αναμνηστικά στατιστικά…

Η Ινδία είχε την πιο αργή εκστρατεία εμβολιασμού και μόλις ξεκίνησε με τους ενισχυτές. Έχει μακράν τα λιγότερα κρούσματα και θανάτους ανά εκατομμύριο παρά το γεγονός ότι είναι το σπίτι της παραλλαγής Delta. Ενώ η Γερμανία, με την υψηλότερη πρόσληψη αναμνηστικών, έχει το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων και μέχρι πρόσφατα το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το 2,7% των φυσικά ανοσοποιημένων κατοίκων του Κατάρ έναντι του 44,4% των εμβολιασμένων με την Pfizer λοιμώξεων κατά την περίοδο 7 μηνών μετά τον 2ο εμβολιασμό (ή την μη εμβολιασμένη μόλυνση). Αυτό σημαίνει ότι η φυσική ανοσία είναι πάνω από 16 φορές καλύτερη στην προστασία των Καταριανών από σοβαρή έως θανατηφόρα λοίμωξη από την Pfizer στους 7 μήνες ή περισσότερους μετά την πρώτη προστασία.

Το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί η προστασία του εμβολίου Pfizer από σοβαρή έως θανατηφόρα λοίμωξη μειώνεται μετά από 6 μήνες σε περιπτώσεις όπου η φυσική προστασία δεν μειώνεται καθόλου σε 14 μήνες;

Τα στοιχεία της φυσικής ανοσίας δείχνουν κατηγορηματικά ότι το σώμα δεν ξεχνά τα μαθήματα που έχει πάρει βλέποντας το παθογόνο. Έτσι, είτε τα εμβόλια δεν δείχνουν στον οργανισμό αρκετό παθογόνο (η πρωτεΐνη ακίδας περιέχει μόνο το 12½% όλων των πρωτεϊνών του Covid19) και το παθογόνο μεταλλάσσεται έτσι ώστε να ξεπεράσει το εμβόλιο, είτε το εμβόλιο διαταράσσει προοδευτικά το ανοσοποιητικό σύστημα με τον καιρό. Γνωρίζουμε από την αρχική μόλυνση (και όχι από σοβαρή λοίμωξη) τα παραπάνω στοιχεία και γενικά ότι τα εμβόλια εξασθενούν σε προστασία πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες εβδομάδες έναντι της ίδιας παραλλαγής. Επομένως, η εξασθένηση δεν οφείλεται στο ότι η παραλλαγή αλλάζει τις πρωτεΐνες της ακίδας και, ως εκ τούτου, αποφεύγει το εμβόλιο. Άρα πρέπει να οφείλεται στο ότι το εμβόλιο διαταράσσει και υποβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα στοιχεία του αρχικού ποσοστού μόλυνσης έδειξαν πολύ ξεκάθαρα τον Οκτώβριο του 2021, ότι τα εμβόλια βλάπτουν προοδευτικά την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αντιστέκεται στην αρχική μόλυνση κάθε εβδομάδα. Αλλά το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι μια θαυμάσια μηχανή. Έχει στρώμα άμυνας ενάντια στα παθογόνα. Έτσι, ήταν κατανοητό ότι τα εμβόλια κατέστρεψαν μόνο το πρώτο στρώμα άμυνας έναντι της αρχικής μόλυνσης, αλλά δεν κατέστρεψαν το τελευταίο στρώμα άμυνας έναντι σοβαρής, κρίσιμης ή θανατηφόρας μόλυνσης. Πράγματι, αυτό είναι το ψέμα που διαφημίζεται από τους κατασκευαστές εμβολίων και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις του κόσμου από τότε που διαπιστώθηκε ότι τα εμβόλια ήταν αναποτελεσματικά έναντι της αρχικής μόλυνσης και εκτέθηκαν ως τέτοια σε αυτήν ακριβώς τη δημοσίευση.

Η τελευταία έκδοση αυτής της εξαπάτησης, όπως παραδόθηκε από τον Tony Fauci, έχει ως εξής…

DR. FAUCI: Ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα [είναι] ότι παρόλο που τα εμβόλια –λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού– δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά, όπως λες , από μόλυνση, προστατεύουν αρκετά καλά από σοβαρές ασθένεια που οδηγεί σε νοσηλεία και θάνατο . Και πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος, Νιλ, γιατί στην ηλικία μου, ο εμβολιασμός και η ενίσχυση, παρόλο που δεν με προστάτευσε από τη μόλυνση , νιώθω σίγουρος ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προστασία μου από την εξέλιξη της νόσου σε σοβαρή ασθένεια . – https://www.foxnews.com/media/fauci-admits-covid-19-vaccines-protect-overly-well-infection  

Προφανώς ο Tony Fauci δεν είναι εξοικειωμένος με τα δεδομένα του Κατάρ. Αν όντως έχει κάνει διπλό εμβολιασμό και διπλά ενισχυμένο επίσης (έχοντας κάνει συνολικά 4 εμβολιασμούς), τότε ναι. Έχει επιβεβαιώσει κατηγορηματικά ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη μόλυνση για πολύ (όσα τρυπήματα υποτίθεται ότι υποβάλετε στον εαυτό σας). Επειδή όμως τα εμβόλια προκαλούν μακροπρόθεσμη προοδευτική βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα. Θα ήταν καλύτερα αν δεν έπαιρνε κανένα από αυτά.

Τα εμβόλια παρέχουν 16 φορές λιγότερη προστασία έναντι σοβαρής, κρίσιμης ή θανατηφόρας μόλυνσης στο Κατάρ, σε σχέση με τη φυσική μόλυνση από 7 μήνες μετά την προστασία. Ο Fauci ισχυρίζεται ότι βρέθηκε θετικός για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου 2022. Δεδομένου του ρόλου του στη ζωή (ή ακριβέστερα θα έλεγα στον θάνατο) και δεδομένου ότι σχεδόν κάθε μη εμβολιασμένο άτομο έχει πλέον φυσική ανοσία και δεδομένου ότι οι εμβολιασμοί ακόμη και σύμφωνα με τον ίδιο τον Fauci είναι δεν είναι καλό στην πρόληψη της μόλυνσης και στην πραγματικότητα σύμφωνα με δεδομένα στην Αγγλία. Σκωτία, ο Καναδάς, η Δανία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.λπ. αυξάνουν τις πιθανότητες μόλυνσης, ο συγγραφέας θεωρεί αδύνατον να πιστέψει αυτόν τον ισχυρισμό – εκτός κι αν δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά τον εαυτό του, ακόμη και όταν κόλλησε τον Covid19.. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι υποκριτής για συμβουλές όλοι οι άλλοι να δοκιμάσουν τον εαυτό τους επανειλημμένα.

Έτσι τώρα μπορούμε να δούμε ότι η υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος του εμβολίου VAIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας του εμβολίου), δεν ισχύει μόνο για την πρώτη γραμμή άμυνας του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Συμβιβάζει τελικά και την τελευταία γραμμή άμυνάς μας. Μας διακυβεύει σε σημείο που είμαστε 16 φορές χειρότεροι στην πρόληψη σοβαρής ή κρίσιμης ή θανατηφόρας ασθένειας από ό,τι θα ήμασταν με τη φυσική μόλυνση (η οποία παρουσιάζει το παθογόνο στη βάση δεδομένων του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά δεν επαναπρογραμματίζει τα γονίδιά μας σε κυτταρικό επίπεδο). Η έκθεση έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα που το αποδεικνύουν από τις αναλογίες θανάτων μεταξύ των παραποιημένων και των μη παραποιημένων σε πολλές χώρες αμέσως πριν αυτές οι χώρες σταματήσουν να δημοσιεύουν τα ενοχοποιητικά δεδομένα.

Ξέραμε λοιπόν ότι τα εμβόλια νικούσαν ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα και φαινόταν ότι αυτό οφειλόταν στο VAIDS. Η μελέτη του Κατάρ δείχνει ότι οφείλεται στο VAIDS. Επειδή:

«Το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν χάνει ποτέ καμία ανοσία (όπως κι αν την αποκτήσει). Όχι. Η ανοσία πρέπει να αφαιρεθεί με τη βία – από ένα παθογόνο (όπως ο HIV). Τα εμβόλια είναι επομένως ένα τέτοιο παθογόνο».

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν γνωρίζει εάν παρουσιάστηκε ιικές πρωτεΐνες από εμβόλιο ή από φυσική μόλυνση. Άρα κάνει το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Βάζει τις παθογόνες πρωτεΐνες στη βάση δεδομένων – μόνιμα. Δεν τους ξεχνά – ποτέ.

Έτσι, η αφήγηση για την εξασθένιση του εμβολίου είναι ένα επιστημονικά ψευδές εξώφυλλο που έχει σχεδιαστεί για να κρύψει την παθογόνο φύση των εμβολίων που δίνουν ειδική ανοσία στο Wuhan Alpha εναντίον του οποίου σχεδιάστηκαν και στη συνέχεια καταστρέφουν ενεργά και προοδευτικά κάθε στρώμα προστασίας που πρέπει να καταπολεμήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. ιούς συμπεριλαμβανομένου του Covid19, για την καταστροφή του οποίου πρέπει επίσης να έχουν σχεδιαστεί. Το σώμα φυσικά αντεπιτίθεται. Και τα δεδομένα για ένα τρύπημα ποτέ δεν έδειξαν μεγάλη ζημιά. Αλλά όσο περισσότερα τρυπήματα έχετε, τόσο μεγαλύτερη ζημιά στο ανοσοποιητικό σας σύστημα κάνετε. Αυτό δεν προκαλείται από τον John Wayne, από τον Bruce Wayne, από τον Wayne Rooney ή από τον Constable. Προκαλείται από ένα παθογόνο που είναι μεταμφιεσμένο ως εμβόλιο. Το συστατικό εμβολιασμού ολοκληρώνει τη δραστηριότητά του μετά από 14 ημέρες όταν κάποιος θεωρείται ότι έχει εμβολιαστεί. Μετά από αυτό το διάστημα, δεν μένει τίποτα για να μειώσει ή να φύγει ή να χαθεί. Αντίθετα, υπάρχει ένας Trojan, ο οποίος συνεχίζει το έργο του μετά τη λήξη του εμβολιασμού των 14 ημερών. Αυτό το παθογόνο είναι ο πραγματικός σκοπός των τρυπημάτων Pfizer και Moderna. Όπως ακριβώς οι στρατιώτες στον δούρειο ίππο ήταν το πραγματικό δώρο στην Τροία από τους Έλληνες – Όχι το άλογο του ξύλου.

Στην Αινειάδα του Βιργίλιου, μετά από μια άκαρπη 10ετή πολιορκία, οι Έλληνες με εντολή του Οδυσσέα κατασκεύασαν ένα τεράστιο ξύλινο άλογο και έκρυψαν μέσα μια εκλεκτή δύναμη ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Οδυσσέα. Οι Έλληνες προσποιήθηκαν ότι έπλευσαν μακριά και οι Τρώες τράβηξαν το άλογο στην πόλη τους ως τρόπαιο νίκης. Εκείνη τη νύχτα, η ελληνική δύναμη βγήκε από το άλογο και άνοιξε τις πύλες για τον υπόλοιπο ελληνικό στρατό, ο οποίος είχε αποπλεύσει πίσω υπό την κάλυψη της νύχτας. Οι Έλληνες μπήκαν και κατέστρεψαν την πόλη της Τροίας, τερματίζοντας τον πόλεμο – https://en.wikipedia.org/wiki/Trojan_Horse

Με τον ίδιο τρόπο σήμερα, αυτά τα εμβόλια που αλλάζουν τα γονίδια (τα οποία γραφικά, είναι το δάγκωμα φιδιού της Γένεσης 3:15, μπορεί να περιέχουν τους μεταγραφικούς παράγοντες για τον ίδιο τον Κάιν, τον σπόρο του Φιδιού – του οποίου το όνομα σημαίνει ακίδα/δόρυ στα εβραϊκά), ανοίξτε τις πύλες του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην πραγματική παθογόνο δύναμη που πρόκειται να επιτεθεί στην ανθρωπότητα. Όχι Covid19. Αλλά η πληγή του 4ου ιππέα της αποκάλυψης της Αποκάλυψης 6:8, του οποίου το όνομα είναι θάνατος, που είναι ο Σατανάς2, ο οποίος είναι ο Κάιν (ο αναστημένος ανθρώπινος γιος του Σατανά1). Επειδή ο εμπνευστής του πολέμου μεταξύ αδελφών που κάλεσε τον αδελφό του Άβελ στο πρώτο πεδίο μάχης της ανθρωπότητας, για να καθορίσει με στρατιωτική σύγκρουση και όχι με θεϊκή έγκριση, ποιος από αυτούς ήταν ο ισχυρότερος, είναι επίσης ο αρχιτέκτονας του τελευταίου πολέμου που διεξάγει η ανθρωπότητα, που πολεμιέται εναντίον όλων μας, με σκόπιμα κατασκευασμένο λιμό (που ήδη βλέπουμε), με την τελική πανούκλα (που δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά υπόσχονται οι συνήθεις κακοί ηθοποιοί) και με το μακρύ σπαθί (των πυρηνικών όπλων). Ο σκοπός αυτού του πολέμου είναι για άλλη μια φορά να αντικαταστήσει τη θεία έγκριση για σωτηρία με την άκαρδη δολοφονική ανδρεία ως μέτρο ισχύος.

Τώρα το κύριο πυρηνικό όπλο σε αυτόν τον πόλεμο που απειλεί τη Δύση ονομάζεται πύραυλος Satan2. Γιατί οι δαίμονες λατρεύουν να κρύβουν τα πράγματα σε κοινή θέα, για να αποδείξουν στον εαυτό τους πόσο χοντροί και αφελείς είμαστε όλοι και πόσο έξαλλοι είναι στο να μας εξαπατούν τη χαμηλή ζωή. Έχετε ακούσει να λένε ότι πολλοί που είναι πρώτοι θα είναι τελευταίοι και οι τελευταίοι πρώτοι. Ένας από αυτούς τους πολλούς είναι ο Κάιν. Ο πρώτος που ξεκίνησε πόλεμο και ο τελευταίος, αυτός που ξεκινά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτός που κρύβεται στην Τρωάδα των εμβολίων όπως ο Οδυσσέας. Για το βιβλίο ιστορίας στο ράφι, πάντα επαναλαμβάνεται, λέει ο ποιητής. Και δεν υπάρχει τίποτα νέο κάτω από τον Ήλιο λέει ο σοφός Σολομών.

Και όχι μόνο ανοίγουν οι πύλες του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην πανούκλα που δεν έχει έρθει ακόμη. Αλλά οι πύλες της γενετικής σας καταγωγής ανοίγονται σε έναν πατέρα που δεν είχατε ποτέ, τον Κάιν, γιο του Σατανά1, τον σπόρο του Φιδιού της Εδέμ. Ναι, είναι η απόλυτη κλοπή ταυτότητας! Μπορεί να έχετε στρατολογηθεί στον εχθρό της ανθρωπότητας χωρίς καν να το γνωρίζετε. Έτσι είναι πραγματικά επικίνδυνη η γονιδιακή πρόσβαση στη φυσική και πνευματική σας ζωή. Είναι αφάνταστα επικίνδυνο.

Αν νομίζετε ότι κάνω αδικαιολόγητες ή φανταστικές συνδέσεις εδώ κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας. Τι ιππεύει ο 4ος καβαλάρης της αποκάλυψης; Ένα άλογο. Τι καβάλησε ο Οδυσσέας; Ενα άλογο. Και όπως οι Έλληνες έκαναν όλη τους την απάτη τη νύχτα. Έτσι, σήμερα, ολόκληρη η εξαπάτηση είναι καλυμμένη στο σκοτάδι της λογοκρισίας σε κάθε κύρια πλατφόρμα μέσων σε ολόκληρο τον κόσμο

Για αυτά τα θέματα, πρέπει να προτείνω μια λαμπρή ομιλία της Βασιλικής Εταιρείας από τον Mark Kotter από το bit.bio. Δείχνει ότι αλλάζοντας το πολύ 6 μεταγραφικούς παράγοντες, μπορεί κανείς να αλλάξει ένα κύτταρο δέρματος σε εγκεφαλικό κύτταρο ή ένα ηπατικό κύτταρο σε μυϊκό κύτταρο και μπορεί να αναπτύξει νεαρά ή ηλικιωμένα κύτταρα οποιουδήποτε τύπου κατά παραγγελία. Οι συνέπειες αυτού είναι πολύ τεράστιες για να τις σκεφτούμε. Αλλά το έργο του δείχνει ότι κάποιος θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τη γενετική γονική καταγωγή ενός κυττάρου διατηρώντας παράλληλα τον τύπο και τη λειτουργία του κυττάρου, εάν αυτός ήταν ο στόχος του

Συμπέρασμα

Προβλέψαμε τον Οκτώβριο του 2021 ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα είχαν VAIDS μέχρι το τέλος του έτους. Το συμπεράνουμε από την αύξηση κατά 5% στα αρχικά ποσοστά μόλυνσης στους διπλά εμβολιασμένους κάθε εβδομάδα σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. Επομένως, αυτό ήταν μια ανοσολογική ανεπάρκεια μόνο στην πρώτη γραμμή άμυνάς μας (η οποία προσπαθεί να αποτρέψει την αρχική μόλυνση). Τα αποτελέσματα αυτού του τύπου VAIDS ήταν αυτές οι γελοίες αυξήσεις των λοιμώξεων από τον Covid19 ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού, όταν οι άνθρωποι κανονικά δεν παθαίνουν γρίπη. Αυτό που δείχνουν τα δεδομένα του Κατάρ, και αυτό που διδάσκεται εξαρχής οποιοσδήποτε εκπαιδευμένος ιολόγος ή ανοσολόγος, είναι ότι η επίκτητη ανοσία δεν εξασθενεί (εκτός από τον HIV ή κάποια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος). Η βάση δεδομένων του ανοσοποιητικού μας συστήματος δεν αυτοκαταστρέφεται σιγά σιγά κάθε εβδομάδα ή μήνα με τον μήνα. Ένας αληθινός εμβολιασμός διαρκεί μια ζωή (εκτός εάν προσβληθεί από έναν παράγοντα που μειώνει το ανοσοποιητικό). Επειδή μιμείται σωστά τη μόλυνση που παρουσιάζει στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι εκδηλώσεις αυτής της πρώτης γραμμής άμυνας VAIDS ήταν…

1. Αυξήσεις στις τυπικές ιογενείς λοιμώξεις όπως ο έρπης, ο έρπητας ζωστήρας, η ηπατίτιδα και πολλαπλές ταυτόχρονες ιογενείς λοιμώξεις (μία από τις παρενέργειες του HIV) – https://expose-news.com/2022/06/17/usa-gov-covid -εμβόλιο-κίνδυνος-έρπητα ζωστήρα-4925 τοις εκατό/

2. Μη εποχικές αυξήσεις των λοιμώξεων από τον Covid19.

3. Η ευλογιά των πιθήκων αυξάνεται στους ομοφυλόφιλους άντρες στο σημείο των 400 περιπτώσεων την ημέρα παγκοσμίως (Ourworldindata) – https://expose-news.com/2022/06/24/monkeypox-only-countries-pfizer-vaccine-great-reset/

Αλλά οι εκδηλώσεις της τελευταίας γραμμής άμυνας VAIDS είναι…

1. Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS) – https://expose-news.com/2022/06/22/sads-renamed-death-by-covid-vaccination/

2. Αυξήσεις στις περιπτώσεις σήψης (αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος να νικήσει ένα συστηματικό παθογόνο) – https://expose-news.com/2022/06/13/fully-vaccinated-children-suffering-autoimmune-disease/

3. Αυξήσεις σε ορισμένους τύπους Καρκίνων – https://expose-news.com/2022/07/04/evidence-covid-vaccines-cause-ai-ds/

Το SADS ( Sudden Adult Death Syndrome ) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για θανάτους για τους οποίους η νεκροψία δεν αποκαλύπτει καμία προφανή αιτία θανάτου. Με άλλα λόγια, είναι μια νέα αιτία θανάτου που προκύπτει από ένα νέο φαινόμενο που ισχύει παγκοσμίως. Λοιπόν, ποια παγκόσμια ιατρική παρέμβαση έχει συμβεί τελευταία; Μπορείτε να σκεφτείτε ένα; Σας έρχεται κάτι στο μυαλό;

 ΠΗΓΗ:https://expose-news.com/2022/07/14/natural-immunity-covid-doesnt-wane-vaccinated-developing-aids/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.