Φίδι που τον έφαγε ή φίδια που τους φάγανε;

Αυτά που  λέει ο Πούτιν τα λένε χρόνια τώρα, γέροντες, εμπνευσμένοι, φωτισμένοι ΑΝΔΡΕΣ, κορυφαίοι επιστήμονες,  όπως ο Dr Σίχαρουτ Μπάκτι, ο Dr Ιωαννίδης, ο Dr Ιωάννης Κυπραίος, ο Γεώργιος Παύλος στο Δίκτυο Ελληνισμού, ο Χρήστος Γιανναράς, ο μακαριστός Γέροντας Ιουστίνος Πίρβου, ο μακαριστός Σάββας Αχιλλέως, ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης και πολλοί άλλοι. Όμως μόνο ο Βλαδίμηρος έχει το κύρος, διότι η Δύση μόλο τον δήθεν πολιτισμό της βρίσκεται ακόμη από πλευράς πνευματικής εξέλιξης στο στάδιο των ανθρώπων του Νεάντερταλ, όπου ο ισχυρός μυικά επιβαλλόταν στον ανίσχυρο.

Ο Πούτιν λοιπόν είτε εκ διαισθήσεως, ή εξ εμπνεύσεως, ή ακόμη και φωτισμού, έχοντας πίσω του την υποστήριξη του πυρηνικού οπλοστάσιου του, γίνεται εισακουστός από το άθλιο τεκτονο-σιωνιστικό κατεστημένο που διευθύνει τη Δύση. Και τούτο διότι οι Χαζάροι εβραιο-σαξωνο-τραπεζίτες φοβούνται τη ζωούλα τους μην απωλεσθεί σε περίπτωση πυρηνικού πόλεμου. Φυσικά δεν τους ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι λαοί σκνίπες.

Αυτοί να ζουν και να αυξάνουν τον πλούτο τους εν μέσω των διαστροφών τους!

Τώρα που πλησιάζει το φίδι του σιωνο-μασονικού κατεστημένου να δαγκώσει την ουρά του, όπως υπόσχονται τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ μας, βρέθηκε ένας Ρώσος πρώην καγκεμπίτης, ορθόδοξος πολιτικός να μας χαλάσει τα σχέδια; Φίδι που τον έφαγε. Όλη Δύση εναντίον του! ΝΑΤΟ, Ευρώπη, Καναδάς, ΗΠΑ, Αυστραλία με δικαιολογία την καταπίεση και τη δήθεν εισβολή στην Ουκρανία μπρος να του βγάλουμε τα μάτια, να τον ρίξουμε ακόμη και με πραξικόπημα εκ των ένδον, τον ανυπάκουο αλήτη!

Όμως ο Βλαδίμηρος βρίσκεται εκεί, στητός, ακμαίος και τους φτύνει κατάμουτρα, αποκαλύπτοντας τα μονοκρατορικά σχέδιά τους.Είθε ο Θεός να τον φωτίζει. Παρακολουθείστε το βίντεο:

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.