Ανεξέλεγκτες οι συνέπειες του shedding (της διασποράς) του γονιδιώματος του εμβολιασμένου μετανθρώπου (transhuman) σε όλη τη Φύση.

Αν ισχύουν τα όσα συγκλονιστικά λέει ο καθηγητής της μεταφραστικής Ιατρικής Ιωάννης Κυπραίος, και δεν είναι η πρώτη φορά που τα ισχυρίζεται, τότε έχει ήδη δρομολογηθεί το πρόγραμμα για την αλλαγή όχι μόνο του ανθρώπου σε μετάνθρωπο αλλά και της Φύσης όλης.

Έτσι ερμηνεύεται γιατί οι νεοταξίτες ομιλούν για την κλιματική αλλαγή και ενώ αυτοί άλλα εννοούν εμείς αλλιώς την ερμηνεύουμε.

Αυτοί εννοούν ότι θα εισέλθουν μέσα στο γονιδίωμα όλων των όντων για να τα ελέγχουν κι εμείς, οι κοινοί θνητοί, ότι με τα πρωτόγονα κάρα μας, και τις βιομηχανίες μας αυξάνουμε το διοξείδιο στην ατμόσφαιρα και γινόμαστε η αιτία να λιώνουν οι πάγοι και να γιατί μας εκδικείται η Φύση με τσουνάμια, σεισμούς, φωτιές και λοιπά.

Δεν καταλαβαίνουμε ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, του HAARP, ακτίνων Λειζερ που εκτοξεύονται όπως λέει ο καθηγητής της Νομικής Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης, από αεροπλάνα και πυρπολούν επίτηδες τον πλανήτη.

Μας φορτώνουν ενοχές και τύψεις οι εγκληματίες μαφιόζοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όλο το χάζαρο, σιωνιστικο-μασονικο-σαξωνο-τευτονικό κακό συναπάντημα που ζώνει ως ζόφος και θανατικό ολόκληρο τον πλανήτη. και αναρωτιέται ο καθηγητής: <<Καλά αν δεν είναι από πίσω ο αντίχριστος, τότε ποιος είναι;>>

Αλλά ακούστε καλλίτερα τι αποκαλύπτει ο καθηγητής Κυπραίος σε ομιλία του:

Δρ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ από ομιλίες του στο site :άκτιστες ενέργειες του π.Παϊσιου Παπαδόπουλου

Dr Ιωάννης Κυπραίος Καθηγητής Μεταφραστικής Ιατρικής, Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης στο  De Montfort University Αγγλίας, μᾶς ἀποκαλύπτει νέα δεδομένα γιά το Παγκόσμιο ἰατρικό ἔγκλημα καί τήν παγκόσμια συντελούμενη Γενοκτονία τῶν ἀνθρώπων.Νέα στοιχεῖα καί νέες ἀποκαλύψεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.