Μην πιστεύετε λέξη από όσα λέει ο σουλτάνος

Η απάθειά μας δεν οφείλετε σε σπαρτιάτικη αδιαφορία μπρος στο θάνατο, όπου πριν τη μάχη έκαναν λουτρό και έλουζαν τα μαλλιά τους.

Η αδιαφορία και η απάθειά μας οφείλεται στην φιληδονία, τη σαρκολατρεία και την κοιλιδουλεία μας! Όταν οι Έλληνες σαν μεσογειακός λαός καλομάθουν στις ανέσεις και στην καλοπέραση γίνονται χειρότεροι από μεθυσμένο ή ναρκομανή.

Όταν ο σουλτάνος χάσει την υπομονή του και εισβάλλει την τελευταία στιγμή θα αλαφιαστούμε όλοι και θα πάθουμε ότι έγινε με την επιστράτευση την επάρατη εκείνη μέρα στις 20 του Ιούλη το 1974 ημέρα Σάββατο. Σε πανικό ευρισκόμενοι θα πλημμυρίσουμε τους δρόμους εντελώς αποδιοργανωμένοι σαν να ξυπνήσαμε από έναν απροσδόκητο εφιάλτη.

Αυτά που λέει ο Ερντογάν και σας μεταφέρει ο Μάριος με την ΑΓΩΓΗ του πόρρω απέχουν από την αμεριμνησία, αδιαφορία, παθητικότητα του <<ες αύριον τα σπουδαία>>, που διακατέχει τους περί άλλα τυρβάζοντες παχυλούς, και ηδυπαθείς Έλληνες, τους απόλυτα διαβρωμένους από την αμερικάνικη κουλτούρα και αγωνιούντες αποκλειστικά για το σήμερα, <<τι φάγωμεν και τι πίομεν, αύριο γαρ αποθνήσκομεν>>.

Ακούστε τον Σουλτάνο και μην πιστεύετε λέξη όσο κι αν πρήζετε το στομάχι του και κατεβάζει τόνους τα ηρεμιστικά:

Σ.Γ.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.