Να μας απαντήσουν ο ΠΙΣ, οι ιατρικοί σύλλογοι και οι νεοταξίτες πολιτικοί μας για τις ξαφνικίτηδες

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! Το ακούμε κάθε μέρα! «Έφυγε ξαφνικά»! Πείτε μας τι συμβαίνει!

Σχόλια θεατών

Καλημέρα σας θεωρώ ότι οι πραγματικοί επιστήμονες ειναι όλοι εκτός εργασίας , λόγο που γνώριζαν ότι το σκεύασμα ήταν εργαλείο δολοφονικό προτίμησαν να πεινάσουν αλλά να έχουν καθαρή την συνείδηση τους , χίλια μπράβο στους δέκα χιλιάδες γιατρούς που ειναι εκτός εργασίας .
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη… Ποτέ δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτή την ομάδα των δήθεν ειδικών, όσο πίσω τους κρύβονται τόσο μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Μπράβο σας παιδιά για την ενημέρωση και μπράβο στους υγειονομικούς που δεν πάτησαν τον όρκο τους!!!
Καλημέρα σε όλους. Γιατί αναρωτιόμαστε για πιο λόγο πεθαίνουν οι άνθρωποι, αφού ( και μην γελάσετε ) πρέπει να μείνουμε 500.000.000 !!!! Το ξέρουμε χρόνια τώρα !!!!!
Οι εκτός εργασίας υγειονομικοι είναι ήρωες! Δεν πουλήθηκαν και τίμησαν τον όρκο τους! Σεβασμός!!!
Καλημέρα ευτυχως δεν έχω εμβολιαστεί κ ούτε πρόκειται στεναχωριέμαι βέβαια για τους θανάτους που ακούω κ ειδικά νέοι άνθρωποι είναι κρίμα να χάνουν έτσι την ζωή τους είτε γνωστοί είτε άγνωστοι Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Καλή σας ημέρα!

 

Σ.γ.: Φυσικά όλοι αυτοί οι καλοφαγωμένοι και καλοβολεμένοι οικονομικά κύριοι και κυρίες ιατροί, δικαστές, οι δυνάμεις και τα υπουργεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (νεκροθαψίματος) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, θα ποιούν πάντα την νύσσαν!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.