Βάζετε στοίχημα ότι θα τον ή δεν θα τον δολοφονήσουν πριν τελειώσει την ταινία;

O Mel Gibson κτυπάει τους Ροθτσάιλντ κατά μέτωπο με την νέα σατυρική ταινία του με τίτλο το όνομα των Χαζάρων τραπεζιτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

Χαρά στο κουράγιο σου Mel ελπίζω να μην σε λιώσουν όπως φοβήθηκε και το ομολόγησε στο Σαχίνη ο Dr Γιάννης Ιωαννίδης για όσα είπε περί της ανύπαρκτης πανδημίας του 0,05%

O Mel Gibson κτυπάει τους Ροθτσάιλντ κατά μέτωπο με την νέα σατυρική ταινία του με τίτλο το όνομα των Χαζάρων τραπεζιτών. Ο Mel Gibson αποφάσισε να χτυπήσει την καρδιά του Σιωνισμού και την παγκόσμια ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σκηνοθετώντας μια ταινία για την οικογένεια Rothschild, μια οικογένεια τραπεζιτών που βρίσκεται πίσω από το σιωνιστικό κίνημα, το Κράτος του Ισραήλ και ελέγχει τη βιομηχανία τραπεζικές, οι παγκόσμιες οργανώσεις για 200 χρόνια δημιουργώντας χρέος χρημάτων, το λεγόμενο Fiat Money.

Αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες, έχουν χρεώσει ολόκληρο τον κόσμο μέσω οργανισμών όπως η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και η Παγκόσμια Τράπεζα, μέσω παγκόσμιων οργανισμών όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το CFR, ο Όμιλος Bilderberg και ο Παγκόσμιος Εβραίος Το Κογκρέσο, παίρνει τον απόλυτο έλεγχο του κόσμου..

Κάθε μία αναφορά στην οικογένεια Rothschild, φέρνει θύελλες κατηγοριών αντισημιτισμού και διάδοση αντισημιτικών θεωριών συνωμοσίας, τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο στον σκηνοθέτη, θέλουν να σταματήσουν την παραγωγή των ταινία, και μαζί τον ίδιο Mel Gibson..

Η νέα ταινία του Μελ Γκίμπσον φαίνεται να είναι σχεδιασμένη για να εξοργίσει το σκοτάδι

Το γήπεδο για την πρόσφατα ανακοινωθείσα σατιρική ταινία μυθοπλασίας Rothchild , μια κωμωδία που διαδραματίζεται στον κόσμο των υπερπλούσιων για έναν ξεχασμένο γιο που προσπαθεί να κληρονομήσει τα χρήματα της οικογένειάς του με επιρροή, ακούγεται ήδη σαν ένα περίτεχνο τρολάρισμα. Η πραγματική οικογένεια Rothschild, μια εβραϊκή και ευρωπαϊκή τραπεζική δυναστεία, αποτελεί για αιώνες αντικείμενο θεωριών συνωμοσίας , μύθους που περιστρέφονται γύρω από τον υποτιθέμενο έλεγχο των παγκόσμιων οικονομικών τους.

Η ταινία που βγήκε προς πώληση από την Cannes Marché du Film, μια κινηματογραφική αγορά όπου γίνεται η πλειονότητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της βιομηχανίας, έχει αφαιρέσει το s από το όνομα της οικογένειας, αλλά ο τίτλος είναι ακόμα φορτωμένος.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκε ο Αυστραλός σταρ και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την βρωμιά και το έγκλημα που επικρατεί στο Χόλυγουντ.. Διαβάστε το άρθρο μας ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ: “ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ” και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. Και από τότε που έκανε αυτές τις αποκαλύψεις, κτυπήθηκε ανελέητα από το σύστημα και τα ΜΜΕ και κυνηγήθηκε όσο κανένας άλλος ηθοποιός της αξίας του. Κινδύνευσε ακόμα και η ζωή του και η ζωή της οικογένειας του.

ως δεν τα παράτησε, δεν γύρισε το μπιφτέκι και συνέχισε να κτυπάει αυτό που είχε κατανοήσει. Ότι μέσα στις τάξεις του Χόλυγουντ γίνεται η μεγαλύτερη διακίνηση παιδιών και γενικά ανθρώπων στον πλανήτη.. Και η πλάκα είναι πως το ίδιο το Χόλυγουντ μας τα δείχνει όλα αυτά συχνά πυκνά μέσω των ίδιων των ταινιών του..

Κάποιοι άνθρωποι μέσα από την θέση στην οποία βρίσκονται και την αναγνωρισιμότητα που έχουν στο παγκόσμιο κοινό, βγαίνουν πλέον και αποκαλύπτουν την μεγάλη αλήθεια και το έγκλημα που επικρατούσε μέχρι τώρα στον πλανήτη. Και το κάνουν όπως είπαμε με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής. Εμείς ένα μόνο θα μπορούσαμε να τονίσουμε εδώ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΛ

ΠΗΓΗ:https://nikolaosanaximandros.gr/o-mel-gibson-ktipaei-tous-rothchid/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.