ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ_ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν από το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

23 Μαΐου, 2020 59 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

Από τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος (όπως τον ικτεροαιμορραγικό πυρετό ή Marburg) ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..

Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ, πιθανή ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, μη χορήγηση μισθών και συντάξεων και στέρηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων περίθαλψης και υγείας στους δικαιούχους.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο (π.χ. μισθοφόρους της BLACK FORCE) θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης ή κρουαζιερόπλοια που έχουν αγκυροβολημένα γι’ αυτό το σκοπό, όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα αστυνομικά και στρατιωτικά!!!

Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρό τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαίνει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν.Αυτό μπορεί να γίνει και με τις νανοδομές των εμβολιών που περιέχουν οξείδιο του γραφενίου επαγώγιμο ώστε να υπακούουν οι κεραίες των νανοσωματιδίων στις έξωθεν διδόμενες εντολές. (Βλέπε τι λέει σε ομιλίες και πρόσφατη μαγνητοφώνιση ο καθηγητής μεταφραστικής ιατρικής Ιωάννης Κυπραίος).

Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης τ6όσο στα σπερματοζωάρια όσο και στα ωάρια..

Έτσι θα ελέγχουν σε όλους τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

 

ΑΤΖΕΝΤΑ 21… 1992…ΣΤΟ ΡΙΟ…

ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

2008… ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ… ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ.

ΤΩΡΑ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

Ή ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, Ή ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Όλα ξεκίνησαν το 1992 με την υπογραφή της Αντζέντας 21…

Έχουμε καταγράψει επτά βασικές κινήσεις οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν οι Νεοταξιτες και πως τα εφαρμόζουν…

Ζουν για τη μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχό μας..

Τρέφονται από την δυστυχία μας από την Φτωχοποίηση μας και από την επιθανάτια αγωνία μας..

Οι επτά κινήσεις είναι τα χοντρά γράμματα σε σωρεία συναντήσεων στις μασονικές στοές και τις σκοτεινές διαδρομές όλων των Κυβερνήσεων που τους αποδέχθηκαν και εκτελούν τις δολοφονικές εντολές τους.

Ξεκίνησαν με:

1.Την αρχική διακήρυξη για τον έλεγχο των λαών το 1992.(Αντζέντα 21)

2.Συναντήσεις για τον τρόπο ελέγχου με Πανδημίες.

3.Το ίδρυμα Rockefeller συνέταξε το 2010 μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετά-πανδημική αυταρχική κοινωνία

4 Εγγραφο του ΠΟΥ για δυο Παγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf [1]

Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και αναφέρεται σαφέστατα ότι τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα “διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ προσομοίωσης και εκπαίδευσης” από τις οποίες τουλάχιστον η μία “συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος”.

5.Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη…και την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του Κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019. Η έκθεση αυτή προτείνει ως μόνη λύση τον καθολικό εμβολιασμό & το τσιπ για τον ψηφιακό έλεγχο. Μην ξεχνάτε τα όσα προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο πατριώτης του κουρελιού που το πήρε ο αέρας και λέγεται ελληνική σημαία.

6.Εκδήλωση συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (EVENT 201) ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Εκεί ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α .

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ άσκηση Κορωνοιού σε εξέλιξη

7.Συναντήσεις στο Νταβός για να δοθούν στους αρχηγούς των Κρατών οι τελικές οδηγίες.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ:. Εκδοση του Βιβλίου Δημοσθένη Λιακόπουλου το 2008 με τίτλο <<Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας -Αντζέντα 21>> στο ποίο κατεγράφησαν όλα όσα διέρρευσαν και πως θα στήσουν το Παγκόσμιο έλεγχο (Επιδημίες-Πανδημίες κ.α) με ενότητες και στόχους.

Στο δεύτερο και Τερματικό στάδιο αν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν και αυτό θα γίνει αν οι λαοί δεν αντιδράσουν η δεν προκύψουν στρατιωτικές συγκρούσεις η μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα .

Από τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος όπως είπαμε τον ιό Marburg, ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..

Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!

Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρό τσιπ (τύπου υδροζέλης) όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαίνει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν. Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.

Έτσι θα ελέγχουν σε όλους, τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού αμέσως μετά θα σταματήσουν την Κτηνοτροφία και Γεωργία και θα τα θέσουν στον απόλυτο έλεγχο τους ώστε να δίνουν Κρεατομάζες, σκουλήκια, ακρίδες  και υβριδικά λαχανικά για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και επιπτώσεις στις ζωές αυτών που τσιπάρησαν.

Με βάση τα ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι για να αποτραπούν αυτά χρειάζεται αγώνας από σήμερα και να βγει ο Ελληνικός λαός στους δρόμους… να φτιαχτούν ομάδες αυτοσυνειδησίας, αλληλοενημέρωσης, αυτοπροστασίας, οικονομικής αυτοτέλειας,

Τα ολιγοστά αργύρια που μοιράζει ο Μητσοτάκης στην εργοδοσία κυρίως είναι μέχρι τις εκλογές η μέχρι την συγκυβέρνηση για να αρχίσει αμέσως μετά την ολομέτωπη επίθεση όλο το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη καμιά σχέση με το γελοίο υποκείμενο Άρη Πρωτοσάλτε..

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%cf%80%cf%84/

[1]Α WORLD AT RISC ολόκληρο το κείμενο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ από τους ίδιους τους εγκληματίες της ανθρωπότητας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.