Άλλο να αποφασίζεις να κάνεις το εμβόλιο αυτόβουλα και άλλο να στο επιβάλει με το στανιό το κράτος:

Υψηλό ποσοστό θανάτων από COVID όσων είχαν 3η βολή, περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι μετά την 4η βολή

Μόλις οι άνθρωποι πιάσουν τη συσχέτιση, οι κυβερνήσεις σταματούν να ενημερώνουν τα δεδομένα
BY Xiaoxu Sean Lin and Health 1+1 TIME 29 Αυγούστου 2022

 

Επί του παρόντος, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο προωθούν τα δεύτερα ενισχυτικά εμβόλια κατά του COVID-19 για ηλικιωμένους, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη λάβει τα πρώτα τους ενισχυτικά εμβόλια. Υπό αυτές τις συνθήκες, η διαφάνεια και η διαφάνεια των πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια των ενισχυτικών βολών έχει γίνει πολύ σημαντικό ζήτημα. Εν μέσω αυτής της συζήτησης, πρόσφατα, αφαιρέθηκαν δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των μολύνσεων και των θανάτων από τον COVID-19 μετά από ενέσεις ενισχυτικών εμβολίων σε δύο επαρχίες του Καναδά.

Αφαιρεμένα δεδομένα: Το 76% των ανθρώπων που πέθαναν από λοιμώξεις από τον COVID-19 είχαν ενισχυτικές βολές;

Σε μια επιστολή προς τον συντάκτη που δημοσιεύτηκε στο Prince George Citizen, μια μακροχρόνια καναδική εφημερίδα, τα αποτελέσματα υγείας του COVID-19 από εμβολιασμούς  από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων της Βρετανικής Κολομβίας (BCCDC) στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας (BC ) αναφέρθηκε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι στα μέσα Απριλίου 2022, το 50 τοις εκατό των ανθρώπων στην Π.Χ. είχαν ήδη λάβει τις πρώτες τους αναμνηστικές δόσεις, δηλαδή τις τρίτες δόσεις εμβολίων. Μεταξύ 20 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2022, το 63 τοις εκατό όλων των ατόμων με λοίμωξη COVID-19 είχαν λάβει τις πρώτες αναμνηστικές δόσεις. Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν ότι μεταξύ αυτών που απεβίωσαν, το 73 τοις εκατό από αυτούς έλαβαν αναμνηστικά εμβόλια.

Ένα άλλο στιγμιότυπο οθόνης δημοσιεύτηκε στο Twitter, που δείχνει τα δεδομένα κατάστασης εμβολιασμού από το BCCDC για την περίοδο από τις 15 Μαΐου έως τις 9 Ιουλίου 2022. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το 52 τοις εκατό των κατοίκων της Π.Χ. είχαν λάβει τα πρώτα αναμνηστικά εμβόλια και το 76 τοις εκατό όσων πέθαναν από τη μόλυνση από τον COVID-19 είχε λάβει τα πρώτα αναμνηστικά εμβόλια.

Ο συγγραφέας του άρθρου Letter to the Editor σχολίασε: «Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία από τον ιστότοπο BCCDC, θα δείτε ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για τη διατήρηση του πιστοποιητικού του εμβολίου στη θέση του».

Ωστόσο, στις 28 Ιουλίου 2022, ο ιστότοπος του BCCDC ανέφερε ότι τα δεδομένα «αποτελέσματα ανά κατάσταση εμβολιασμού» θα καταργηθούν από εκείνη την ημερομηνία. Προς το παρόν, αυτά τα δεδομένα δεν είναι πλέον διαθέσιμα στον ιστότοπό της.

Το CTV News Vancouver ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας της Π.Χ. εξηγήσεις για την αφαίρεση δεδομένων. Το Υπουργείο Υγείας απάντησε με τρία σημεία:

Πρώτον, καθώς η πιο μεταδοτική παραλλαγή Omicron είχε εξαπλωθεί σε μεγάλη κλίμακα, περισσότεροι άνθρωποι επέλεξαν να κάνουν δοκιμές νουκλεϊκού οξέος (self test) στο σπίτι. Ως εκ τούτου, η αξιοπιστία των δεδομένων μόλυνσης μειώθηκε και τα δεδομένα δεν αντικατοπτρίζουν την πλήρη εικόνα της μόλυνσης.

Δεύτερον, πολλοί από τους νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 είχαν ήδη υποκείμενα νοσήματα. Και παρόλο που βρέθηκαν θετικοί σε λοίμωξη από COVID-19, ο λόγος της νοσηλείας τους δεν σχετιζόταν άμεσα με τη μόλυνση τους.

Τρίτον, η χρονική συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού τους και της μόλυνσης ήταν ασαφής και δεν μπορούσαν να εξαχθούν ακριβή συμπεράσματα από αυτήν.

Ωστόσο, η παραπάνω επίσημη εξήγηση δεν ήταν καθόλου πειστική. Από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο στα τέλη του 2020, είναι πάντα η κατάσταση που πολλοί νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID έχουν άλλες υποκείμενες ασθένειες. Όσοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο δοκιμάστηκαν με δοκιμές νουκλεϊκού οξέος, όχι με τα κιτ ταχείας εξέτασης στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, είναι πάντα μια πρόκληση να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος μόλυνσης για μια αναπνευστική νόσο, επομένως η χρονική συσχέτιση μεταξύ εμβολιασμού και μόλυνσης δεν είναι πάντα καθορισμένη με μεγάλη ακρίβεια.

Ως εκ τούτου, η εξήγησή τους δεν εξήγησε με σαφήνεια γιατί ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν τα ενισχυτικά εμβόλια ήταν ασυνήθιστα υψηλός μεταξύ εκείνων που νοσηλεύτηκαν και πέθαναν από λοίμωξη COVID-19. Επιπλέον, οι καταστάσεις που αναφέρονται στην επίσημη εξήγηση είναι παρούσες σε όλα τα ιατρικά συστήματα παγκοσμίως. γιατί η καναδική κυβέρνηση αφαιρεί αυτά τα σημαντικά δεδομένα με βάση αυτές τις δικαιολογίες;

Π.Χ. Η κατάσταση μοιάζει με τα δεδομένα της Μανιτόμπα, ΗΒ

Η κατάσταση στη Βρετανική Κολομβία δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση.

Η επαρχιακή κυβέρνηση της Μανιτόμπα στον Καναδά ανέφερε ( pdf ) τον Ιούλιο του 2022 ότι το ποσοστό χορήγησης αναμνηστικών εμβολίων στην επαρχία ήταν 43,8 τοις εκατό τον Μάιο του 2022. Ωστόσο, οι άνθρωποι που είχαν λάβει αναμνηστικές ενέσεις αντιπροσώπευαν περισσότερο από το 70 τοις εκατό των θανάτων που σχετίζονται με τον COVID .

Αυτή η αναφορά ( pdf ) είναι ακόμα διαθέσιμη στον κυβερνητικό ιστότοπο της Μανιτόμπα. Ωστόσο, την εβδομάδα της 31ης Ιουλίου, ο ιστότοπος σταμάτησε να ενημερώνει το γράφημα.

Παρόμοια δεδομένα είναι διαθέσιμα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην έκθεση παρακολούθησης του εμβολίου COVID-19 της Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ( pdf ) που δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2022, τα στατιστικά στοιχεία έδειξαν ότι το 73 τοις εκατό των θανάτων εντός 28 ημερών από τη μόλυνση ήταν μεταξύ ατόμων που είχαν λάβει την τρίτη δόση εμβολίου πριν από τον COVID-19. επιβεβαιώθηκε η διάγνωση λοίμωξης.

Ωστόσο, στις 7 Απριλίου 2022, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την ενημέρωση της αναφοράς ( pdf ).

Συσχετίζονται οι δεύτερες ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου με έναν ανησυχητικό αριθμό θανάτων;

Μετά την ανάλυση των δεδομένων σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19 και τους θανάτους που σχετίζονται με τον COVID-19 στην Ολλανδία, ο Δρ. Theo Schetters, κορυφαίος Ολλανδός εμβολιολόγος, ανακάλυψε ότι υπήρχε μεγάλη χρονική σύμπτωση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που έλαβαν το δεύτερο αναμνηστικό εμβόλιο (δηλ. το τέταρτο εμβόλιο) και τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων.

Δήλωσε ότι εάν εμβολιάζονταν περισσότεροι άνθρωποι , μέσα σε μια εβδομάδα θα υπήρχαν περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι. και αν εμβολιάζονταν λιγότεροι άνθρωποι μέσα σε μια εβδομάδα, θα υπήρχαν λιγότεροι θάνατοι.

Εκτίμησε από τα δεδομένα ότι, κατά μέσο όρο, ένας στους 800 ηλικιωμένους άνω των 60 ετών πεθαίνει από τα εμβόλια για τον COVID-19. Πρότεινε επίσης ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού θα πρέπει να επανεξεταστεί, καθώς ο τρέχων εμβολιασμός μπορεί να είχε προκαλέσει περισσότερο κακό παρά προστασία.

«Δίλημμα εμβολίου»: Καλό εναντίον Βλαβών

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2021 στο British Medical Journal (BMJ) πρότεινε ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν «πιθανόν» να προκαλέσει θάνατο σε ορισμένους ευπαθείς ηλικιωμένους.

Ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων διερεύνησε τα αίτια των θανάτων 100 κατοίκων γηροκομείων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer. Περίπου 30.000 κάτοικοι γηροκομείων είχαν λάβει το εμβόλιο εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με την έρευνα, μεταξύ των 100 περιπτώσεων, 10 θάνατοι ήταν «πιθανότατα» να σχετίζονται αιτιολογικά με το εμβόλιο Pfizer. 26 ήταν «πιθανό» να σχετίζονται αιτιολογικά και 59 ήταν «απίθανο» να σχετίζονται με το εμβόλιο. Οι υπόλοιπες 5 περιπτώσεις θεωρήθηκαν «μη ταξινομήσιμες».

Εφόσον τα εμβόλια μπορεί να επιφέρουν σοβαρές παρενέργειες και ακόμη και να επιταχύνουν το θάνατο ορισμένων ανθρώπων, γιατί οι κυβερνήσεις εξακολουθούν να προωθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για ολόκληρο τον πληθυσμό;

Το σκεπτικό τους είναι ότι τα οφέλη του εμβολιασμού «αντισταθμίζουν τις βλάβες τους». Αυτή η θεωρία φαίνεται να έχει γίνει ευρέως αποδεκτή.

Αυτό μας θυμίζει το κλασικό ηθικό δίλημμα – το «δίλημμα του τρόλεϊ».

Ένα τρόλεϊ δραπέτης ταξιδεύει σε μια σιδηροδρομική γραμμή με πέντε άτομα στη γραμμή. Εάν ο οδηγός τραβήξει το μοχλό, το τρόλεϊ θα μεταβεί σε άλλη πίστα με μόνο ένα άτομο πάνω του.

Ο οδηγός έχει μια επιλογή: να μην κάνει τίποτα και να αφήσει το τρόλεϊ να περάσει πάνω από τα πέντε άτομα ή να τραβήξει το μοχλό και να το αφήσει να περάσει πάνω από το ένα άτομο στην άλλη πίστα.

Η τρέχουσα πολιτική εμβολίων είναι σαν να επιλέγετε να τραβήξετε το μοχλό και να αποδεχτείτε ότι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων θα πεθάνει πρόωρα λόγω των εμβολίων για να προστατεύσει περισσότερους ανθρώπους.

Ωστόσο, έχει συμβεί ποτέ στους ανθρώπους ότι αντί για δύο μόνο επιλογές, υπάρχει και ένας τρίτος τρόπος;

Ίσως ο οδηγός θα μπορούσε να είχε επιλέξει έναν άλλο τρόπο για να σταματήσει το τρόλεϊ, αντί να επιλέξει να τρέξει πάνω από πέντε άτομα ή ένα άτομο.

Ομοίως, κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, δεν έχουμε μόνο δύο επιλογές: είτε να εμβολιαστούμε, είτε να πάρουμε τη μόλυνση από τον COVID-19 και να αρρωστήσουμε βαριά ή να πεθάνουμε.

Μπορούμε να αυξήσουμε τη συνηγορία μας για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού. Μπορούμε να ενισχύσουμε την ανοσία όλων –τόσο για να αμυνθούν ενάντια στον ιό όσο και για να αποφύγουμε τους κινδύνους που συνδέονται με τον εμβολιασμό.

Με άλλα λόγια, γιατί να μην «εντάξετε» στους ανθρώπους να ασκούνται πέντε επιπλέον λεπτά κάθε μέρα, να τους «εντάξετε» να τρώνε 100 λιγότερες θερμίδες πρόχειρου φαγητού κάθε μέρα και να τους «εντάξετε» να πάνε στη φύση για μια ώρα κάθε μήνα για να ανακουφίσουν το άγχος; Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος να «αναγκάζετε» τους ανθρώπους να το κάνουν. Αντίθετα, θα ήταν αρκετό να αυξηθεί η ευαισθητοποίησή τους για την ανοσία με την ίδια ένταση με την προώθηση του εμβολιασμού.

Επί του παρόντος, ο κόσμος αντιμετωπίζει μια κρίση δημόσιας υγείας. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πιο σημαντικό να ακολουθήσουμε μια προσεκτική και στοχαστική προσέγγιση της ιατρικής δεοντολογίας παρά να σταθμίσουμε τα συμφέροντα της ζωής και της υγείας του κοινού ως ένα απλό αριθμητικό μοντέλο.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times. Η Epoch Health καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική συζήτηση.

ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/high-percentage-of-covid-deaths-had-3rd-shot-more-excess-deaths-after-4th-shot_4696054.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-08-30&utm_medium=email&est=PUCvMmSuVxHvsOBKET%2B%2FLEjp%2FYTL8qQJet7Z8hJGf4hE8HXnw4rfLZGyiM0msbaaxOzH

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.