Συνωμοσιολογίας, φαντασιολογίας και μυθευμάτων το κεφάλαιον

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ή ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΟΛΕΘΡΟΥ

Ο Μιχάι Γκόρμπι ήταν μέλος στο Club of Rome ή Λέσχη της Ρώμης. Ήταν ανάμεσα σε “φωτισμένα αδέρφια” υψηλού βαθμού. Αν συμβεί κάτι εκεί είναι γιατί  έτσι είναι προγραμματισμένο και σίγουρα όχι γιατί συνέβη κάποιο ατύχημα…Τα μέλη του όμως δεν συναντιούνται στην Ρώμη αλλά στην Ελβετία.

Εκεί υπάρχει ένας συγκεκριμένος κώδικας υπακοής στη Στοά, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν κάποιοι σε αυτό.Έτσι ώστε το σχέδιο τους να εκτελείται ως εξής: Οι κύριοι σχεδιάζουν για γενιές και τα αποτελέσματα συχνά γίνονται εμφανή μόνο αργά, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι της λήψης των αποφάσεων να μην χρειάζεται πλέον να τα ζουν/βιώνουν οι ίδιοι. Επίσης, νομίζω ότι το σχέδιο τους πωλείται ως κάτι τελικά καλό και σημαντικό. Ο δρόμος προς την κόλαση είναι συχνά στρωμένος με καλές προθέσεις.  

Αυτό μοιάζει όμως και με τη διδασκαλία των Φραγκιστών και της Cabala ότι κάθε κακό στον κόσμο πρέπει να προωθείται παγκοσμίως. Και ότι ο “Θεός” τους έρχεται μόνο όταν είτε όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί είτε όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, το κυριότερο είναι ότι έρχεται ΑΥΤΟΣ. Το πλασάρουν και το  πουλάνε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί κανείς να υποστηρίξει το χειρότερο και το πιο απεχθές πράγμα στον κόσμο, γιατί τότε θα έρθει ο “Θεός” τους ο “Μεσσίας” του και η επουράνια Σιών τους.

Πολλά από τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης προέρχονται από το ΝΑΤΟ και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά από αυτά που το ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι είναι οι πολιτικές του. Πρόθεση της Λέσχης είναι να διαιρέσει τον κόσμο σε “10 Βασίλεια” οικονομικές περιοχές , τα οποία όμως θα διοικούνταν κάτω από μία ΗΓΕΣΙΑ.

Με αυτά λοιπόν τα καλά παιδάκια είχε συναναστροφές ο Γκόρμπι που πολλοί τον αποκαλούν μεταρρυθμιστή και ηγέτη. Ο οποίος όμως  δεν ήταν παρά ένας νεκροθάφτης του έθνους και της πατρίδας του. Η Λέσχη της Ρώμης λαμβάνει εντολές από τους 300. Σας θυμίζει μήπως τίποτε ο αριθμός 300;; Δεν διάλεξαν τυχαία αυτόν τον αριθμό, έχει σχέση με τις Καδμείες συμμορίες της Ασίας.

«Τριακόσιοι άνδρες, όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, κατευθύνουν το άμεσο οικονομικό μέλλον της Ευρώπης και επιλέγουν τους διαδόχους τους από μεταξύ τους.” -Walter Rathenau της General Electric, 1909

ΠΗΓΗ:https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/09/blog-post_20.html και https://attikanea.info/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8C%CF%86-%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%80/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.