Το 94 τοις εκατό των εμβολιασμένων ασθενών με δυσμενή συμπτώματα υγείας έχουν αποφράξεις στο αίμα τους

Κριτική από ομοτίμους: 94 τοις εκατό των εμβολιασμένων ασθενών με επακόλουθα προβλήματα υγείας έχουν μη φυσιολογικό αίμα, ευρήματα ιταλικής μικροσκοπίας

ΤΩΝ Jennifer Margulis και Joe Wang TIME 2 Σεπτεμβρίου 2022 PRINT

Γιατροί στην Ιταλία μελέτησαν το αίμα ασθενών στους οποίους έγινε ένεση με mRNA εμβόλια COVID-19 και βρήκαν ξένες ύλες πολύ μετά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με μια νέα μελέτη .

Οι τρεις γιατροί, οι οποίοι είναι όλοι χειρούργοι – ο Franco Giovannini, MD, ο Riccardo Benzi Cipelli, MD και ο Giampaolo Pisano, MD – εξέτασαν πρόσφατα αίμα περισσότερων από χίλιων ασθενών χρησιμοποιώντας άμεση παρατήρηση κάτω από μικροσκόπιο για να δουν τι συμβαίνει στο αίμα. .

Τα αποτελέσματά τους δημοσιεύτηκαν στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research τον Αύγουστο του 2022.

Για τη μελέτη αυτή, οι Ιταλοί γιατροί χρησιμοποίησαν οπτικό μικροσκόπιο, δηλαδή κανονικά μικροσκόπια φωτός, για να εξετάσουν το αίμα. Τα κύτταρα του αίματος είναι εύκολα ορατά στο μικροσκόπιο. Το σχήμα, ο τύπος τους και το πώς  συναθροίζονται—συσσωματωμένα—μπορούν να βοηθήσουν τον έμπειρο γιατρό να κατανοήσει καλύτερα την υγεία του ασθενούς.

Στη μελέτη τους 60 σελίδων που έγινε με κριτές, οι Ιταλοί ερευνητές δεν έβγαλαν συμπεράσματα. Απλώς ανέφεραν περιπτωσιολογικές μελέτες από τις παρατηρήσεις τους. Αν και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αυτό που παρατήρησαν, σημείωσαν στη μελέτη ότι αυτό που είδαν ήταν τόσο περίεργο που ένιωσαν την ανάγκη να ειδοποιήσουν την ιατρική κοινότητα.

Μικροσκοπία Σκοτεινού Πεδίου

Το ελαφρύ ή οπτικό μικροσκόπιο χρησιμοποιεί ορατό φως και μια σειρά φακών για μεγέθυνση μικρών εικόνων.

Σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, το μικροσκόπιο φωτός παρέχει μια άμεση εικόνα του τι βρίσκεται κάτω από τον φακό. Με το μικροσκόπιο φωτός, οι επιστήμονες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν ένα φωτεινό λευκό φόντο πίσω από τα κύτταρα, με το φως να λάμπει πίσω από τη διαφάνεια, είτε να χρησιμοποιήσουν ένα σκούρο φόντο.

Αυτή η τεχνική, η οποία ονομάζεται μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου ή σκοτεινού εδάφους, λειτουργεί μπλοκάροντας τον οπίσθιο φωτισμό και αναπηδώντας το φως γύρω από το πλάι, προκειμένου να κάνει τη διαφάνεια να ξεχωρίζει από το σκούρο φόντο. Η μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου χρησιμοποιεί ένα ειδικό διάφραγμα για να εστιάζει το φως, ώστε το φόντο να παραμένει σκοτεινό. Το φως δεν θα περάσει απευθείας μέσα από το δείγμα και δεν απαιτείται χρώση, επομένως τα ζωντανά κύτταρα δεν χρειάζεται να θανατωθούν για να μελετηθούν. Για αυτήν την έρευνα, οι γιατροί χρησιμοποίησαν μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου.

Μη φυσιολογικό αίμα

Από τους 1006 ασθενείς, οι 426 ήταν άνδρες και οι 580 ήταν γυναίκες. Εκατόν σαράντα ένας έλαβαν μόνο μία δόση εμβολίου mRNA, 453 έλαβαν δύο δόσεις και 412 έλαβαν τρεις δόσεις συνολικά. Οι ασθενείς κυμαίνονταν σε ηλικία από 15 έως 85 ετών. Η μέση ηλικία των ασθενών ήταν 49. Και οι 1.006 ασθενείς αναζητούσαν υγειονομική περίθαλψη επειδή δεν ένιωθαν καλά: παρουσίαζαν μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας.

Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς των οποίων το αίμα εξετάστηκε είχαν εμβολιαστεί περίπου ένα μήνα πριν.

Από τους 1.006 ασθενείς, μετά τον εμβολιασμό, μόνο το 5% περίπου -μόλις 58 άτομα- είχαν αίμα που φαινόταν φυσιολογικό.

Οι γιατροί μπόρεσαν να εξετάσουν το αίμα 12 από τους ασθενείς προτού λάβουν οποιοδήποτε εμβόλιο. Εκείνη την περίοδο, πριν από τον εμβολιασμό, και οι 12 ασθενείς παρουσίαζαν φυσιολογικό, υγιές αίμα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι συγγραφείς δεν αποκάλυψαν πόσα άτομα εμβολιάστηκαν συνολικά, επομένως το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που ανέπτυξαν μη φυσιολογικό αίμα είναι άγνωστο. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα της έρευνάς τους. Αυτό που είναι γνωστό, ωστόσο, είναι ότι το 94 τοις εκατό των ασθενών που ερωτήθηκαν σε αυτή τη μελέτη, οι οποίοι ανέπτυξαν επακόλουθα συμπτώματα, είχαν μη φυσιολογικό αίμα.

Καθένας από τους ασθενείς ελέγχονταν για συμπτώματα, ένα ευρύ φάσμα των οποίων είχε εμφανιστεί μετά τον εμβολιασμό του.

Οι εικόνες είναι δραματικές. Οι εικόνες του αίματος ενός ασθενούς δίπλα-δίπλα πριν και μετά τον εμβολιασμό δείχνουν έντονες διαφορές. Πριν από τον εμβολιασμό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι ξεχωριστά μεταξύ τους και είναι στρογγυλά, ενώ το αίμα που λαμβάνεται μετά τον εμβολιασμό δείχνει ερυθρά αιμοσφαίρια που είναι παραμορφωμένα και που συγκεντρώνονται σε πήξη γύρω από ορατά ξένα σώματα που δεν υπήρχαν πριν.

Ξένο υλικό συσσωρευμένο στο αίμα

Αυτό το ξένο υλικό φαινόταν να συγκεντρώνεται σε δομές, μερικές φορές σχηματίζοντας κρυστάλλους και άλλες φορές σχηματίζοντας μακρούς σωλήνες ή ίνες.

Οι δομές ξένων σωμάτων στο αίμα των ασθενών, που δεν υπήρχαν πριν από τον εμβολιασμό, φαίνονται σίγουρα ασυνήθιστες στις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη μελέτη.

Τα μεγάλα σχήματα φάνηκαν στους γιατρούς να έχουν συσσωρευτεί στο αίμα και παρατήρησαν σχήματα που υποδηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο το γραφένιο μπορεί να αυτοσυναρμολογηθεί σε δομές.

Το γραφένιο είναι μια μορφή άνθρακα που εμφανίζεται όταν τα άτομα είναι διατεταγμένα σε εξάγωνα, δημιουργώντας έναν επίπεδο κρύσταλλο, σαν φύλλο. Σε αυτή τη μορφή, αν και ο άνθρακας δεν είναι μέταλλο, συμπεριφέρεται χημικά σαν μια μεταλλική ένωση.

Τα δύο σχήματα που παρατήρησαν στη ροή του αίματος ήταν κομμάτια που μοιάζουν με κρύσταλλο και επιμήκη σαν σωλήνα. Ενώ οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι αυτό που είδαν ήταν γραφένιο, τόνισαν ότι το γραφένιο μπορεί να συσσωματωθεί σε σχήματα παρόμοια με αυτά που παρατήρησαν οι γιατροί.

Είναι Γραφένιο;

Το γραφένιο έχει χρησιμοποιηθεί σε εμβολιασμούς ρινικής γρίπης και αναπτύσσεται για χρήση σε άλλα φάρμακα. Ωστόσο, δεν αναφέρεται ως συστατικό σε κανένα από τα εμβόλια mRNA.

Οι Ιταλοί γιατροί δεν έκαναν χημικό έλεγχο για γραφένιο. Υπέθεσαν μόνο ότι το γραφένιο μπορεί να είναι συστατικό των δομών. Το γραφένιο μπορεί να συναρμολογήσει μόνο του μικροσκοπικές νανοδομές, καθιστώντας το χρήσιμο για νανοσωλήνες άνθρακα και ίνες άνθρακα. Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι συγγραφείς, το γραφένιο που αυτοσυναρμολογείται σε δομές στην κυκλοφορία του αίματος θα μπορούσε να προσφέρει κάτι για την πήξη του αίματος, προκαλώντας δυνητικά μεγάλης κλίμακας θρόμβους αίματος .

Αυτές οι εικασίες εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις, καθώς ούτε γραφένιο ούτε άλλες μεταλλικές ενώσεις υποτίθεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί στα εμβόλια. Γιατί λοιπόν πάνω από 950 άτομα που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό παρουσίασαν ξένο υλικό στο αίμα τους;

Αυτή δεν είναι η μόνη μελέτη που εντόπισε ανωμαλίες αίματος μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε προηγουμένως στο ίδιο περιοδικό , μια κορεατική ομάδα έδειξε επίσης ότι το αίμα εμβολιασμένο με mRNA περιείχε μεταλλικά αντικείμενα που δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί. Οι Κορεάτες επιστήμονες ανέλυσαν δείγματα φυγοκεντρημένου αίματος από οκτώ άτομα που είχαν λάβει εμβόλια mRNA κατά του COVID-19 εναντίον δύο ατόμων που δεν έλαβαν κανένα εμβόλιο κατά του COVID-19.

Η ομάδα τριών Νοτιοκορεατών ιατρών, των Young Mi Lee, Sunyoung Park και Ki-Yeob Jeon, εξήγησε ότι: «Η υπεροχή των στοιχείων υποδηλώνει ότι τα ξένα υλικά που βρέθηκαν στους λήπτες του εμβολίου COVID-19 … εγχύθηκαν στο σώμα τους όταν έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις των εμβολίων κατά του COVID-19».

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη: «Από τους 8 λήπτες του εμβολίου COVID-19: 6 δείγματα πλάσματος περιείχαν έναν πολυστρωματικό δίσκο αγνώστου σύστασης. 3 δείγματα περιείχαν υλικά που μοιάζουν με χάντρες. 1 δείγμα πλάσματος περιείχε μια ινώδη δέσμη παρόμοιου εμφανιζόμενου ξένου υλικού με χάντρες και μια διαφορετική ομάδα 3 δειγμάτων είχε κρυσταλλικούς σχηματισμούς ξένου υλικού. Τα διάφορα σχήματα και μεγέθη ξένων υλικών στα φυγοκεντρημένα πλάσματα εμβολιασμένων ατόμων με COVID-19 έμοιαζαν πολύ με τα σχήματα και τα μεγέθη ξένων υλικών που παρατηρήθηκαν προηγουμένως απευθείας στα ίδια τα εμβόλια».

Η ιταλική μελέτη, η οποία ανέλυσε πάνω από 10 φορές περισσότερα δείγματα αίματος, φαίνεται να επιβεβαιώνει τα ευρήματα από την Κορέα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνει παρέκταση από τα ευρήματά τους. Θα ήταν ευκολότερο να επιβεβαιωθεί ότι τα εμβόλια ήταν πράγματι η αιτία των ανωμαλιών του αίματος, εάν οι Ιταλοί ερευνητές είχαν αναλύσει επίσης το αίμα μιας ομάδας ελέγχου ασθενών που παρουσίαζαν παρόμοια ασυνήθιστα συμπτώματα (ή έλλειψη αυτών), οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί προηγουμένως.

Προβλήματα πήξης

Τα προβλήματα πήξης είναι μία από τις χαρακτηριστικές επιπλοκές που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Καθώς η ομάδα θεμάτων αφορούσε άτομα που είχαν πρόσφατα εμβολιαστεί και στη συνέχεια είχαν προβλήματα υγείας, αυτή η νέα επιστήμη προτείνει ότι αυτές οι δομές στο αίμα και η ανώμαλη συμπεριφορά πήξης των αιμοσφαιρίων μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος του γιατί οι κλινικοί γιατροί βλέπουν πολλά ασυνήθιστα προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού με mRNA.

Πράγματι, μεγάλοι θρόμβοι έχουν βρεθεί ακόμη και στα σώματα των νεκρών από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολίων. Ένας ταριχευτής στην Αλαμπάμα παρατήρησε ότι μεγάλοι θρόμβοι του είδους που δεν είχε δει ποτέ στην 20χρονη καριέρα του άρχισαν να γίνονται κοινός τόπος μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολίων, σύμφωνα με ένα μη κερδοσκοπικό πρακτορείο ειδήσεων της Αλαμπάμα.

Ο Richard Hirschmann είπε στο 1819 News ότι έχει συλλέξει φωτογραφίες με πάνω από εκατό περιπτώσεις αυτών των θρόμβων αίματος. Ο Hirschmann ειδοποίησε επίσης τα τοπικά εργαστήρια και συνεργάστηκε με έναν ακτινολόγο, τον Phillip Triantos, MD, για να κατανοήσει καλύτερα γιατί και πώς οι ασθενείς παρουσιάζουν μεγάλης κλίμακας θρόμβους αίματος αργού σχηματισμού.

Άλλοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του Ryan Cole, MD, δερματοπαθολόγο (ο οποίος είναι γιατρός που χρησιμοποιεί μικροσκόπιο για να εξετάσει δείγματα δέρματος, μαλλιών και νυχιών για να διαγνώσει ασθένειες) και ιδρυτής της εταιρείας Cole Diagnostics , έχουν επίσης δει μεγάλους θρόμβους αίματος να γίνονται ένα αναδυόμενο φαινόμενο από τότε που ξεκίνησαν εκτεταμένες εκστρατείες εμβολιασμού, σύμφωνα με το 1819 News .

Μικροσκόπια στην Ιατρική

Ήταν σύνηθες για τους γιατρούς να έχουν μικροσκόπια στα ιατρεία τους και να εξετάζουν μόνοι τους το αίμα των ασθενών τους (και άλλα σωματικά υγρά), σύμφωνα με τον Barron Lerner, MD, συγγραφέα του «The Good Doctor: A Father, a Son, and η Εξέλιξη της Ιατρικής Δεοντολογίας».

Ενώ οι ιατροί σήμερα, με ορισμένες εξαιρέσεις, σχεδόν πάντα στέλνουν τεστ σε εξωτερικά εργαστήρια για ανάλυση, ο Barron Lerner περιέγραψε πώς οι ανώτεροι γιατροί συνήθιζαν να θεωρούν καθήκον τους να διδάξουν τους νεότερους συναδέλφους τους και τους φοιτητές ιατρικής πώς να κάνουν δοκιμές, ακόμη και δοκιμή για βακτηριακές λοιμώξεις, ανάλυση ούρων στο μικροσκόπιο και φυγοκέντρηση αίματος για έλεγχο αναιμίας και άλλων προβλημάτων.

Παρόμοια με τους γιατρούς των περασμένων εποχών, η ιταλική ομάδα γιατρών που δημοσίευσε αυτά τα νέα ευρήματα εξήγησε ότι εξέτασε το αίμα ασθενών σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, ακόμη και μετά από κάθε άλλο είδος εμβολιασμού. Αλλά δεν έχουν ξαναδεί ξένα σώματα αυτού του είδους.

Η παρακολούθηση μετά τη διάθεση στην αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, των νέων φαρμάκων και των εμβολιασμών είναι υψίστης σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας. Αυτά τα ασυνήθιστα και ευρέως διαδεδομένα ευρήματα ανωμαλιών στο αίμα μετά τον εμβολιασμό με mRNA θα πρέπει να προκαλούν παγκόσμια ανησυχία. Εάν το 94 τοις εκατό των ασθενών με δυσμενή προβλήματα υγείας έχουν αποφράξεις στο αίμα τους που δεν υπήρχαν πριν από τον εμβολιασμό, αυτοί οι επιστήμονες μπορεί να έχουν αποκαλύψει μια απρόβλεπτη και επικίνδυνη παρενέργεια των εμβολίων mRNA.

ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/italian-study-blood-patients-after-mrna-shot_4708049.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-09-04&utm_medium=email&est=YiR8xDnwUdMAVApr2V9YvLZdpN4eCOWa%2BtIyOuzEPdhooGQgRuyLEiY%2BxHFPJ2ZQ1f9z

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.