Συνέπειες του εμβολιασμού ενάντια στον COVID-19 και τρόποι αποτοξίνωσης στην περίπτωση επιπλοκών

 

Απόψεις υγείας

Τι κάνουν τα τρυπήματα COVID στο ανοσοποιητικό σύστημα και πώς μπορούν να θεραπευτούν οι τραυματίες

ΤΟΥ Beth Giuffre και Dr. Yuhong Dong TIME 19 Μαΐου 2022 PRINT
  • Οι τραυματισμοί από ακίδες που προκαλούνται από το τρύπημα αυξάνονται, αλλά για να επουλωθούν, πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν οι τραυματισμοί

  • Το Football Analogy του Del Bigtree απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο η πρωτεΐνη spike επαναπρογραμματίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος για να επιτεθεί στον εαυτό του

  • Η πιο πρόσφατη επιστήμη εξηγεί τον μηχανισμό των τραυματισμών ακίδων που προκαλούνται από τρύπημα και τη συγγένεια της ακίδας για ορισμένα όργανα

  • Η κατανόηση των μηχανισμών τραυματισμού μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να θεραπευθούν: οι ασκήσεις τόνωσης ενέργειας τονώνουν ξανά το ανοσοποιητικό σύστημα και ενώσεις όπως η N-ακετυλο-L-κυστεΐνη μπορούν να εξουδετερώσουν τις τοξικές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας

Με την πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι πλέον «πλήρως» εμβολιασμένος , οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την άνευ προηγουμένου πρόκληση να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς από ακίδες που προκαλούνται από τρύπημα. Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ έναν ιό με μια πρωτεΐνη ακίδας που είναι τόσο τοξική για το σύστημα, ούτε ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει δει ένα εμβόλιο με τόσες πολλές πρωτιές—όπως να είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε την τεχνολογία mRNA ενάντια σε έναν μολυσματικό ιό.

Είναι η πρώτη ένεση γενετικά τροποποιημένων πολυνουκλεοτιδίων που χρησιμοποιείται σε μεγάλο πληθυσμό. Είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί το καθαρτικό πολυαιθυλενογλυκόλη σε μια ένεση. Είναι επίσης το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που επιχειρήθηκε σε ανθρώπους, ενώ είναι επίσης το πρώτο εμβόλιο που χορηγήθηκε σε περισσότερο από το 66 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Εκτός από αυτά τα πρώτα, αυτό είναι το πρώτο προϊόν που φέρνει η Moderna στην αγορά και το πρώτο εμβόλιο που εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) με τόσο πρόσφορο τρόπο—σε λιγότερο από δέκα μήνες.

Με μια τέτοια νέα τεχνολογία, η πιθανότητα επιτυχίας προβλέπεται να μην είναι μεγαλύτερη από 2 τοις εκατό, κάτι που είναι σύμφωνο με την προειδοποίηση των ιολόγων ότι είναι θεωρητικά αδύνατον να κατασκευαστεί ένα εμβόλιο για έναν ιό RNA όπως ο SARS-CoV-2 επειδή ο ιός μεταλλάσσεται έτσι. γρήγορα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ένα εμβόλιο ιού RNA δεν έχει επιτευχθεί ποτέ για HIV, SARS-CoV, MERS-CoV, ηπατίτιδα C και ούτω καθεξής.

Με ένα τόσο άνευ προηγουμένου, επικίνδυνο εμβόλιο, δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε τόσα πολλά απροσδόκητα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα από την κυκλοφορία του πρώτου εμβολίου για τον COVID-19 στις αρχές του 2021.

«Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά» ήταν η συνεχιζόμενη παράλογη μάντρα των τελευταίων δύο ετών, που ανακυκλώθηκε από τις δύο τελευταίες δεκαετίες προώθησης των προγραμμάτων εμβολιασμού των παιδιών. Είναι κάτι περισσότερο από μια αποτυχημένη υπόθεση – το μάντρα έχει γίνει δόγμα, ένα σύστημα πεποιθήσεων που εμποδίζει τους ανθρώπους να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται για τους τραυματισμούς που προκαλούνται από τρύπημα ή για εκείνους των αγαπημένων τους.

Η επιστήμονας του MIT Stephanie Seneff και ο φυσικοπαθητικός ογκολόγος Greg Nigh, το έγγραφο « Worse than the Disease » περιγράφει λεπτομερώς τις ακούσιες συνέπειες των τρυπημάτων κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων καταστροφικών ανεπιθύμητων συμβάντων όπως η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διακεκριμένοι ανοσολόγοι, εμβολιολόγοι και ερευνητές από κάθε κλινική εμπειρία παρέχουν τώρα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι τα ενέσιμα προϊόντα mRNA του COVID-19 προκαλούν απορρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η εξήγηση του περίπλοκου μηχανισμού του τραυματισμού από τρύπημα στο ευρύ κοινό δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν οι κυβερνήσεις εξακολουθούν να αναφέρουν τον εμβολιασμό ως την υπ’ αριθμόν ένα διέξοδο από την πανδημία, ενώ ένας κατακλυσμός από εκστρατείες είναι έξω για να δυσφημήσουν γιατρούς και επιστήμονες που θέλουν να αναγνωρίσουν και βοηθήστε όσους έχουν τραυματιστεί.

Με τόσο λίγη υποστήριξη από το κατεστημένο, και σχεδόν μια μαύρη αγορά για πραγματική ιατρική καθοδήγηση σχετικά με τις μεθόδους τραυματισμού από ακίδες που προκαλούνται από τρύπημα, οι άνθρωποι θέλουν απεγνωσμένα να μάθουν – πώς μπορούν να θεραπευτούν οι τραυματίες;

Πώς λειτουργεί η ανοσία;

Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε μερικά βασικά πράγματα σχετικά με την αφύσικη ένεση της πρωτεΐνης ακίδας στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Οι περισσότεροι γιατροί και επιστήμονες κατανοούν τη δύναμη και την πολυπλοκότητα του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ανοσολογική απόκριση χωρίζεται στην έμφυτη ανοσία, στην εξαιρετικά αποτελεσματική βιολογία με την οποία γεννηθήκαμε και στην προσαρμοστική ανοσία, η οποία αποκτά εκπαίδευση μετά από έκθεση σε παθογόνα.

Το έμφυτο σύστημα καταπολεμά τα ξένα σώματα, τους τραυματισμούς και τα παθογόνα χρησιμοποιώντας φυσικές ουσίες που σκοτώνουν τα βακτήρια, την προστασία του δέρματος στο εξωτερικό, την προστασία της βλεννογόνου μεμβράνης στο εσωτερικό και τους πρώτους ανταποκριτές: κύτταρα καθαρισμού ή φυσικούς δολοφόνους. Το σώμα είναι ήδη καλωδιωμένο για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εισβολέα προσπαθεί να διαρρήξει. Έχουν την ευφυΐα να γνωρίζουν ποιοι εισβολείς ανήκουν στο σώμα και ποιοι είναι έξω να προκαλέσουν προβλήματα.

Όταν κάποιος αρρωσταίνει, χρησιμοποιεί το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό του σύστημα ως μαχητή παθογόνων ή άμυνα ενάντια στα αλλαγμένα κύτταρα του σώματος. Το φυσικό προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα χρησιμοποιεί αμυντικά κύτταρα στο αίμα που ονομάζονται Β λεμφοκύτταρα (κύτταρα Β) και αντισώματα, καθώς και αμυντικά κύτταρα στον ιστό που ονομάζονται Τ λεμφοκύτταρα (Τ κύτταρα) για να βεβαιωθεί ότι το σώμα δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει ποτέ ξανά το συγκεκριμένο παθογόνο .

Διαφορετικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος συνεργάζονται για την καταπολέμηση των λοιμώξεων με συντονισμένο, συστημικό τρόπο, λειτουργώντας όπως τα Navy SEAL.

Del’s Football Analogy

Μια από τις πιο απλές εξηγήσεις σχετικά με τον τραυματισμό του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τρύπημα προβλήθηκε στο Highwire το 2020. Το ” Del’s Football Analogy ” βασίζεται στις πρώιμες προειδοποιήσεις του Βέλγου ειδικού για ιούς Geert Vanden Bossche για την απειλή ιικής διαφυγής του ανοσοποιητικού και του επιδημιολόγου Knut Wittkowski, η γνώμη του Ph.D ότι όλοι θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τη φυσική τους ανοσία για τη μόλυνση από COVID-19 παρά ένα εμβόλιο για έναν ιό που προστατεύει μόνο από έναν ξεπερασμένο ιό. Ανοίξτε τα σχολεία και η οικονομία, είπε, προστατέψτε τους ευάλωτους.

Το Del’s Football Analogy έχει γίνει μια προφητική εξήγηση για τους τραυματισμούς που έχουν οι άνθρωποι τώρα, και μια από τις μοναδικές μηχανιστικές εξηγήσεις για ένα εξελισσόμενο φαινόμενο που μεταβάλλει τη φυσική άμυνα του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Εξηγεί πώς το έμφυτο και προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα παρακάμπτεται κατά τη διάρκεια των εγκοπών του mRNA και του ιού-φορέα.

Ο Del Bigtree, οικοδεσπότης του Highwire, εξηγεί τι συμβαίνει όταν το σώμα δεν μπορεί να υπερασπιστεί όταν μια νέα παραλλαγή ή οποιοσδήποτε εισβολέας εισέλθει στο σώμα και γίνεται ένα πιάτο Petri για νέες επιθετικές επιθέσεις. Με μια ένεση, το έμφυτο σύστημα αγνοείται και περνάει δεξιά από την άμυνα. Ο Spike βρίσκεται ήδη πέρα ​​από το σημείο της ένεσης και κυλάει στο γήπεδο.

Η στόχευση της πρωτεΐνης ακίδας δημιουργεί ένα βασικό χαρακτηριστικό που της επιτρέπει να είναι τόσο τοξικό: είναι ένα συγκεκριμένο αντίσωμα και όχι η μη ειδική προστασία του φυσικού σας ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά αδυσώπητο ανταγωνιστή κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Το σώμα σας είναι καλά εκπαιδευμένο ώστε να έχει μια γραμμή άμυνας, όπως ποδοσφαιριστές, που θα υποχωρήσει μετά από οποιονδήποτε ιό ή άλλη ασθένεια. παίκτης με την μπάλα.

Από εδώ και πέρα, τα αμυντικά κύτταρα του σώματος βρίσκονται σε ομαδική ακίδα. Ο Spike είναι αρχηγός της ομάδας και δεν αφήνει την ομάδα να χάσει το στόχο: αυτό το πρωτότυπο στέλεχος. Όταν ακούτε τη λέξη, ακίδα, σκεφτείτε «τοξίνη», γιατί όταν η ακίδα καταλαμβάνει τα κύτταρα, δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο ιό, παθογόνο, παράσιτο, βακτήριο ή νέα παραλλαγή του COVID-19. Το σύστημα παίζει μόνο για το αρχικό στέλεχος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αντιμετώπιση τραυματισμών από εμβόλια

Διαθέσιμα δεδομένα από συστήματα αναφοράς παθητικών ανεπιθύμητων ενεργειών και πληροφορίες από μεμονωμένες χώρες παρουσιάζουν μια πιεστική πραγματικότητα: το ζήτημα της αποτελεσματικότητας δεν είναι πλέον πρωτοσέλιδο – οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να γνωρίζουν τι συνέβη στο σώμα τους αφού έλαβαν το εμβόλιο ή το τελευταίο αναμνηστικό.

Οι αναφορές για άτομα που μολύνθηκαν με COVID-19 μετά από εμβόλιο είναι συνηθισμένες. Αυτοί που πρόθυμα και βίαια έκαναν τουλάχιστον ένα τρύπημα αποτελούν πλέον μέρος του αυξανόμενου αριθμού του παγκόσμιου πληθυσμού που έχει πληγεί.

Δεν είναι περίεργο που πολλοί άνθρωποι στρέφουν την προσοχή τους στη φυσική ανοσία και τη θεραπεία. Τα δεδομένα υγείας βρήκαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη της μόλυνσης από το Omicron σε λιγότερο από 49 τοις εκατό για κάθε εμβόλιο COVID-19 που είναι διαθέσιμο στον κόσμο.

Ο αριθμός των τραυματιών μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αναφερόμενο, καθώς τα συστήματα αναφοράς έχουν τους περιορισμούς —θα απαιτούσε από τους ανθρώπους και τους γιατρούς τους να αναγνωρίσουν τον τραυματισμό από το εμβόλιο και να αφιερώσουν χρόνο για να τον αναφέρουν.

Το Children’s Health Defense California ανέφερε πέρυσι ότι η εκτιμώμενη επίπτωση (προσαρμοσμένη για υποαναφορά) των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από κάθε εμβόλιο για τον COVID είναι περίπου: 1 στους 31 θα αναφέρει μια ανεπιθύμητη ενέργεια. 1 στους 160 έως 2.077 θα αναφέρει μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια. και 1 στους 538 έως 6.990 θα αναφέρει θάνατο.

με εντολή εγγράφων κλινικής δοκιμής της Pfizer αποκάλυψε 1.291 τύπους ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων οξείας νεφρικής βλάβης, οξείας χαλαρής μυελίτιδας, θετικών αντισωμάτων κατά του σπέρματος, εμβολής εγκεφαλικού στελέχους και καρδιακής ανακοπής.

Οι άνθρωποι που ώθησαν την ιδέα του καθολικού εμβολιασμού είναι «ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας », δήλωσε στους The Epoch Times ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Michael Yeadon.

«Έχοντας επιλέξει την πρωτεΐνη ακίδας που θα εκφραστεί, μια πρωτεΐνη που προκαλεί την έναρξη της πήξης του αίματος, ο κίνδυνος θρομβοεμβολικών ανεπιθύμητων ενεργειών περιλήφθηκε στο σχέδιο. Τίποτα δεν περιορίζει καθόλου την ποσότητα πρωτεΐνης ακίδας που πρέπει να παραχθεί σε απόκριση σε μια δεδομένη δόση. Μερικά άτομα κάνουν λίγο και μόνο εν συντομία. Το άλλο άκρο ενός φυσιολογικού εύρους έχει ως αποτέλεσμα τη σύνθεση άφθονων ποσοτήτων πρωτεΐνης ακίδας για παρατεταμένη περίοδο. Οι τοποθεσίες στις οποίες συνέβη αυτό το παθολογικό συμβάν, καθώς και το σημείο στο φάσμα, κατά την άποψή μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο εάν το θύμα παρουσίασε ανεπιθύμητα συμβάντα συμπεριλαμβανομένου του θανάτου», είπε ο Yeadon.

Η αναλύτρια και υπολογιστική βιολόγος του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS), Jessica Rose, Ph.D , αναφέρθηκε πρόσφατα στον ισχυρισμό των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν πολλές φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από COVID-19 από ένα εμβόλιο, καθώς η αφήγηση αλλάζει στο «ακόμα κι αν κάνετε τον εμβολιασμό, εξακολουθείτε να έχετε λιγότερες πιθανότητες να πεθάνετε από τον COVID».

Ωστόσο, η Rose είναι αποφασισμένη να ξυπνήσει τους ανθρώπους. Σε ένα σεμινάριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία με τίτλο, «Βασικοί τρόποι για να αποδειχθεί η πρόκληση βλάβης από το τρύπημα του COVID-19», η Ρόουζ χρησιμοποίησε τα κριτήρια του Μπράντφορντ Χιλ για να εξηγήσει τον τραυματισμό εμβολίου, χρησιμοποιώντας τις αναλύσεις της από το VAERS για να δείξει ότι τα εμβόλια είναι χειρότερα από τη φυσική μόλυνση.

«Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι η πιθανότητα θανάτου από COVID για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μηδενική», είπε η Rose, «Αν είστε κάτω των 55 ετών, είναι μηδενική. Τα παιδιά τα πάνε πολύ καλά με τον COVID. Η ισορροπία έχει ανατραπεί πλήρως τώρα».

Η Ρόουζ έχει πει δημόσια ότι ο ρόλος της ως επιστήμονας ήταν να παίρνει τις πληροφορίες στους ανθρώπους -ειδικά για να εμποδίσει τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με εμβόλια COVID-19- ένα σημαντικό έργο στο κλίμα της άρνησης τραυματισμού από τρύπημα.

Είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να διαβάζουν παλαιού τύπου μέσα και να κοιτάξουν τα δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών που συγκέντρωσε με κόπο, επειδή οι αναλύσεις της βρήκαν ότι οι ενέσεις ενέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από τον COVID-19, ειδικά για τους υγιείς. Είπε ότι οι «άσκοπες» ενέσεις έχει αποδειχθεί ότι δεν εμποδίζουν τη μετάδοση ή δεν παρέχουν προστατευτική ανοσία.

Η Rose ανέλυσε τα τρία μεγαλύτερα συστήματα συλλογής δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών: την κίτρινη κάρτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σύστημα EudraVigilance για την ΕΕ και το VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξετάζοντας προσεκτικά τα δεδομένα, η Rose επέλεξε να αναλύσει την ιδιαιτερότητα από τα κριτήρια του Bradford Hill για να εξετάσει δύο υποπληθυσμούς ατόμων που έχουν ανεπιθύμητα συμβάντα: αθλητές υψηλής απόδοσης και παιδιά που έχουν υποστεί ανεπιθύμητες ενέργειες από τα τρυπήματα.

Είπε, «Όλοι έχουν ακούσει, φυσικά, ότι η μυοκαρδίτιδα γίνεται κάτι στα παιδιά, κάτι που είναι περίεργος κόσμος. Και το αποκαλούν σπάνιο και ήπιο, και δεν είναι τίποτα από αυτά τα πράγματα».

Τον Αύγουστο του 2021, μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Medical Association (JAMA) προειδοποίησε το κοινό για ένα σοβαρό πρόβλημα. Με βάση τα δεδομένα από σαράντα νοσοκομεία στην Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, τη Μοντάνα και την Καλιφόρνια, η συχνότητα της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας είχε αυξηθεί σημαντικά κατά 60 τοις εκατό μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

“Εάν αποκρύψετε οικειοθελώς δεδομένα ασφάλειας από το κοινό και γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα με το προφίλ ασφάλειας και συνεχίζετε να διαχειρίζεστε αυτά τα προϊόντα, είστε ένοχοι για παράβαση”, είπε η Rose. «Η υποψία μου είναι ότι ο ρυθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών δεν πρόκειται να επιβραδυνθεί».

Αριθμοί Ανεπιθύμητων Συμβάντων

Από τις 6 Μαΐου, οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου στο Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου εντόπισαν 1.261.147 αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου από ένα από τα τρία διαθέσιμα εμβόλια στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων 27.968 θανάτων και 155.633 νοσηλειών. Το VAERS έχει υπολογιστεί ότι ευθύνεται μόνο για το ένα τοις εκατό των τραυματισμών από εμβόλια, σύμφωνα με μια μελέτη του Χάρβαρντ, ωστόσο ο τεράστιος αριθμός ορισμένων τραυματισμών θα είχε κλείσει οποιοδήποτε φάρμακο ή παρέμβαση στο παρελθόν. Οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται με κάθε αναμνηστικό: 4.615 αποβολές, 6.596 θρομβοπενία, 13.740 έρπητα ζωστήρα, 14.326 καρδιακές προσβολές, 40.328 μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα και 41.632 σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Τα πειραματικά πλάνα έχουν αφήσει 51.996 Αμερικανούς μόνιμα ανάπηρους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναφέρει παρόμοια υψηλά νούμερα. Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2021, η ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών , EudraVigilance, είχε συγκεντρώσει 2.317.495 ανεπιθύμητες ενέργειες από μία από τις τέσσερις πειραματικές ενέσεις, συμπεριλαμβανομένων 24.526 θανάτων. Από το σύνολο των καταγεγραμμένων τραυματισμών, σχεδόν οι μισοί παραμένουν σοβαροί. Συνδυάζοντας τα δεδομένα των τεσσάρων λήψεων, από μια περίληψη που δημοσιεύτηκε στους Rio Times, οι Ευρωπαίοι ανέφεραν: 2.214 καταστάσεις εγκυμοσύνης, 36.498 διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, 44.615 διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος, 442.717 διαταραχές του νευρικού συστήματος, 214.834 διαταραχές του τσοκ, 214.834 διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος και 60.784 αγγειακές διαταραχές.

Ο σιωπηλός ιός που εξηγείται: αιφνίδιος θάνατος

Από την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του COVID-19 πέρυσι, μια συγκλονιστική σειρά σοβαρών ιατρικών ανεπιθύμητων συμβάντων έχουν συμβεί σε αθλητές υψηλών επιδόσεων , εφήβους, παιδιά και ενήλικες. Οι αθλητές παθαίνουν καρδιακές προσβολές και καταρρέουν στο γήπεδο, πεθαίνουν μέσα σε λίγες μέρες από τα τρυπήματα τους.

Τονίζοντας τις μελέτες και την έρευνα για την αύξηση του κινδύνου μυοκαρδίτιδας στους νέους, ο Δρ Peter McCullough, καρδιολόγος, παθολόγος και επιδημιολόγος είπε σε μια συνέντευξη που καλύπτεται στους The Epoch Times, «Οι γιατροί δει ποτέ τόσες πολλές περιπτώσεις έχουν μυοκαρδίτιδας. Ο McCullough είπε ότι το σώμα παράγει την τοξική πρωτεΐνη ακίδας για 15 μήνες μετά το τρύπημα, η οποία είναι που προκαλεί την καρδιαγγειακή βλάβη, μεταξύ άλλων προβλημάτων.

Ένα άλλο ανεπιθύμητο συμβάν που προκαλεί αιφνίδιο θάνατο μετά το έμβολο είναι η επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία ( VITT ), μια αυτοάνοση κατάσταση που περιλαμβάνει σοβαρή πήξη του αίματος. Θυμόμαστε την απώλεια του Δρ. Gregory Michael από τη Φλόριντα, ενός 56χρονου μαιευτήρα, ο οποίος πέθανε 16 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer.

Παρά τις ειδήσεις για το αντίθετο και την εκκρεμή μελέτη από το CDC και τον ιατροδικαστή της Φλόριντα, ένας ειδικός σε διαταραχές αίματος Johns Hopkins είπε στους New York Times, με βάση την περιγραφή της συζύγου του Michael, «είναι ιατρική βεβαιότητα ότι το εμβόλιο σχετίζεται». στον θάνατο του Μιχαήλ.

Από τότε που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί για τον COVID-19, οι ιστορίες εμβολιασμένων ανθρώπων που «πέθαναν απροσδόκητα» και «πέθαναν ξαφνικά» εκτινάσσονται στα ύψη. Αν και τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να το αναφέρουν, εναλλακτικοί ιστότοποι όπως το Real not Rare , το The People’s Testaments και Health Impact News δημοσιεύουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις ιστορίες όσων ανέφεραν τραυματισμό από εμβόλια. Οι ιστορίες καλύπτουν όλες τις ηλικίες και τα δημογραφικά στοιχεία, και πολλές με το VITT, μεταξύ κοινών παρονομαστών.

Η Melanie Bitner, μια 47χρονη μαμά από τη Βρετανική Κολομβία, είναι μια από τις πολλές χιλιάδες ιστορίες που αφορούν τον VITT μετά τον πυροβολισμό. Οι γιατροί βρήκαν πολλαπλούς θρόμβους αίματος στα πόδια και τους πνεύμονές της». Η Μπίτνερ είπε στο CBC : «Ήταν εξαιρετικά τραυματικό να καταλήξω στο νοσοκομείο από το μπλε όταν ήμουν υγιής όλη μου τη ζωή», είπε. «Έκανα σχέδια για το αν δεν επιβίωνα. Έχω δύο έφηβα παιδιά, οπότε ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό».

Οι μελέτες γίνονται πιο λεπτομερείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι θρόμβοι αίματος, η μυοκαρδίτιδα και ο αιφνίδιος θάνατος συμβαίνουν μετά τα εμβόλια, καθώς εγκρίνονται και χρηματοδοτούνται περισσότερες αυτοψίες και αναλύσεις.

Ένα άρθρο για το VITT που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine, Ιούνιος 2021, εξέτασε προσεκτικά γιατί ορισμένοι ασθενείς ανέπτυξαν πήξη αρτηριακού ή φλεβικού αίματος στον εγκέφαλο ή την κοιλιά 5-20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι ερευνητές λένε ότι ο τρόπος με τον οποίο τα τρυπήματα μεσολαβούν στην αυτοάνοση πήξη του αίματος είναι κλινικά παρόμοιος με αυτό που συμβαίνει με μια ανεπιθύμητη ενέργεια ηπαρίνης (αραιωτικό του αίματος): το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται και προκαλεί μια αντίδραση όπου σχηματίζονται αντισώματα και μειώνουν υπερβολικά τον αριθμό των αιμοπεταλίων (θρομβοπενία).

Με βασικούς όρους, το ανοσοποιητικό σύστημα βλέπει έναν εισβολέα και του επιτίθεται, πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδηγεί σε θρόμβους αίματος.

του Journal of Medical Science του Οκτωβρίου 2021 αναφορά περιστατικού από την Κορέα εξέτασε τον ξαφνικό θάνατο ενός 22χρονου άνδρα που εμφάνισε πόνο στο στήθος μετά την πρώτη δόση του τρύπημα Pfizer. Μια αυτοψία έδειξε ότι η κύρια αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ότι ήταν η μυοκαρδίτιδα που «σχετίστηκε αιτιολογικά» με το εμβόλιο Pfizer.

Τα ευρήματα από την αυτοψία περιελάμβαναν τρεις κύριες διακρίσεις από τη μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το ανοσοποιητικό, συμπεριλαμβανομένης της επικράτησης ουδετερόφιλων και ιστιοκυττάρων στα τοιχώματα των κόλπων και νέκρωση ζώνης συστολής στην αριστερή κοιλία, υποδεικνύοντας φλεγμονώδη κύτταρα και μόλυνση. Σε έναν υγιή νεαρό άνδρα με υγιή καρδιά, οι ερευνητές είπαν ότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εκτός από το εμβόλιο για μια τόσο ασυνήθιστη εκδήλωση μυοκαρδίτιδας.

Αν και αποτελούν την υπόθεσή τους για τη μέθοδο δράσης, οι ερευνητές εξέτασαν την πιθανότητα ότι η διαδικασία προκλήθηκε από κυτοκίνη ή συνδεδεμένη με ιστιοκύτταρα ανοσολογική βλάβη στο μυοκάρδιο.

Στην ερευνητική επιστολή που δημοσιεύτηκε στο JAMA, οι συγγραφείς βρήκαν ότι ο μέσος μηνιαίος αριθμός περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας κατά την περίοδο πριν από τον εμβολιασμό ήταν 16,9, έναντι 27,3 κατά την περίοδο του εμβολίου. ενώ οι μηνιαίοι αριθμοί των περιστατικών περικαρδίτιδας αυξήθηκαν από 49,1 σε 78,8.

Λόγω των υπολογισμών που έδειξαν ότι η μυοκαρδίτιδα αναπτύχθηκε ταχέως σε νεότερους ασθενείς, ιδιαίτερα νεαρούς άνδρες, κυρίως μετά το δεύτερο εμβόλιο, και σε μεγαλύτερους ασθενείς μετά την πρώτη ή τη δεύτερη δόση, οι συγγραφείς έγραψαν ότι ο αριθμός τους δείχνει πολύ υψηλότερη συχνότητα μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο και περικαρδίτιδα από ό,τι ανέφερε το CDC, «υποδηλώνει ανεπαρκή αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου».

Η υποαναφορά δεν είναι κάτι καινούργιο, όπως αποδεικνύεται από μια έκθεση από το 2010, η οποία διαπίστωσε ότι λιγότερο από το ένα τοις εκατό των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου από οποιοδήποτε από τα εμβόλια στο συνιστώμενο πρόγραμμα του CDC αναφέρονται στη VAERS.

Το Spike είναι μια τοξίνη, δεν έχει σημασία η παράδοση

Τόσο το VITT όσο και οι αιφνίδιοι θάνατοι που προκαλούνται από μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα έχουν αρκετή μελέτη για να χαρακτηριστούν ως τραυματισμοί εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του κομματιού The Epoch Times, « Είναι τα ανασυνδυασμένα εμβόλια Covid που προκαλούν αυτούς τους θανάτους; Αλλά ο μηχανισμός τους διαφέρει. Σύμφωνα με το περιοδικό Nature, το τρύπημα AstraZeneca διαφέρει από το τρύπημα mRNA όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Το περιοδικό εξηγεί, «Ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο παράγεται μέσω τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA.

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί σχεδόν όλα τα εμβόλια COVID-19—mRNA και εμβόλια ιικού φορέα έχουν αναφέρει θανάτους και προκαλούν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλες οι λήψεις COVID-19 δημιουργούν πρωτεΐνη ακίδας.

Τόσο τα εμβόλια mRNA (Moderna και Pfizer) όσο και εμβόλια ιικού φορέα (AstraZeneca και Johnson & Johnson) δημιουργούν την αιχμή, με στόχο το σώμα να δημιουργήσει αντισώματα για να σταματήσει την εξάπλωση του ιού. Ωστόσο, οι μηχανισμοί τους διαφέρουν. Οι εγκοπές mRNA χρησιμοποιούν γενετικό υλικό που παρέχεται από μικροσκοπικά λιπίδια (λιπώδη μόρια) για να ενημερώσουν τα κύτταρά σας πώς να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας. Μόλις τα κύτταρα σας δημιουργήσουν τις πρωτεΐνες ακίδας, το σώμα πρέπει τώρα να προσπαθήσει να διασπάσει το mRNA, μόνο αυτό το άρθρο θα περιγράψει γιατί η ακίδα δεν διασπάται.

Τώρα που η ακίδα πέρασε κρυφά από το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα -παρακάμπτοντας τους κανονικούς συναγερμούς πυρκαγιάς του ανοσοποιητικού συστήματος όπως το δέρμα, οι βλεννώδεις μεμβράνες και οι ιντερφερόνες- θα διαφύγει από το σημείο της ένεσης, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και όπου το συγκεκριμένο άτομο έχει αδυναμία. Μελέτες από κλινικές δοκιμές της ίδιας της Pfizer διαπίστωσαν ότι η ακίδα προτιμά το ήπαρ, τη σπλήνα, τα επινεφρίδια, το μυελό των οστών και τις ωοθήκες, μεταξύ άλλων οργάνων.

Η ακίδα εισέρχεται στους πνεύμονες απενεργοποιώντας τις προστατευτικές ιντερφερόνες και πυροδοτώντας μια καταιγίδα κυτοκινών και εισέρχεται στην καρδιά καταστρέφοντας τη μιτοχονδριακή λειτουργία και το ενδοθήλιο. Μελέτες έχουν επίσης βρει ότι η ακίδα αντιδρά διασταυρούμενη με τον ανθρώπινο ιστό, προκαλώντας χρόνια φλεγμονή και αυτοάνοση νόσο.

Στα εμβόλια ιικών φορέων (AstraZeneca και Johnson & Johnson) το DNA της πρωτεΐνης ακίδας τοποθετείται μέσα σε μια τροποποιημένη έκδοση ενός διαφορετικού ιού ή φορέα. Αυτός ο ιός παρέχει τις οδηγίες του DNA στα κύτταρα.

Όπως περιγράφεται σε αυτό το άρθρο, τα διανυσματικά εμβόλια έχουν τα δικά τους προβλήματα. Ο φορέας που χρησιμοποιείται από το jab AstraZeneca μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος επειδή προσελκύει τον παράγοντα 4 των αιμοπεταλίων, (PF4) μια πρωτεΐνη στην ανθρώπινη κυκλοφορία του αίματος, που προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που τελικά οδηγεί σε θρόμβωση.

Μερικοί επιστήμονες θεωρούν ότι ο λόγος που το εμβόλιο Johnson & Johnson δεν έχει τα προβλήματα πήξης του αίματος που έχει το AstraZeneca είναι επειδή χρησιμοποιεί έναν «ασφαλέστερο» φορέα ανθρώπινου αδενοϊού, που ονομάζεται Ad26. Ωστόσο, η ακίδα είναι ακίδα και και τα δύο τρυπήματα παρέχουν έναν κωδικό που λέει στα κύτταρα ότι χρειάζονται για να παράγουν πρωτεΐνη ακίδας.

Αυτοάνοση Ηπατίτιδα

Μαθαίνουμε από μια αναφορά περιστατικού από το Journal of Hepatology ότι ένας 52χρονος άνδρας ανέπτυξε οξεία ηπατίτιδα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου mRNA Pfizer. Ο γιατρός του άνδρα διαπίστωσε ότι το συκώτι του άνδρα είχε 5,3 φορές τον κανονικό αριθμό ανοσοκυττάρων, υποδηλώνοντας μια σοβαρή φλεγμονώδη διείσδυση κυτταροτοξικών Τ-κυττάρων στο ήπαρ, που προκαλείται από το εμβόλιο – το ανοσοποιητικό του σύστημα επιτίθεται στα δικά του κύτταρα.

Η έκθεση όχι μόνο διαπίστωσε ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 μπορούν να αντιδράσουν διασταυρούμενα με πολλά από τα συστατικά του ίδιου του σώματος και μπορούν να προκαλέσουν μια αυτοάνοση κατάσταση στο σώμα, αλλά υποπτεύονται ότι η επιθετική ακίδα μπορεί να κάνει ένα άτομο πιο ευάλωτο σε ηπατική νόσο.

Εξηγείται απλά: οι πρωτεΐνες ακίδας κινούνται στο αίμα, προσγειώνονται σε όργανα όπως το συκώτι, καταλαμβάνουν τα κύτταρα και το ανοσοποιητικό σύστημα βλέπει τον εχθρό ως τα κύτταρα του ίδιου του του σώματός του.

Θα ήταν λογικό, λοιπόν, μια επιστολή δημοσιεύτηκε στο Journal of Hepatology, η οποία διερεύνησε περαιτέρω τη συσχέτιση με την πρωτεΐνη spike mRNA και τις αυτοάνοσες διεργασίες, γράφοντας ότι «είναι εύλογο ότι αυτά τα εμβόλια μπορεί να αποκαλύψουν αυτοάνοσες ασθένειες σε ασθενείς με προδιάθεση».

Μια άλλη επιστολή που δημοσιεύτηκε ένα μήνα πριν στο ίδιο περιοδικό εξέταζε πιθανούς μηχανισμούς αυτοάνοσου εμβολίου-τραυματισμού, ενώ εξέταζε την περίπτωση μιας 41χρονης γυναίκας που ανέπτυξε σοβαρή ηπατίτιδα μετά την πρώτη της δόση εμβολίου Moderna.

Μεταξύ μερικών εκτιμήσεων, οι συγγραφείς είπαν ότι είναι πιθανό οι πρωτεΐνες του ήπατος να έχουν κοινή ομολογία αλληλουχίας με την πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό σημαίνει ότι η ακίδα και τα αυτοαντιγόνα του ήπατος είναι γενετικά παρόμοια, γεγονός που εξηγεί γιατί η ακίδα θα τραβηχτεί στο ήπαρ για να επιβιώσει. Εξήγησαν ότι η σύνθεση της κωδικοποίησης RNA είναι για μια επιθυμητή αντιγονική πρωτεΐνη, αλλά για να αποφευχθεί η εξάλειψή του από το ανοσοποιητικό σύστημα, το RNA είναι ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια ή λιποσώματα που παρέχουν το περιεχόμενό τους μέσα στα κύτταρα-στόχους.

Πριν μεταφραστούν, το «RNA συνδέεται με υποδοχείς αναγνώρισης προτύπων (ειδικά υποδοχείς που μοιάζουν με διόδια) με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση πολλών προφλεγμονωδών σημάτων».

Έτσι, το ερώτημα του «γιατί» η αυτοάνοση νόσος εμφανίζεται μετά από εμβόλια γίνεται πιο ξεκάθαρο, ωστόσο τόσοι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί μερικοί άνθρωποι είναι ευάλωτοι στην ηπατίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο ή σε άλλες αυτοάνοσες διαταραχές που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έκαναν τα τρυπήματα και φαίνεται να είναι υγιείς. Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, εξετάζουμε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο JAMA από το 2018, η οποία βρήκε ότι οι διαταραχές που σχετίζονται με το στρες συσχετίζονται σημαντικά με τον κίνδυνο επακόλουθων αυτοάνοσων νοσημάτων.

Οι ερευνητές βρίσκουν ότι οι αυτοάνοσες διαταραχές που προκαλούνται από το εμβόλιο και οι αυτοάνοσες διαταραχές γενικά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: οι ψυχιατρικές αντιδράσεις σε στρεσογόνους παράγοντες της ζωής είναι συχνές μεταξύ εκείνων που νοσούν και ο σχετικός κίνδυνος αυξήσεων ήταν πιο έντονος στους νεότερους ασθενείς. Το άγχος δεν αποτελεί πάντα μια αυξημένη ψυχική κατάσταση. Το άγχος μπορεί επίσης να είναι σωματικό. Για παράδειγμα, τα αθλήματα υψηλής έντασης μπορεί να προκαλέσουν στρες στα επινεφρίδια, μια μελετημένη τοποθεσία για τη συσσώρευση ακίδας. Τα επινεφρίδια εκκρίνουν ορμόνες όπως η επινεφρίνη και η αδρεναλίνη, οι οποίες διαχειρίζονται την αντίδραση του σώματος στο στρες και επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει πιθανή σχέση με ξαφνικά καρδιακά επεισόδια και θάνατο σε αθλητές υψηλής απόδοσης.

Αυτοάνοση μέσω πολλαπλών οδών

Τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος ακολουθώντας μερικούς διαφορετικούς τρόπους.

1. Η ακίδα εισέρχεται στους πνεύμονες απενεργοποιώντας τις προστατευτικές ιντερφερόνες

Σύμφωνα με ένα άρθρο , τον Ιούνιο του 2021, η πρωτεΐνη ακίδας από μια λοίμωξη COVID-19 μπορεί να καταστείλει τα mRNA για το ACE2 και τις ιντερφερόνες τύπου 1. Οι ιντερφερόνες είναι φυσικές αμυντικές πρωτεΐνες, όπως οι linebackers στην ποδοσφαιρική αναλογία του Del Bigtree. Οι ιντερφερόνες λένε στο ανοσοποιητικό σύστημα ότι μικρόβια ή ιοί υπάρχουν στο σώμα σας. Οι ιντερφερόνες ενεργοποιούν τα δολοφονικά κύτταρα του ανοσοποιητικού για να καταπολεμήσουν τους εισβολείς. Ο υποδοχέας ACE-2 είναι η πρωτεΐνη που παρέχει το σημείο εισόδου για την ακίδα. Έτσι, με το ACE2 να ανοίγει την πόρτα και τις ιντερφερόνες στο πλάι, όχι καθόλου στο παιχνίδι, η ακίδα είναι σε θέση να «κερδίσει» το παιχνίδι παίρνοντας την μπάλα και αρρωστώντας το άτομο.

2. Η πρωτεΐνη Spike καταστρέφει τη μιτοχονδριακή λειτουργία και το ενδοθήλιο

Περισσότερες εργασίες σχετικά με την τοξική φύση της ακίδας έχουν δημοσιευτεί, εξηγώντας περαιτέρω τι συμβαίνει όταν το ACE2 ανοίγει την πόρτα για την ακίδα. της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας επιστολή , που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο, μαθαίνουμε πώς η ακίδα βλάπτει τα μιτοχόνδρια. Τα μιτοχόνδρια είναι οι μονάδες παραγωγής ενέργειας του κυττάρου που βοηθούν στη μετατροπή της ενέργειας από τα τρόφιμα σε ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιήσει το κύτταρο.

Το γράμμα αποκαλύπτει ότι η πρωτεΐνη ακίδας βλάπτει τα μιτοχόνδρια και όταν συμβαίνει αυτό η ακίδα από μόνη της μπορεί να βλάψει το ενδοθήλιο, τη λεπτή μεμβράνη που καλύπτει το εσωτερικό της καρδιάς και τα αιμοφόρα αγγεία. Τα ενδοθηλιακά κύτταρα είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο της πήξης του αίματος, της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και της προσκόλλησης των αιμοπεταλίων.

3. Η πρωτεΐνη Spike πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών

Έχει προταθεί ότι η αλληλεπίδραση της πρωτεΐνης ακίδας με τους υποδοχείς της κυτταρικής επιφάνειας-στόχου προκαλεί ενδοκυτταρική υπερενεργοποίηση του φλεγμονώδους Nlrp3, αλλιώς γνωστή ως «καταιγίδα κυτοκινών» που μπορεί να οδηγήσει σε κυτταρικό θάνατο.

Μια καταιγίδα κυτοκινών είναι όταν μια μόλυνση προκαλεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα να πλημμυρίσει την κυκλοφορία του αίματός σας με φλεγμονώδεις πρωτεΐνες που ονομάζονται κυτοκίνες. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό καταλήγει σε σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, μυοκαρδίτιδα και νεφρική βλάβη.

Οι αποδείξεις ότι η πρωτεΐνη ακίδας βλάπτει τα αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα (τα κύτταρα αυτοανανέωσης που διατηρούν το αίμα στην ομοιόσταση) κατά τη διάρκεια της καταιγίδας κυτοκινών περιγράφονται λεπτομερώς σε μια επιστολή του Ιουνίου 2021 που δημοσιεύτηκε στο Leukemia .

4. Το Spike Cross-Reacts With Human Tissue

Αυγούστου 2020 άρθρο δημοσιεύτηκε στο Clinical Immunology βρήκε μια πιθανή διασταυρούμενη αντίδραση μεταξύ της πρωτεΐνης ακίδας και του ανθρώπινου ιστού, συνδέοντας την αντίδραση με μια πιθανή σύνδεση με αυτοάνοση νόσο.

Οι συγγραφείς γράφουν, «Μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια αύξηση στα ποσοστά αυτοάνοσων νοσημάτων στο μέλλον, επειδή οποιοσδήποτε παράγοντας που προκαλεί χρόνια φλεγμονή στο σώμα μπορεί δυνητικά να προκαλέσει αυτοάνοση νόσο».

Το άρθρο εξηγεί ότι η επαγόμενη από το εμβόλιο αυτοάνοση από αυτοάνοση διασταυρούμενη αντιδραστικότητα σχετίζεται με ναρκοληψία, σύνδρομο Guillain-Barré, σκλήρυνση κατά πλάκας, απομυελινωτικές νευροπάθειες, συστηματικό ερυθηματώδη λύκο και σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας σε ευπαθείς υποομάδες.

Οι συγγραφείς μπόρεσαν να εντοπίσουν με ακρίβεια τη διασταυρούμενη αντίδραση. Έγραψαν, «Κοιτάζοντας την αντίδραση μεταξύ του αντισώματος πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 και των πρωτεϊνών ιστού, διαπιστώσαμε ότι οι ισχυρότερες αντιδράσεις ήταν με τρανσγλουταμινάση 3 (tTG3), τρανσγλουταμινάση 2 (tTG2), ENA, βασική πρωτεΐνη μυελίνης (MBP), μιτοχόνδρια, πυρηνικό αντιγόνο (NA), α-μυοσίνη, υπεροξειδάση θυρεοειδούς (TPO), κολλαγόνο, κλαουδίνη 5+6 και S100B.

5. Η ακίδα φεύγει από το σημείο της ένεσης και συσσωρεύεται στο ήπαρ, τον σπλήνα, τα επινεφρίδια και τις ωοθήκες

Γνωρίζουμε τώρα ότι η ακίδα κατανέμεται σε όλο το σώμα, αλλά πού πηγαίνει κυρίως; Σύμφωνα με μια αναφορά της Acuitas Therapeutics (σε συνεργασία με την Pfizer), αφού η ακίδα φύγει από το σημείο της ένεσης, η πρωτεΐνη ακίδας συγκεντρώνεται (από τις περισσότερες έως τις ελάχιστες) στο ήπαρ, τον σπλήνα, τα επινεφρίδια και τις ωοθήκες.

Η αναφορά εξηγεί: «Πάνω από 48 ώρες, το [3H]-08-A01-C01 κατανεμήθηκε κυρίως στο ήπαρ, τα επινεφρίδια, τη σπλήνα και τις ωοθήκες, με μέγιστες συγκεντρώσεις που παρατηρήθηκαν 8-48 ώρες μετά τη δόση. Η συνολική ανάκτηση (% της ενέσιμης δόσης) του [3H]-08-A01-C01 εκτός του σημείου της ένεσης ήταν μεγαλύτερη στο ήπαρ (έως 21,5%) και ήταν πολύ μικρότερη στον σπλήνα (≤1,1%), στα επινεφρίδια (≤0,1 %) και ωοθήκες (≤0,1%). Οι μέσες συγκεντρώσεις και το πρότυπο κατανομής στους ιστούς ήταν σε γενικές γραμμές παρόμοια μεταξύ των φύλων.

Περισσότερα τρυπήματα, περισσότερη μόλυνση

Ως αποτέλεσμα της σοβαρά τραυματισμένης ανοσίας, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσο περισσότερες βολές κάνουν οι άνθρωποι, τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά μόλυνσης. Πρόσφατα δεδομένα από μια Walgreens ανακάλυψαν ότι όσοι έλαβαν τρεις δόσεις τουλάχιστον πέντε μήνες πριν είχαν ποσοστό μόλυνσης 32,7 τοις εκατό, σε σύγκριση με 31,3 τοις εκατό σε εκείνους που έλαβαν δύο βολές, 26,3 τοις εκατό σε εκείνους που έλαβαν μία δόση και 21,4 ποσοστό σε όσους δεν εμβολιάστηκαν.

Επανενεργοποιήθηκαν οι αδρανείς ιοί: Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα ηπατίτιδας στα παιδιά

Γνωρίζοντας τη συγκέντρωση πρωτεϊνών αιχμής στο ήπαρ και οι βολές απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και κάνουν το σώμα ευάλωτο σε οποιαδήποτε λανθάνουσα ασθένεια περιμένει να αποκοιμηθούν οι φρουροί, είναι λογικό να υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις οξείας ηπατίτιδας ή αιφνίδιας ηπατικής νόσου , έχουν εμφανιστεί σε δώδεκα χώρες σε όλο τον κόσμο. Πολλές περιπτώσεις είναι σε παιδιά. Ορισμένες θεωρίες υποδηλώνουν ότι οι εμβολιασμένες μητέρες μεταφέρουν την ακίδα στα μωρά τους μέσω του μητρικού γάλακτος και άλλες λένε ότι τα παιδιά παίρνουν την ακίδα από τα τρυπήματα τους.

Η Epoch Times αναφέρει ότι 40 τοις εκατό των παιδιών με μυστηριώδη ηπατίτιδα είναι θετικά στον αδενοϊό 41, ο οποίος συνήθως προκαλεί ήπια συμπτώματα στα παιδιά, ωστόσο τα παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα σοβαρής ηπατίτιδας.

Για να εξηγήσουμε αυτό το μυστήριο, έχουμε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Πώς θα μπορούσε ένας ήπιος ιός να προκαλέσει τόσο σοβαρή αντίδραση, ακόμη και θάνατο στα παιδιά; Πρέπει να επανενεργοποιηθεί ο δεσμός ακίδας με αδρανείς ιούς; Και αν ο αδενοϊός είναι μια ήπια ασθένεια, σημαίνει αυτό ότι η επιθετική πρωτεΐνη ακίδας θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να διασταυρωθεί με έναν αδρανοποιημένο ιό; Θα μπορούσαν τα δύο εμβόλια για φορείς του ιού COVID-19 να έχουν κάποια σχέση με τη μόλυνση από αδενοϊό;

Δυστυχώς, εδώ είναι που η επιστήμη είναι άστατη. Μόλις το ανοσοποιητικό σύστημα απενεργοποιηθεί, όλοι οι αδρανείς ιοί είναι δίκαιο παιχνίδι για μια τοξίνη όπως η πρωτεΐνη ακίδας. Εάν μπορεί να επιτεθεί σε έναν αδενοϊό, σίγουρα θα το κάνει όταν ο στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, απλά δεν ξέρουμε ακριβώς πώς.

Επανενεργοποιήθηκαν οι αδρανείς ιοί: Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα πολιομυελίτιδας

Η πολιομυελίτιδα επιστρέφει στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και μέρη της Ασίας, μετά από μια μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για την εξάλειψη του ιού. Αλλά τα τελευταία χρόνια, το συστατικό του αδρανοποιημένου ιού του εμβολίου πολιομυελίτιδας από του στόματος έχει επιτύχει στην πραγματικότητα το αντίθετο από την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας. Αντίθετα, το εμβόλιο έχει προκαλέσει μια αποδεκτή επίδραση αποβολής του μεταλλαγμένου ιού, εκθέτοντας άλλους σε πολιομυελίτιδα που προέρχεται από το εμβόλιο.

Τα κρούσματα πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια την περίοδο 2019-2020 έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί. Νέες προσπάθειες από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι να εφαρμόσει ένα νέο και βελτιωμένο εμβόλιο για τα στελέχη που προέρχονται από εμβόλια και οι προσπάθειές τους έχουν γίνει αντικείμενο μεγάλης διαμάχης, όπως τονίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Highwire με τον Vanden Bossche να εμφανίζεται ξανά στο επαναλαμβάνει την προειδοποίησή του ότι οι ανοσολόγοι πρέπει να μιλήσουν, καθώς το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να μην ανακάμψει από τη στοχευμένη επίθεση στη φυσική του άμυνα. Και πάλι, έχουμε μείνει με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Με την επανεμφάνιση της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από εμβόλια, θα μπορούσαν τα εμβόλια για τον COVID-19 να είναι τουλάχιστον ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο ένοχος για τους αδρανείς ιούς που κυριεύουν το σώμα;

Ένας μακρύς κατάλογος αδρανών ιών και αυτοάνοσων διαταραχών

Δεν είναι μόνο η ηπατίτιδα και η πολιομυελίτιδα που προέρχεται από εμβόλια που αυξάνονται. Σύμφωνα με τα έγγραφα της ίδιας της Pfizer που περιγράφουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες του mRNA jab, οι περιπτώσεις επανενεργοποίησης του ιού και αυτοάνοσων ασθενειών συνθέτουν έναν μακρύ κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου του έρπητα. Από τα συνολικά 42.086 ανεπιθύμητα συμβάντα ειδικού ενδιαφέροντος (AESI: άλλος στενός όρος για ανεπιθύμητες ενέργειες), 8.152 (19,4%) ήταν περιπτώσεις σχετιζόμενες με τον έρπητα με διάμεσο χρόνο εμφάνισης μία ημέρα.

Αυτοάνοσες διαταραχές που προκαλούνται από το jab Pfizer:

Epoch Times Photo

Παραπάνω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης από την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer από τις κλινικές της δοκιμές, όπου μπορούμε να δούμε πόσοι τύποι αυτοάνοσων ασθενειών μπορεί να προκληθούν από ένα τρύπημα Pfizer.

Θεραπευτικό τραυματισμό ακίδων που προκαλείται από τρύπημα

Με τόσους πολλούς νέους τραυματισμούς από ακίδες που προκαλούνται από τρύπημα, σχεδόν όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας—είτε κόλλησε τον ιό COVID-19 φυσικά είτε έχει τοξικότητα από τις ακίδες. Υπάρχει ακόμα ελπίδα για θεραπεία.

Η επιστήμονας του MIT Stephanie Seneff, ο φυσικοπαθητικός ογκολόγος Greg Nigh και άλλοι γνωστοί επιστήμονες και ιατροί ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα φυσικά, όπως να βγαίνουν στον ήλιο για να αυξήσουν τα επίπεδα βιταμίνης D ή να τρώνε κυρίως οργανικά. τρόφιμα και όχι επεξεργασμένα τρόφιμα με χημικά.

Αλλά για μια πιο εστιασμένη προσέγγιση, εδώ υπάρχουν περισσότερες τεκμηριωμένες λύσεις για τους τραυματισμούς ακίδων που προκαλούνται από τρύπημα:

1. Φυσικές Ενώσεις για τη θεραπεία του ανοσοποιητικού συστήματος

Πώς να αποτοξινώσετε την πρωτεΐνη ακίδας για να ανακτήσετε τη χαμένη ανοσοποιητική λειτουργία έχει περιγραφεί σε άρθρο του Plos One του Ιουνίου 2021. Πολλές φυσικές ενώσεις που προέρχονται από φυτά έχουν ανασταλτικές επιδράσεις στις τοξικές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας. Για παράδειγμα, οι ερευνητές βρήκαν ότι τα φυσικά βότανα Prunella vulgaris και οι φυσικές ενώσεις Suramin παρουσίαζαν ισχυρά ανασταλτικά αποτελέσματα στις λοιμώξεις που προκαλούνται από αιχμές. Τα βότανα είναι σε θέση να διακόψουν απευθείας τη δέσμευση της ακίδας στον υποδοχέα ACE2 και να εμποδίσουν το βήμα εισόδου του ιού.

Από μια επιστολή της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας που αναφέρθηκε προηγουμένως σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η πρωτεΐνη ακίδας επηρεάζει την ενδοθηλιακή λειτουργία και τη μείωση της ρύθμισης του ACE2, μαθαίνουμε ότι η N-acetyl-L-κυστεΐνη (NAC) είναι ένας αντιδραστικός αναστολέας ειδών οξυγόνου και μπορεί να εξουδετερώσει την τοξική επίδραση της πρωτεΐνης ακίδας . Η ακίδα δεν ταιριάζει με το NAC, καθώς δεν θα επιτρέψει στην ακίδα να σπάσει το ενδοθήλιο.

2. Ενεργειακές ασκήσεις όπως το Qigong για τη θεραπεία του ανοσοποιητικού συστήματος

Νωρίτερα στο άρθρο, αναφέραμε την επίδραση του στρες στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και την ικανότητα της ακίδας να καταστρέφει τα μιτοχόνδρια των κυττάρων που παράγουν ενέργεια. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει κανείς για να μειώσει το άγχος θα ωφελήσει το τραυματισμένο ανοσοποιητικό σύστημα, έχοντας κατά νου ότι το μυαλό και το σώμα συνδέονται.

Για παράδειγμα, τα αποτελέσματα του Τάι Τσι και του Τσιγκόνγκ , της πρακτικής νου-σώματος της στάσης και της κίνησης του σώματος, της αναπνοής και του διαλογισμού, εξετάστηκαν σε μια μετα-ανάλυση που δημοσιεύτηκε στο Medicines. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι και οι δύο ενεργειακές πρακτικές διαλογισμού ήταν ικανές να ανακτήσουν θετικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και να μειώσουν τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις βιοδεικτών, κάτι που παρέχει σημαντική αξία σε άτομα που πρέπει να περάσουν από μια λοίμωξη COVID-19.

που τονώνουν το Qi, όπως το Panax ginseng, έχουν μελετηθεί για να αυξάνουν τις μιτοχονδριακές λειτουργίες και την κυτταρική οξειδωτική δραστηριότητα, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

3. Περισσότεροι τρόποι για αποτοξίνωση Spike

Η σχολαστική έρευνα του Δρ Joseph Mercola « Πώς να αποτοξινώσετε την πρωτεΐνη Spike After COVID or Vaccine » καλύπτει περισσότερους αναστολείς πρωτεΐνης ακίδας, όπως πευκοβελόνες, emodin, neem, εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας και ιβερμεκτίνη.Ο Mercola αναφέρεται επίσης στις συστάσεις του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία και συντάσσει μια λίστα με εξουδετερωτές πρωτεϊνών ακίδας, με NAC στη λίστα με γλουταθειόνη, τσάι μάραθου, αστεροειδή γλυκάνισο, τσάι από βελόνα από πεύκο, βότανο του Αγίου Ιωάννη, φύλλο comfrey και βιταμίνη C.

Με την αναγνώριση και την αποδοχή του τραυματισμού ακίδας που προκαλείται από τρύπημα, οι επιστήμονες μπορούν να μελετήσουν περαιτέρω τους μηχανισμούς της τεχνολογίας έγχυσης ακίδων—συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε ένα άλλο μεγάλο ερώτημα: πόσο καιρό η πρωτεΐνη ακίδας μολύνει το σώμα; Οι επιστημονικές εκτιμήσεις κυμαίνονται από μερικές ημέρες έως λίγα χρόνια, με πολύ μικρή συμφωνία.

Με τον καιρό θα χρειαστεί να εμφανιστεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζημιάς που έχει προκληθεί και με περισσότερη μηχανιστική εξήγηση του τραυματισμού ακίδων που προκαλείται από τρύπημα, οι πολλές επιλογές λύσεων μπορεί να περιοριστούν και να γίνουν περισσότερο πρωτόκολλο, ωστόσο η επιστήμη για την ακίδα είναι σαφώς δεν έχει διευθετηθεί. Θα πρέπει να ενθαρρυνθεί και να διατηρηθεί μια πιο ανοιχτόμυαλη στάση μέχρι να βρεθεί μια τελική λύση για την ανθρωπότητα.

ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/what-covid-jabs-are-doing-to-the-immune-system-and-how-the-injured-can-heal_4476998.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-09-04&utm_medium=email&est=r4m5%2FsModyTD%2F6V4fPvVFwmH5L8s0PLtGCmUCeExnxfYmO37%2BuKLktT6WcA3uKiWY6R9

βιβλιογραφικές αναφορές

Κατανόηση της προόδου του εμβολιασμού ανά χώρα – Κέντρο πόρων για τον κορονοϊό Johns Hopkins

Άποψη του χειρότερου από την ασθένεια; Ανασκόπηση ορισμένων πιθανών ακούσιων συνεπειών των εμβολίων mRNA κατά του COVID-19

A Coming Covid Catastrophe από τον Geert Vanden Bossche μέσω του The Highwire με τον Del Bigtree

Προοπτικές για την Πανδημία | Φθάνοντας τη διαφορά με τον Knut Wittkowski, PhD | Επεισόδιο 14

Σύνοψη αποτελεσματικότητας εμβολίου COVID-19 | Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας

Περισσότεροι από 8.000 νέοι τραυματισμοί εμβολίου για τον COVID-19 αναφέρθηκαν στη VAERS, Εμφάνιση δεδομένων CDC • Children’s Health Defense

Πειραματικά εμβόλια για τον COVID: αυξανόμενοι θάνατοι που αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Μέρος 6 από 12

Η CHD λέει ότι τα δεδομένα κλινικών δοκιμών της Pfizer έρχονται σε αντίθεση με την «ασφαλή και αποτελεσματική» κυβερνητική/βιομηχανική μάντρα • Προστασία για την υγεία των παιδιών

Οι άνθρωποι που ώθησαν την ιδέα του καθολικού εμβολιασμού είναι «ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»: πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer

UVC: Dr. Jessica Rose: VAERS: Βασικοί τρόποι για να αποδειχθεί η πρόκληση βλάβης από τρύπημα C19

Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 | Καρδιολογία | ΤΖΑΜΑ

Δεδομένα εμβολίου COVID

Covid-19: Ενημερωμένος αριθμός αναφερόμενων τραυματισμών και θανάτων μετά από εμβόλια στα κράτη μέλη της ΕΕ (11 Σεπτεμβρίου) – The Rio Times

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΓΙΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ; – Το HighWire

Οι πυροβολισμοί του COVID σκοτώνουν ανθρώπους;

Προκαλούμενη από εμβόλιο ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία – The Lancet Hematology

Φυσικά αίτια τώρα κατηγορούνται για τον γιατρό που πέθανε δύο εβδομάδες μετά το εμβόλιο Pfizer

Πραγματικό, όχι σπάνιο

19χρονος περιγράφει επεισόδια τρόμου + παράλυση μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer – The People’s Testaments – CHD TV: Ζωντανή ροή βίντεο και ήχου

Οι εμβολιασμένοι γιατροί πεθαίνουν και οι μη εμβολιασμένοι γιατροί σταματούν ή απολύονται: Ποιος θα διευθύνει τα νοσοκομεία;

https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/vitt-vaccine-exemption-1.6286928

Θρομβωτική θρομβοπενία μετά από εμβολιασμό ChAdOx1 nCov-19 | NEJM

Ξαφνικός θάνατος που προκαλείται από μυοκαρδίτιδα μετά από εμβολιασμό BNT162b2 mRNA COVID-19 στην Κορέα

Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 | Καρδιολογία | ΤΖΑΜΑ

Ηλεκτρονική Υποστήριξη για τη Δημόσια Υγεία – Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (ESP:VAERS)

Προκαλούν αυτούς τους θανάτους τα ανασυνδυασμένα εμβόλια Covid;

Σύγκριση θρομβωτικών επεισοδίων που προκαλούνται από το εμβόλιο μεταξύ των εμβολίων ChAdOx1 nCoV-19 και Ad26.COV.2.S

Ο εμβολιασμός SARS-CoV-2 μπορεί να προκαλέσει ηπατίτιδα που κυριαρχεί στα CD8 Τ-κύτταρα – Journal of Hepatology

Εξήγηση της αυτοάνοσης, της ηπατίτιδας και της επούλωσης που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19

Αυτοάνοση ηπατίτιδα που αναπτύσσεται μετά από εμβόλιο για τη νόσο του κορωνοϊού 2019 (COVID-19): Αιτία ή θύμα; – PMC

Άλλη περίπτωση αυτοάνοσης ηπατίτιδας μετά τον εμβολιασμό SARS-CoV-2 – εξακολουθεί να είναι θύμα; – Journal of Hepatology

Συσχέτιση διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος με επακόλουθη αυτοάνοση νόσο | Ψυχιατρική και Συμπεριφορική Υγεία | ΤΖΑΜΑ

Σύνορα | Η πρωτεΐνη Spike SARS-CoV-2 καταστέλλει την έκφραση ACE2 και ιντερφερόνης τύπου Ι σε πρωτογενή κύτταρα από βρογχοκυψελιδική έκπλυση πνεύμονα Μακάκου | Ανοσολογία

https://www.ahajournals.org/doi/epub/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

https://www.nature.com/articles/s41375-020-0887-9.pdf

Μια απόδειξη ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-Cov-2/COVID-19 (SP) βλάπτει τα αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα/προγονικά κύτταρα στον μηχανισμό της πυρόπτωσης με τρόπο που εξαρτάται από το φλεγμονώδες Nlrp3 | Λευχαιμία

Μια μελέτη κατανομής ιστού μιας τυποποίησης λιπιδίου νανοσωματιδίου-mRNA με επισήμανση [3H] που περιέχει ALC-0315 και ALC-0159 που ακολουθεί

Δείκτης Walgreens COVID-19

Τι μπορεί να προκαλεί τη μυστηριώδη αύξηση των θανατηφόρων κρουσμάτων ηπατίτιδας στα παιδιά; – The Expose

https://www.coffeeandcovid.com

Σχεδόν 200 περιπτώσεις μυστηριώδους ηπατίτιδας σε παιδιά παγκοσμίως, φθάνοντας στον Καναδά και την Ιαπωνία: Αναφορές

Η πολιομυελίτιδα που προέρχεται από εμβόλια αυξάνεται. Ένα νέο εμβόλιο στοχεύει να σταματήσει την εξάπλωση

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 266: GEERT VANDEN BOSSCHE: ‘MY FINAL CALL’ – The HighWire

5.3.6 ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθησαν έως τις 28-ΦΕΒ-2021 Rep

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0251649

https://www.ahajournals.org/doi/epub/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Οι Επιδράσεις του Τάι Τσι και του Τσιγκόνγκ στις Ανοσολογικές Αποκρίσεις: Συστηματική Ανασκόπηση και Μετα-Ανάλυση – PMC

Πώς να αποτοξινώσετε την πρωτεΐνη Spike μετά από COVID ή εμβόλιο

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times. Η Epoch Health καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική συζήτηση. Για να υποβάλετε ένα άρθρο γνώμης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και υποβάλετε μέσω της φόρμας μας εδώ .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.