Εσύ αναγνώστη τούτης της ιστοσελίδας γράψε μας τι θα κάνεις; τι προτείνεις για να σωθεί η πατρίδα;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57Τ.Κ. 10554 Αθήνα Τηλ: 210 3250220

http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Εσύ αναγνώστα πως θα υπερασπιστείς το άρθρο 120 του Συντάγματος;

Εσύ αναγνώστα πως θα υπερασπιστείς το άρθρο 120 του Συντάγματος;

Την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μιά από τις πιό κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και ο Ελληνικός Λαός βιώνει την εξαθλίωση, είναι λυπηρό να παρακολουθεί κανείς το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των δοσίλογων του χαμαιτυπείου της Βουλής των τσαρλατάνων, των ασπόνδυλων, των Δουρείων Ίππων, των προδοτών και των ανθελλήνων να λογομαχούν ΔΗΘΕΝ προκειμένου να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδας στην συμμορία των διεθνών κανιβάλων καθιστώντας την προτεκτοράτο των εξουσιαστών καταδικάζοντας τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.

Οι ανθελληνικές ημίαιμες Δυνάμεις, οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», που κατέστρεψαν, δυσφήμισαν, εξαθλίωσαν και ταπείνωσαν την Πατρίδα οδηγώντας την σε γενοκτονία αφού εξεδίωξαν το φυτώριό της τον πιο παραγωγικό ιστό της οικονομίας της, αφαίμαξαν τον πλούτο της και κατάντησαν την Χώρα χωματερή τοξικών αποβλήτων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ισλαμοφασιστών και πρακτόρων και εξακολουθούν να βλέπουν τους Έλληνες ως εχθρούς, ωρύονται τώρα προκειμένου να υλοποιήσουν, με την ανοχή όλων, τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τα σχέδια του ραδιούργου Σιωνιστού Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ, για την εξόντωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το θάψιμο της Ελλάδος στα τάρταρα της μισαλλοδοξίας του Διεθνούς Σιωνισμού.

Του αξίζουν και κάτι παραπάνω

Του αξίζουν και κάτι παραπάνω

Εμείς, οι αθεράπευτοι Έλληνες πατριώτες, ορφανοί από φίλους και στιγματισμένοι ως οι παρίες της Οικουμένης, δεν θα εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας, παραμένοντας οι τελευταίοι απέναντι στους βαρβάρους και στους αιμοδιψείς τοκογλύφους. Με μόνα εφόδιά μας την ΠΙΣΤΗ μας στην ΙΔΕΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ θα μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και των ΙΔΑΝΙΚΩΝ μας!

Τώρα πια όλοι το γνωρίζουμε: Η υποδούλωση της πατρίδας ήταν προδιαγεγραμμένη. Όλα ήταν προσυμφωνημένα. Το μόνο που απέμενε ήταν η ολοκλήρωση της απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας και η επιχείρηση κατάληψης των πλουτοπαραγωγικών της πηγών.

Η χώρα κινδυνεύει και αυτή την στιγμή καθίσταται επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου με καρδιά ελληνική ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Ο ασύλληπτος πόλεμος που δέχεται η ελληνική ταυτότητα, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνική ιστορία, οι ελληνικές παραδόσεις, η ελληνική παιδεία και οι αξίες που κρατάνε ακόμη αυτή την κοινωνία στοχεύει στο ξεπούλημα της χώρας.

Θα τους το επιτρέψουμε;

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας               Θεόδωρος Δάλμαρης               Στέργιος Σμυρλής

2103250220                                 2291061104                           6944325056

Σ.γ.: Εσύ αναγνώστη της ιστοσελίδας γράψε το σχόλιό σου, θα το επιτρέψεις; Πως θα αμυνθείς αν είσαι μόνος, απομονωμένος, χαμένος στα προβλήματά σου;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.