Π. Καλφαγιάννης: “Ο Παππάς είναι ο σκληρότερος σταλινικός του ΣΥΡΙΖΑ”.

Κατεβαίναμε την Πανεπιστημίου σε μια πορεία του 2015 και τον είδα μπροστά μου.  Τον πλησίασα από πίσω και τον συγχάρικα.

Παναγιώτης Καλφαγιάννης ένας πραγματικός αγωνιστής όσο κι αν τον κυνηγούν. Επάξια πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Παναγιώτης Καλφαγιάννης ένας πραγματικός αγωνιστής όσο κι αν τον κυνηγούν. Επάξια πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αρθρογράφος: “Κε Καλφαγιάννη να σε συγχαρώ για τους αγώνες σου στο μαύρο της ΕΡΤ!”

Κ.: “Ευχαριστώ φίλε μου”

Αρθρογράφος:”Όμως αποτύχαμε στη τελική ευθεία. Η ΕΡΤ έγινε πάλι όργανο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως και επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας… Κι εμείς στην Πάτρα δώσαμε δύο χρόνια από τη ζωή μας να στηρίζουμε την ΕΡΑ Πάτρας σαν αλληλέγγυοι… και τελικά την κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ να την κάνει όπως οι προηγούμενοι οργανάκι του”.

Κ.: “Αυτό είναι αποκλειστικό έργο του Παππά φίλε μου. Ο Παππάς είναι ο σκληρότερος σταλινικός του ΣΥΡΙΖΑ” κι απομακρύνθηκε χαμογελώντας.

Πόσο δίκηο είχε. Αποδεικνύεται σήμερα με όσα είπε ο Κοντομηνάς για το κανάλι του και τις απιτήσεις που είχε ο Παππάς για τέσσερις ώρες συνεχούς προπαγάνδας στον ΑΛΦΑ τι σόι φρούτο είναι ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε τι είπε με την ξαφνική του εισβολή στην εκπομπή της Ελάνης Μενεγάκη παίρνοντας το μικρόφονο από την τηλεπαρουσιάστρια:

“Ο κύριος Παππάς σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία; Είπαν οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε και λέει “θα μου δώσετε το 51%”. Λέω «τι άλλο θέλεις”; Λέει “θέλω 4 εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές”. Και λέω «άλλο τίποτα θέλεις”; Λέει «θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων». Λέω “τίποτα άλλο να σκίσουμε; Έτσι το λέγαμε στην γειτονιά μας. Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους”.

“Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς.

Επόμενη μέρα υπάρχει για τον Alpha, αλλά υπάρχει και επόμενη νύχτα για τους άλλους. Εγώ δεν φεύγω εδώ από το σπίτι μου, με τίποτα! Και ο Alpha θα υπάρχει, και οι υπάλληλοί μας θα υπάρχουν και εμείς θα δουλεύουμε και είμαστε υπέρ των εργαζομένων. Το κανάλι δεν ανήκει σε μένα. 750 άτομα δουλεύουν άμεσα και άλλα 750 απέξω”, είπε ο ιδιοκτήτης του ALPHA.

Να και το Βίντεο δια του λόγου το αληθές:

Leave a Reply

Your email address will not be published.