O Xουντής τα είπε όλα κατά μας: “Λέτε ψέματα για την Ελλάδα, είστε υποκριτές και κερδοσκόποι”.

Τα είπε όλα. Τι αλλών υποδείξεων χρειαζόμαστε; Μόνο η μελέτη του MATHISA RATH ΄πελειπε από το κατηγορητήριο του Χουντή. Προφανώς δεν την έχει υπόψη του. “Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ”. Αν την εγνώριζε θα τους έλεγε κι αυτή την αλήθεια.

“Ρε καθάρματα ευρωπαϊκά και παγκοσμιοποιητικά είστε όλοι εγγόνια του ναζί Walter Holstein που δυστυχώς γλύτωσε από τις κρεμάλες της Νυρεμβέργης για να μας βασανίζουν σήμερα οι αρχιφασίστες απόγονοί του. Η κοπριά που άφησε πίσω του και στο φουσκί της αναπτύχθηκε η Ε.Ε. των ναζιστών τοκογλύφων και τραπεζιτών που προσκιυνούν τη ΝΕΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο αναγνώστης που ενδιαφ΄ςερεται δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στο Google: Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ξαι θα τα μάθει όλα φάτσα φόρα. ότι Οι φαρμακευτικές εταιρείς FARBEN, BAYERκαι οι πετρελαϊκές εταιρείς στις μέρες μας πραγματοποιούν αθόρυβα, χωρίς αιματηρές σφαγές, επιβάλλοντας με τον οικονομικό πόλεμο που έχουν προ πολλού προγραμματίσει την κατοχή των χωρών της Ευρώπης κάτω από το γερμανική μπότα.

Αλλά ας ακούσουμε τι είπε ο Νίκος Χουντής στο ευρωκοινοβούλιο και μπράβο του, (μαζί με τον Νότη Μαριά που δεν κλείνει με τίποτα το στόμα του και τους τα ψέλνει καθημερινά, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη γιατί αυτοί που κανονίζουν τις μοίρες μας είναι βαθιά κρυμμένοι στα παρασκήνια και ολόκληρο το ευρωκοινοβούλιο δεν είναι παρά ένα θέατρο δημοκρατίας μια επίφαση χωρίς αντίκρισμα:

Νίκος Χουντής της ΛΑΕ

Νίκος Χουντής Ευρωβουλευτής της ΛΑΕ

“Ντροπή σας κύριε Μοσκοβισί, γιατί ήρθατε τελικά να μας πείτε ότι έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία χρέους της Τρόικας και των χρηματαγορών”, είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον αρμόδιο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, ο Νίκος Χουντής (Vid)

 

«Λέτε ψέματα. Ήρθατε εδώ να εξωραΐσετε το 3ο μνημόνιο και την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Για σας σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση είναι ο καλύτερος μαθητής της Ευρώπης των ιδιωτικοποιήσεων και της λιτότητας. Είστε συνένοχοι. Έχετε οδηγήσει το 40% των Ελλήνων πολιτών να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Στο όνομα της εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους και της ανάπτυξης μειώνονται κι άλλο οι συντάξεις και οι μισθοί και αυξάνονται οι φόροι. Διαλύονται οι εργασιακές σχέσεις, η ανεργία έχει εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ. Οι κοινωνικές αντιδράσεις αντιμετωπίζονται με καταστολή και χημικά, όπως έγινε εχτές με τους συνταξιούχους. Θα μου πείτε ότι αυτά γίνονται και στο Παρίσι» δήλωσε ο Νίκος Χουντής, απευθυνόμενος στον αρμόδιο επίτροπο Οικονομικών.

«Είστε υποκριτές και κερδοσκόποι, γιατί μαζί με την ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάτε τον δημόσιο πλούτο της χώρας μου. Οι Γερμανοί πήραν τα αεροδρόμια. Οι Ιταλοί τους σιδηροδρόμους. Η μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή Πογκμπά στοίχισε το διπλάσιο ποσό από αυτή την εξαγορά. Οι Κινέζοι πήρανε τα λιμάνια και τώρα οι φίλοι σας Γάλλοι επιχειρηματίες, ετοιμάζονται να αγοράσουν το νερό» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ και συμπλήρωσε: «Δώσατε το πράσινο φως στα αρπακτικά των χρηματαγορών, να πάρουν τα κόκκινα δάνεια και να ξεσπιτώσουν τους Έλληνες πολίτες. Για εσάς, για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, τις εταιρίες, την ελληνική ολιγαρχία και τη νεο-μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση, το πρόγραμμα είναι πετυχημένο και πρέπει να ολοκληρωθεί. Για τον ελληνικό λαό, που πνίγεται στους φόρους και στη φτώχεια, την ελληνική νεολαία που μεταναστεύει, είναι αποτυχημένο και πρέπει να ανατραπεί.Ντροπή σας κύριε Μοσκοβισί, γιατί ήρθατε τελικά να μας πείτε ότι έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία χρέους της τρόικας και των χρηματαγορών».

Δες τε και το αξιομνημόνευτο βίντεο που ίσως μείνει στην Ιστορία:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.