Δεν γλιτώνουμε με τίποτα από τους G20, τη ΝΤΠ και το World Εconomic Forum, θα μας απαλείψουν θέλοντας και μη!

Υποχρεωτικό πιστοποιητικό Υγείας για την επόμενη πανδημία αποφάσισαν οι G20: «Μόνο έτσι θα κυκλοφορείτε ελεύθερα»

Θα είναι υπό την αιγίδα του ΠΟΥ

Υποχρεωτικό πιστοποιητικό Υγείας για την επόμενη πανδημία αποφάσισαν οι G20: «Μόνο έτσι θα κυκλοφορείτε ελεύθερα»

Έρχεται το νέο παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας για την επόμενη πανδημία. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την συνάντηση των G20 όπως το έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας της Ινδονησίας Budi Gunadi Sadikin, μιλώντας εκ μέρους της συνόδου.Aναφέρεται και στα άρθρα 22 και 23 της διακήρυξης τα οποία είναι:

  1. Αναγνωρίζουμε ότι ο εκτεταμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι ένα παγκόσμιο δημόσιο αγαθό και θα προωθήσουμε την προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε έγκαιρη, δίκαιη και καθολική πρόσβαση σε ασφαλή, οικονομικά προσιτά, ποιοτικά και αποτελεσματικά εμβόλια, θεραπευτικά και διαγνωστικά (VTDs). Αναγνωρίζοντας την υιοθέτηση της Υπουργικής Δήλωσης για την Αντίδραση του ΠΟΥ στην πανδημία COVID-19 και την ετοιμότητα για μελλοντικές πανδημίες και την υπουργική απόφαση για τη συμφωνία TRIPS στη 12η Υπουργική Διάσκεψη του ΠΟΥ (MC12), σημειώνουμε ότι, το αργότερο έξι μήνες από την ημερομηνία της Υπουργικής Απόφασης για τη Συμφωνία TRIPS, τα μέλη του ΠΟΥ θα αποφασίσουν σχετικά με την παράτασή της ώστε να καλύψει την παραγωγή και την προμήθεια διαγνωστικών και θεραπευτικών σκευασμάτων COVID-19. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην ενσωμάτωση μιας πολυτομεακής προσέγγισης One Health και στην ενίσχυση της παγκόσμιας επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένης της γονιδιωματικής επιτήρησης, προκειμένου να ανιχνεύονται παθογόνα και μικροβιακή αντοχή (AMR) που μπορεί να απειλήσουν την ανθρώπινη υγεία. Για να καταστεί δυνατή η παγκόσμια επιτήρηση παθογόνων ως μέρος της δέσμευσής μας για την εφαρμογή του IHR (2005), ενθαρρύνουμε την έγκαιρη κοινή χρήση δεδομένων παθογόνων σε κοινές και αξιόπιστες πλατφόρμες σε συνεργασία με τον ΠΟΥ. Ενθαρρύνουμε την κοινή χρήση των οφελών που προκύπτουν από τη χρήση παθογόνων παραγόντων σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία.
  2. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών και περιφερειακών ικανοτήτων παραγωγής προϊόντων υγείας και συνεργασίας, καθώς και βιώσιμων παγκόσμιων και περιφερειακών δικτύων έρευνας και ανάπτυξης για τη διευκόλυνση της καλύτερης πρόσβασης στα VTD παγκοσμίως, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες, και υπογραμμίζουμε τη σημασία της εταιρικής σχέσης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και μεταφορά τεχνολογίας και ανταλλαγή γνώσεων με εθελοντικούς και αμοιβαία συμφωνημένους όρους. Υποστηρίζουμε τον κόμβο μεταφοράς τεχνολογίας εμβολίου mRNA του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και όλους τους εκπροσώπους σε όλες τις περιοχές του κόσμου με στόχο την ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνικής τεχνογνωσίας με εθελοντικούς και αμοιβαία συμφωνημένους όρους. Χαιρετίζουμε την κοινή έρευνα και την κοινή παραγωγή εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης συνεργασίας μεταξύ των αναπτυσσόμενων χωρών. Αναγνωρίζουμε τη σημασία των κοινών τεχνικών προτύπων και μεθόδων επαλήθευσης, στο πλαίσιο του IHR (2005), για τη διευκόλυνση των απρόσκοπτων διεθνών ταξιδιών, τη διαλειτουργικότητα και την αναγνώριση ψηφιακών λύσεων και μη ψηφιακών λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης εμβολιασμών. Υποστηρίζουμε τον συνεχή διεθνή διάλογο και τη συνεργασία για τη δημιουργία αξιόπιστων παγκόσμιων ψηφιακών δικτύων υγείας ως μέρος των προσπαθειών για την ενίσχυση της πρόληψης και αντιμετώπισης μελλοντικών πανδημιών, που θα πρέπει να αξιοποιήσουν και να αξιοποιήσουν την επιτυχία των υφιστάμενων προτύπων και των ψηφιακών πιστοποιητικών COVID-19.Η λογική πίσω από ένα ψηφιακό  Παγκόσμιο Πιστοποιητικό Υγείας (ΠΠΥ) όπως ανέφερε ο Sadikin είναι η εξής:Αντί να «καταρρεύσει» η παγκόσμια οικονομία από την επόμενη πανδημία και τα lockdown λέμε κυκλοφορείτε ελεύθερα αλλά  μόνο με το ΠΠΥ το οποίο θα δίνεται κάτω από τις οδηγίες του ΠΟΥ. Ο Ινδονήσιος υπουργός Υγείας ανέφερε ότι αυτό θα το λαμβάνουν  όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν ελεγχθεί «κατάλληλα» (“tested properly”) προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα
Οι G20 να υιοθετήσουν ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού σαν διαβατήριοχργσιμοποιώντας τα στανταρτς του ΠΟΥ “Ας έχουμε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας αναγνωρίσιμο από τον ΠΟΥ… Αν έχετε εμβολιαστεί ή κάνει ένα κανονικό τεστ μπορείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο”, είπε ο Ινδονήσιος Υπουργός Υγείας στο Μπαλί πιο φανατικός και αφοσιωμένος από τον ίδιο τον ΠΟΥ και τους υποστηρικτές των mRNA εμβολίων της Παγκοσμιοποίησης… No thanks ….

τσι δεν θα… «καταρρεύσει» η παγκόσμια οικονομία σύμφωνα με τους G20.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο COVID-19 ήταν ένα testcase για να προλειανθεί το έδαφος και να προετοιμαστεί η παγκόσμια κοινή γνώμη για τη μόνιμη εφαρμογή Παγκόσμιων Πιστοποιητικών Υγείας καθώς από πανδημίες δεν πρόκειται να υπάρξει έλλειψη. Αυτές δημιουργούνται εύκολα.

Ο στόχος είναι κάθε άνθρωπος εκτός από το «ψηφιακό πορτοφόλι»  του Κ.Πιερρακάκη (να μην το ξεχνάμε αυτό) να φέρει και το ΠΠΥ.

Η υπακοή του κόσμου στο να δεχθεί αυτές τις αλλαγές θα είναι εύκολη καθώς συναρπάζεται και ενθουσιάζεται με τα «εκτυφλωτικά» στην «λάμψη» τους  νέα κινητά τηλέφωνα και πρόθυμα θα δεχθεί κάθε νέα απαγόρευση αρκεί να την έχει στο κινητό τηλέφωνό του. Θα είναι κάτι σαν παιχνίδι.

Μια κάπως πιο αόριστα διατυπωμένη έκδοση αυτών των συστάσεων συμπεριλήφθηκε στην επίσημη δήλωση των ηγετών της G20, η οποία απαιτεί ψηφιακά πιστοποιητικά COVID-19 ή συχνά αποκαλούμενα απλά διαβατήρια εμβολίων.

ΠΗΓΗ;https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/monimo-psifiako-pistopoiitiko-ygeias-gia-tin-epomeni-pandimia-apofasisan-oi-g20-mono-etsi-tha-kykloforeite-eleythera/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.