ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ καταγγελία γιατρού: “Υπάρχει σύσταση του Κολλεγίου Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο να θεωρούνται ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ οι ανεμβολίαστοι και να λάβουν φαρμακευτική αγωγή”.

ΙΣΧΥΕΙ; Οι επίσημες υγειονομικές αρχές του Καναδά καλούνται να πάρουν θέση!

Οι γιατροί στο Οντάριο φέρονται να συμβουλεύονται να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης ψυχιατρικών φαρμάκων σε ασθενείς που αρνούνται το εμβόλιο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Let Freedom Reign Tour», ο γιατρός και ερευνητής του καρκίνου, Δρ. William Makis, ισχυρίστηκε ότι το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο (στον Καναδά) έστειλε ένα σημείωμα στους γιατρούς υπονοώντας ότι οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς τους μπορεί να πάσχουν από ψυχική ασθένεια και θα έπρεπε να συνταγογραφηθείσα ψυχιατρική ιατρική.

Τι δήλωσε ο ίδιος:

«Έτσι αυτό βγήκε πρόσφατα από το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο. Το κολέγιο έστειλε μια επιστολή ή ένα σημείωμα σε όλους τους γιατρούς στο Οντάριο συστήνοντάς τους, μέχρι στιγμής δεν το επιβάλλουν απλώς το προτείνουν, ότι όλοι οι ανεμβολίαστοι ασθενείς θα πρέπει να θεωρείται ότι έχουν ψυχιατρικό πρόβλημα και ότι θα πρέπει να τεθούν σε ψυχιατρική αγωγή. Μέχρι στιγμής, είναι απλώς μια πρόταση»

Για να δείτε το βίντεο του Δρ. William Makis πληκτρολογείστε el.gr

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/tromaktiki-kataggelia-giatroy-yparch/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.