Πάρτε το εθνικό σύστημα παιδείας και πετάξτε το στα σκουπίδια. Μόνο ιδιωτική παιδεία από έντιμους και πατριώτες Έλληνες χρειαζόμαστε.

Nα γιατί θα δεχθούν εύκολα το χάραγμα και κάθε τσιπ ελέγχου, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 18 Δεκ 2022

Το κατάπτυστο και σιχαμερό σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, είναι το σύστημα υποχρεωτικής αμάθειας.

Στο παρακάτω βίντεο, που ξεπερνάει κατά πολύ τα βίντεο επίδειξης της έλλειψης στοιχειωδών γνώσεων της νεολαίας, θα δείτε γιατί καθυστερούν την λεγόμενη έλευση του χαράγματος της Αποκάλυψης.

Απλά περιμένουν να πεθάνουν οι τελευταίοι άνθρωποι με τις όποιες ελάχιστες, στοιχειώδεις γνώσεις που έχουν και να κατοικείται ο πλανήτης από τις γενιές των social media του Tablet, του κινητού, του Tic Tok, του Instagram, του φατσοβιβλίου, τη γενιά του ΤΙΠΟΤΑ.

To παγκόσμιο σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, έχει γυρίσει τον πλανήτη χιλιετίες και όχι απλά εκατονταετίες πίσω, στην εποχή, που οι άνθρωποι απλά υπήρχαν χωρίς σκοπό και νόημα στη ζωή τους, χωρίς γνώσεις και χωρίς όνειρα για οτιδήποτε.

 Μόνο  να πιάσουν κανένα ζώο να το ξεντεριάσουν , να φάνε το κρέας του και να επωφεληθούν τις κρύες μέρες καλύπτοντας το γυμνό κορμί τους με το δέρμα του.

Αυτό που έμεινε και ολοκληρώνεται στις μέρες μας είναι και η απόλυτη αδράνεια του σώματος μετά την αδράνεια του εγκεφάλου, καθώς όλοι και όλες, περιμένουν να πάρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για να ζουν χωρίς σκοπό ύπαρξης, χωρίς να θυμούνται την καταγωγή τους και τον κόσμο από τον οποίο προήλθαν.

Όταν δεν γνωρίζουν οι νέοι στοιχειώδη πράγματα, δεν μπορούν να γνωρίζουν ποιος είπε και τι σημαίνει η φράση: “Η Βασιλεία η εμή ουκ εστί του κόσμου τούτου”.

Αυτά τα δυστυχισμένα παιδιά του βίντεο που ακολουθεί, δεν είναι απλά κάποια άτομα χωρίς γνώσεις. Εκπροσωπούν τον μέσο όρο των κατοίκων της Γης.

Καταλαβαίνετε, γιατί η ώρα έφθασε, ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ

Δείτε εδώ το ξακουστό βίντεο της αγραμματωσύνης της νεολαίας μα;

https://rumble.com/v2150yw-…-.html

el.gr και https://www.triklopodia.gr/n%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.