Υποκριτές ποια 28η Οκτωβρίου εορτάζετε σε μια χώρα που ευρίσκεται υπό γερμανική κατοχή; Ο Ερντογάν είναι πατριώτης και σεις προδότες και δοσίλογοι.

Κατά τα άλλα εμείς εορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου του 1940. Το ερώτημα παραμένει, έχουμε τα κότσια να υπερασπίσουμε τον ελληνικό χώρο ενώ είμαστε χώρα που τα παραδώσαμε όλα στη γερμανική αυτοκρατορία από τις 8 του Μάη του 2010 με την υπογραφή του 1ου Μνημονίου με το όνομα ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ.
Ήταν η αποδοχή της terra occupata pacifica κατά την οποία η επάρατη κυβέρνηση Γιωργάκη Παπανδρέου υπέγραψε ότι:

“Με την παρούσα (Σύμβαση) ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος”.

 

Αν αυτό δεν είναι σύναψη συμφωνίας υποταγής της χώρας σε μια πανίσχυρη ομάδα Δανειστών και επομένως παραδοχή και αποδοχή της πλήρους ήττας της Ελλάδας η οποία παύει να έχει το δικαίωμα να υφίσταται σαν ανεξάρτητο κι ελεύθερο κράτος, τότε τι είναι;

Υποκριτές ποια 28η Οκτωβρίου εορτάζετε και σεις και τα παιδιά σας;

Αν τολμάτε πέστε αυτά που είπε ο Ρετζίπ Ερντογάν για τους απανταχού της γης Έλληνες και μάλιστα τους εναπομείναντες Έλληνες και κρυφοορθοδόξους της Τουρκίας και όπου αλλού.Αφήστε τα αστεία φληναφήματα που ονομάζετε διαγγέλματα και τολμείστε να βγάλετε ε διάγγελμα ότι “θα προστατεύσουμε τους ομοεθνείς μας στην Τουρκία” την ώρα που εξολοθρεύετε εσείς οι ίδιοι μισητά ανδρελικελα, τους Έλληνες της ενδοχώρας. Δειλοί και άνευροι, απάτριδες, σφουγκοκολάριοι της Φραγκιάς!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα προστατεύσουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα»! – Δημιουργεί υπόβαθρο για εισβολή

Ερντογάν έτοιμος για όλα, αδίστακτος για την χ΄ρα του αποθρασυμένος από τους συμμάχους μας κυρίως τους Γερμανούς οι οποίοι μας μισούν ενώ είναι προαιώνιοι φίλοι των Τούρκων

Ερντογάν έτοιμος για όλα, αδίστακτος για την χώρα του, αποθρασυμένος από τους συμμάχους μας κυρίως τους Γερμανούς, οι οποίοι μας μισούν ενώ ήσαν και είναι προαιώνιοι φίλοι των Τούρκων

 
«ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Σοβαρή ανησυχία προκαλούν οι νέες δηλώσεις του ασυγκράτητου πλέον Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος αυτή τη φορά δεν δίστασε να απειλήσει πρακτικά με εισβολή -στο πρότυπο της Κύπρου το 1974- λέγοντας ότι «θα υπερασπιστούμε και θα προστατέψουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα» κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας του.

«Οτιδήποτε συμβαίνει στη περιοχή έχει άμεση σχέση με την Τουρκία. Γυρίσαμε ποτέ στο παρελθόν την πλάτη μας όταν αντιμετώπισαν δυσκολίες οι ομοεθνείς μας στην Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στα Σκόπια, τα αδέλφια μας στην Βοσνία, στην Αλβανία και στο Κόσοβο;» δήλωσε ο Ερντογάν.

«Είπαμε ποτέ πως οι υποθέσεις αυτές είναι εσωτερικές; Μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας; Όπως έχω αναφέρει, άλλα είναι τα φυσικά μας σύνορα και εντελώς διαφορετικά είναι τα σύνορα της καρδιάς μας» σημείωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για να προσθέσει

«Τα αδέρφια μας, που βρίσκονται από την Ευρώπη μέχρι και την Αφρική, από τη Μεσόγειο μέχρι και τις ατελείωτες στέπες της Κεντρικής Ασίας βρίσκονται στα σύνορα της καρδιάς μας. Για εμάς τα Βαλκάνια είναι το ένα μέρος της καρδιάς μας και ο Καύκασος το άλλο μέρος» είπε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος για να καταλήξει:

«Η έχθρα προς τους ξένους στην Ευρώπη αυξάνεται και εμείς είμαστε οι πρώτοι που αντιδρούμε. Γιατί; Διότι εκεί ζουν 5 εκατομμύρια μας που έχουν τις ρίζες τους στην Τουρκία.

Επιπλέον πρέπει να προσθέσουμε και τα αδέλφια μας από το Τουρκιστάν, το Αφγανιστάν και την Κεντρική Ασία που εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη. Είναι ηθική μας υποχρέωση να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα τους και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα τους».

Με αυτές τις δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος, εκτός από τα «καρδιακά» του προβλήματα, επιχειρεί να αναγορευθεί σε «επίσημο νταβατζή» της περιοχής των Βαλκανίων ενώ η αναφορά του την Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν.

Άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει πιο ευθύς. Τι άλλο να έλεγε; Το είπε όσο γινόταν ξεκάθαρα: Εάν δημιουργηθούν προβλήματα με την μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης, αλλά το σημαντικότερο ή θέματα που «εμείς» ως Τουρκία θα εκλάβουμε ως προβλήματα, τότε θα επέμβουμε και δη στρατιωτικά.

Ουσιαστικά οι θέσεις αυτές του Ερντογάν επιβεβαιώνουν και τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί στην οποία αναφέρεται το θέμα τόσο των σχεδίων της τουρκικής εισβολής στον Έβρο όσο και της ελληνικής απάντησης με την αποκάλυψη του απόρρητου σχεδίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού για διαταγή επίθεσης και προέλασης στην Α. Θράκη.

Ένα σχέδιο που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, και σε αυτό αποκαλύπτεται το σχέδιο επίθεσης και απελευθέρωσης της Ανατολικής Θράκης ή μέρους της Ανατολικής Θράκης, από τον Ελληνικό Στρατό, μια περιοχή η οποία άλλωστε δόθηκε στην Ελλάδα με την Συνθήκη των Σεβρών το 1920.

Δημοσιεύτηκε στην Τρικλοποδιά με ημερομηνία 27/8/2016

Σ.γ.: Ε, σεις ελληναράδες μαριονέτες των Γερμανών, αν τολμάτε καταργήσετε μονομερώς τα μνημόνια, και το χρέος, εξέλθετε από την ναζιστικής προέλευσης Ευρωπαϊκή Ένωση του Walter Holstein και γράψτε το ευρώ στα παλιά σας υποδήματα που δεν έχετε γιατί κυκλοφορείτε με ατσαλάκωτα καινούργια υποδήματα που σας τα πληρώνει ο φτωχός στενάζων λαός. Εκδόσατε το δικό σας νόμισμα αν τολμάτε κι όχι να ρωτάτε τον Πούτιν λες και το νομισματοκοπείο στον Χολαργό πέταξε προς Βερολίνου μεριά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.