Την πήρε ο Διάολος (την Ε.Ε.) και την κούναγε και μαζί με αυτήν και τη χώρα μας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε να τρώμε γρύλους, αλευροσκουλήκια και ακρίδες αντί για κρέας για… να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή!

Άγγελος δαίμων σας καθοδηγεί ελληνάκια μέσα στην παθητική απραξία και αδράνειά σας

Αυτή τη στιγμή έχουν εγκριθεί ήδη τέσσερα έντομα και εφόσον εγκριθούν και τα υπόλοιπα οκτώ θα φθάσουν τα δώδεκα και θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή τροφών που θα αντικαταστήσουν το κρέας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε να τρώμε γρύλους, αλευροσκουλήκια και ακρίδες αντί για κρέας για… να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενέκρινε τη διάθεση τροφίμων με συστατικό μερικώς απολιπασμένη σκόνη οικιακού γρύλλου (Acheta domesticus), ως «νέα τροφή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της επισιτιστικής κρίσης».

Δηλαδή, να μην τρώμε κρέας γιατί βλάπτει το περιβάλλον και να τρώμε βρωμερά έντομα για να παίρνουμε τις πρωτεΐνες που χρειαζόμαστε.

ΣΦΑΞΤΕ, ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ, ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ  ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ  ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ!

Επιπρόσθετα, εγκρίθηκε και η κυκλοφορία τροφίμων με συστατικά κίτρινο αλευροσκουλήκι και μεταναστευτική ακρίδα.

Αλευροσκώληκες

Αλευροσκώληκες τραγανοί από τους μαφιόζους της Ε.Ε. στα εντομοφάγα Ελληνομετανθρωπάκια

Στην αρμόδια Αρχή Ασφάλειας τροφίμων που παρέχει τις εγκρίσεις εκκρεμούν ακόμη 8 αιτήσεις για συμπερίληψη εντόμων ως διατροφικών προϊόντων.

Όπως, αναφέρει στην σχετική σελίδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «εναπόκειται στους καταναλωτές να αποφασίσουν αν θέλουν να τρώνε έντομα ή όχι. Η χρήση των εντόμων ως εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης δεν είναι καινούργια και τα έντομα καταναλώνονται τακτικά σε πολλά μέρη του κόσμου».

Οικιακός Γρύλλος για αλεύρι σε τρόφιμα

Φάτε γρύλους να χορτάσετε όπου νάναι πείνα και δυσεντερία θα σας φάει πριν τα φάτε

Η εντομοφαγία δεν αποτελεί κουλτούρα των ευρωπαίων πολιτών, παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι βασικές πηγές πρωτεϊνής.

H Kομισιόν διαβεβαιώνει ότι τα τρόφιμα με άλευρα από έντομα είναι ασφαλή. «Τα νέα τρόφιμα μπορούν να εγκριθούν μόνο εάν δεν ενέχουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, διαφορετικά η Επιτροπή δεν θα είχε υποβάλει την έγκρισή τους στα κράτη μέλη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/i-komision-dinei-to-prasino-fos-sta-trofima-me-aleyri-apo-grylo/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.