Ο ευρωπαϊκός Αττίλας ετοιμάζεται για να αφανίσει τον ελληνισμό της Κύπρου. Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών στο πραξικόπημα Ιωαννίδη

Αν γνωρίζετε Ιστορία τότε μπορείτε να δείτε με άλλο μάτι τα τεκταινόμενα στην Κύπρο με τον Αναστασιάδη και τον Τούρκο να συζητούν για κόψιμο της νήσου στα δύο.

Τουρκικό στρατόπεδο στην Κύπρο 42 χρόνια κατοχής του 34% του νησιού.

Τουρκικό στρατόπεδο στην Κύπρο 42 χρόνια κατοχής του 34% του νησιού.

Η Νέα Τάξη πραγμάτων μπορεί να καθυστερέι αλλά δεν λησμονεί. τα σχέδιά της θα εφαρμοστούν σε κάποια χρονική στιγμή.

Της άλλοτε ελεύθερης Κύπρου όπου οι δύο κοινότητες ζούσαν αδελφωμένες και ήσυχες, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.

Αλήθεια πότε δεν υπήρχαν τόσο στην ελληνική πολιτική όσο και στην κυπριακή “έξωθεν παρεμβάσεις;”.

Σχεδόν ποτέ.

Τη δολοφονία Γεωρκάτζη την θυμάται κανένας; Από ποιον διοργανώθηκε;

Τη δολοφονία Αλέκου Παναγούλη τη θυμάται κανείς; Ο Παναγούλης ήξερε όλο το φάκελο της χούντας και πολλά στικά με την υπονόμευση της Κύπρου και την τουρκική εισβολή. Γι’ αυτό και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Εντύπωση μας κάνει ότι ο Στάθης Παναγούλης δεν ξέρει που είναι το αρχείο του. Εντύπωση που η Οριάνα Φαλάτσι δεν δημοσίευσε τίποτα αποδεδειγμένο από το αρχείο Παναγούλη.

Όσον αφορά και τον Συνταγματάρχη Κώστα Μπούρλο Δ/τής του Α-2 Γ.Ε.Ε.Φ που ήξερε όλόκληρο τον φάκελο της Κύπρου απέξω γνωρίζει κανείς τι απέγινε; Ποιοι τον δολοφόνησαν κι αυτόν σκηνοθετήσαντες αεροπορικό ατύχημα. Ξέρει κανείς περισσότερα να μας πει; Ας γράψει.

Μήπως και ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν ήξερε τι του γινόταν όταν ομολογούσε στους σττενούς του φίλους και συνεργάτες, λίγο πριν πεθάνει: “Μου το φάγανε το παιδί”.

Μήπως και ο Στριγάς ο Θανάσης δεν ήξερε τι του γινόταν όταν στα βιβλία  του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΙΕΘΝΕΙς ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ γράφει για την παρολίγο δολοφονία του ίδιου του Αριστοτέλη που γλύτωσε γιατί κατά τυχη έσκυψε στην “ΧΡΙΣΤΙΝΑ”;

΄Μήπως απαντήθηκε γιατί οι υπηρεσίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ παγίδευσαν τον Στήβεν Λάλας;

Τα ανέκαθεν σχέδια της αμερικάνικης πολιτικής για την από το 1975 αποδοχή εκ μέρους των ελληνικών κυβερνήσεων τουρκοκυπριακού κρατιδίου, τα γνωρίζει κανείς; Όσο ο Στριγάς όχι.

Ο ρόλος του Χάρολντ Τζενήν προέδρου της ΙΤΤ να πληρώσει τους αποστάτες, να διατηρήσει στην εξουσία επί 17 μήνες την κυβέρνηση Στ. Στεφανόπουλουκαι να βοηθήσει στηνπροετοιμασία κκαι επιτυχία του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, ποιος τα γνωρίζει;

Ο Παρασκευάς Μπόλαρης στη συνέντευξή του στον Τράγκα δίνει κάποιες απαντήσεις για το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών στη μεταπολίτευση αλλά και στα τότε όσο και τα τωρινά βάσανα που περιμένουν τους ελληνοκυπρίους από τον γερμανοευρωπαϊκό Αττίλα. Δέστε το βίντεο και θα αποκομίσετε πολλά:

https://www.youtube.com/watch?v=JZxBzfyD_8M

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.