Η νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να δηλώσετε ακόμη και τα ασημικά της γιαγιάς σας. Θα τους είναι χρήσιμα ώστε να τα δημεύσουν αν ξεφύγετε από το υποταγμένο κοπάδι.

Σε εφαρμογή από το 2017 τίθεται το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο – Τί θα πρέπει να δηλώνετε

Δηλώστε-ακόμη-και-τα-φραγκοδίφραγκά-σας-να-ξέρουν-που-να-σας-πονέσουν-σαν-έρθει-η-ώρα

Δηλώστε ακόμη και τα φραγκοδίφραγκά σας να ξέρουν που να σας πονέσουν σαν έρθει η ώρα

Όπως έχει απανειλημμένως ανακοινωθεί στον Τυπο  (τους) και στα κανάλια (τους)  αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή  από το 2017 το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.  Σε αυτό θα πρέπει να δηλώνονται τα πάντα. Ό,τι έχετε και δεν έχετε π.χ. συμμετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού, ακίνητα, κεφάλαια επενδυμένα ή καταθέσεις στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα θα μπαίνουν εκεί όλα τα δεδομένα που έχει η εφορία.

Αγαπητοί αναγνώστες προσπαθούν να σας εξοικειώσουν στη σκέψη ότι πρέπει συνεχώς να ζείτε υπό την απειλή του Μεγάλου Αδερφού στην πλάτη σας. Να έχετε μια κακιά μαμά μητριά η οποία θα έχει δικαίωμα να σας τιμωρήσει γιατί δεν ακούτε και παραβαίνετε τις εντολές της. Γιατί παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν εγκρίνει.

Ανά πάσα στιγμή, όπως αναφέρουμε από το 2005 στο βιβλίο μας Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, Εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ-Μπίμπης, το σκοτεινό παρακράτος, και οι μαριονέτες κυβερνήσεις τους τις οποίες αυτοί προεκλέγουν για να τις εκλέξετε μετά εσείς και να τους δώσετε νομιμοφάνεια, πρέπει να ξέρει τι έχετε και δε έχετε. Ο λόγος απλός,

Αν δεν συμφωνείτε μαζί τους, αν αντιστέκεστε στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, αν εξακολουθείτε να ομολογείτε Χριστό και Ορθοδοξία, να σας ρίψουν στα παγκάκια μετά από μια εντολή κατάσχεσης λόγω χρεών από την Εφορία. 

Η σχετική διάταξη θα κατατεθεί στη Βουλή το προσεχές διάστημα και πριν από το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου που μίλησε στην «Καθημερινή» (στον τύπο τους). 

Αυτά θα συνεχισθούν σποραδικά και σε άλλα φύλλα (εφημερίδες τους) και διάσπαρτα στα τηλεκανάλια (τους) της διαφθοράς και προωθητήρες των εωσφορικών σχεδίων τους για την επικράτηση μιας ενωμένης μαζοκοινωνίας η οποία θα προσκυνάει έναν άοσμο, άγευστο, αμείλικτο, απρόσωπο, απάνθρωπο θεό, αντίγραφο του Βάαλ κάτω από την αυστηρή διοίκηση ενός κτηνώδους ηγεμόνα.

Ηγεμόνα ο οποίος θα διώκει φανερά και θα πετάει στα σκουπίδια κάθε τι που θα του θυμίζει Ορθοδοξία, Αγιοτριαδικό Θεό τον οποίο θα ονομάζει ειδωλολατρικό και ψευδή. Πρώτη στη γραμμή εξόντωσης και το βλέπουμε ξεκάθαρα αυτό ο ελληνικός λαός. Δεύτερος ο ρωσικός γι’ αυτό και όλοι η Δύση έχει συνασπισθεί με αιχμή του δόρατος το ΝΑΤΟ, εναντίον του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα να συμπεριληφθούν στο περιουσιολόγιο τιμαλφή, χρήματα σε «στρώματα» και έργα τέχνης, καθώς η αξία των πολύτιμων αντικειμένων δεν μπορεί να εκτιμηθεί και ξέρουν καλά ότι ο Έλληνας δεν εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις του για να τα δηλώσει. Θα του τα πάρουν με μια εισβολή της αστυνομίας, όταν θεωρηθεί αναγκαίο, όπου θα κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Τρόποι αντίδρασης:

1ον) Μην κάνετε το λάθος να δηλώσετε τίποτα από όσα σας λένε. Έτσι κι αλλιώς το κράτος, οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοί του σας υποπτεύονται από δημιουργίας αυτού του αστικού-υλιστικού κράτους, ότι είστε ανειλικρινείς και τους κοροϊδεύετε. ‘Αρα είστε εκ των προτέρων και πριν αποδειχτείτε, έκνομοι, παράνομοι και κλέφτες. (Ποιοι το λένε! Οι κλέφτες και αγιογδύτες ολόκληρου έθνους!)

2ον)Συνασπισθείτε στις ενορίες, στην εκκλησία της γειτονιάς σας, ενωθείτε μεταξύ σας σε πρωτοχριστιανικού τύπου κοινότητες, προετοιμαστείτε για να πάρετε τα βουνά. Υπάρχουν ήδη οδηγοί επιβίωσης εκτυπωμένοι, θα βρείτε άφθονα ανάλογα άρθρα και στο διαδίκτυο. Προέχει να είμαστε ενωμένοι σε μικρές ομάδες, ενορίες, κοινότητες, αδήλωτες, ανεπίσημες, αλληλοϋποστηριζόμενες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.